Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Cégismertető

Cégünk a magyar kis- és középvállalatok számára fejleszt és forgalmaz ügyviteli termékeket, immáron közel 30 éve. Napjainkra a Kulcs-Soft neve egyet jelent a mikro- kis- és középvállalkozások ügyviteli támogatását biztosító szoftverek fejlesztésével, értékesítésével, támogatásával. Közel 100 munkatárssal működünk, ügyfeleink száma pedig meghaladja a 60.000-t. 
A cég történetét, indulásának körülményeit nyugodtan tekinthetjük a 90-es évek „startup” sikertörténetének, bár ez a kifejezés nem igazán volt ismert a rendszerváltás kori Magyarország gazdasági működésében. Kulcsár Tibor alapításával egy újpesti lakás szobáját irodának bérelve indult el vállalkozás.
A magyar tulajdonú, nagy múltú vállalkozások legégetőbb problémáját az alapító-tulajdonos által felépített sikeres vállalkozás továbbvitelét is példamutató módon kezeli Cégünk.

 

Kulcs-Soft

A Kulcs-Soft név igazi „brand” a mai gazdasági környezetben, a 2009-es tőzsdére lépés, a többszörös MagyarBrands és Év munkahelye díjak is ezt támasztják alá.  

Díjaink, eredményeink, amikre büszkék vagyunk:
Az Év Legjobb Munkahelye 250 fő alatti kategóriában 2009-ben, 2010-ben és 2015-ben,
az Év Legjobb Munkahelye IT kategóriában 2009-ben és 2010-ben, legjobb közép-kelet-európai munkahely II. hely
SuperBrands 5X, MagyarBrands 2X
Év Honlapja 2012

2017-ben 25%-al növeltük működési bevételünket az előző évhez képest.

 

“Nagyon tisztelem a céget és a cégvezetőket amiért ilyen sikeresek! Ha a cégek 10%-a ilyen lenne, akkor nem itt tartana a világ! ”
“Kiváló szoftverek kiváló kiszolgálással!”
“Szerintem sok más cég számára példa értékű lehetne a működésük és gondolatmenetük.”
“Ilyen programot kerestem, amivel elegánsan, pár gombnyomással tudok számlázni, és küldhetem is e-mailen. Egyszerű, gyors, hatásos! Ilyen egy profi online számlázó program!”
“Távmunkában dolgozom, így mindig postára kellett járkálnom a számlákkal. Már alig vártam, hogy elinduljon a BizXpert. Nagyon szép és kényelmes kis alkalmazás”
Sajtómegjelenések
11 Júl
Kulcsár Tibor és Szabó Ervin a Forbes magazinban!
Kulcsár Tibor és Szabó Ervin a Forbes magazinban!

Újra fókuszban a Kulcs-Soft! Ezúttal a Forbes magazin júniusi számában jelent meg egy cégportré Kulcsár Tiborral és Szabó Ervinnel. Kattintás után részletezünk.

24 Dec
CSR Hungary díjakat nyert a Kulcs-Soft
CSR Hungary díjakat nyert a Kulcs-Soft

Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ebben az évben a Kulcs-Soft két kategóriájában is díjat nyert a Magyar Üzleti Felelősség pályázatain. Miénk a „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” járó elismerés!

19 Márc
Kulcs-Soft a figyelem középpontjában
Kulcs-Soft a figyelem középpontjában

Az elmúlt napokban több hírportálon is feltűnt a Kulcs-Soft a rendkívüli közgyűlésünket követően.

10 Okt
Kulcs-Soft a Prím hírekben!
Kulcs-Soft a Prím hírekben!

"A napokban tette közé 2019 féléves eredményeit az idén 30 éves, 10 éve tőzsdén lévő Kulcs-Soft. A jelentés alapján legsikeresebb féléves rajtját vette a Cég, 210 MFt adózási utáni eredményt termelve, ami 8%-kal magasabb az előző év azonos időszakához képest."

2 Ápr
Kulcs-Soft cikk a Világgazdaságban!
Kulcs-Soft cikk a Világgazdaságban!

Historikus csúcsra jutott 1260 forintnál múlt pénteken a Kulcs-Soft. Tegnap sem mutatkoztak a kifulladás jelei, hisz már délelőtt megérintette az 1400 forintos szintet a kurzus, s napközben is előkelő helyen szerepelt 10 százalék körüli plusszal a BÉT nyertesek listáján.

17 Aug
Szponzoráció, amellyel a vevők is nyernek
Szponzoráció, amellyel a vevők is nyernek

Újfajta sportszponzoráció van születőben, amely abból áll, hogy a sportolók támogatásával párhuzamosan a cég valamilyen egyéb kedvezményt is felajánl a közönsége számára. A kezdeményezést Magyarország vezető business-szoftvercége, a Kulcs-Soft Nyrt. indította.

1 Aug
Litkey Farkas és a Kulcs-Soft összefogása
Litkey Farkas és a Kulcs-Soft összefogása

A 11-szeres Kékszalag Nagydíj győztes július 2-án nem „csupán” csapatáért és a győzelemért száll hajóra. Ha ismét sikerül felállnia a dobogó tetejére, akkor a magyar vállalkozások 200 millió forinttal lehetnek gazdagabbak.

31 Jún
Kulcs-Soft a Figyelőben
Kulcs-Soft a Figyelőben

A mértékadó magyar hetilap, a Figyelő hasábjain jelent meg egy cikk, mely témája a Kulcs-Soft és Kulcsár Tibor.

A CIB hazai vállalkozásokkal foglalkozó, Figyelőben megjelenő rovatában a Kulcs-Soft történetét, eredményeit és sikereinek főbb aspektusait tárgyalják. A cikk kerek képet ad arról, hogy hogyan alakult a cég története és mik voltak a legfontosabb tényezők a piacvezetői szerep elérésében.