Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Cégismertető

Cégünk a magyar kis- és középvállalatok számára fejleszt és forgalmaz ügyviteli szoftvereket, immáron több, mint 30 éve. Napjainkra a Kulcs-Soft neve egyet jelent a mikro- kis- és középvállalkozások ügyviteli támogatását biztosító szoftverek fejlesztésével, értékesítésével, támogatásával. Közel 90 munkatárssal működünk, ügyfeleink száma pedig meghaladja a 60.000-t.

Vállalatunk 1989. december 22-én betéti társaságként, az első vállalkozások idején alakult. A Kulcs-Soft neve az alapító Kulcsár Tibor nevéből ered, történetét, indulásának körülményeit nyugodtan tekinthetjük a 90-es évek „startup” sikertörténetének, bár ez a kifejezés nem igazán volt ismert a rendszerváltás kori Magyarország gazdasági működésében. Egy újpesti lakás szobáját irodának bérelve indult el vállalkozás. Eleinte konkrét megrendelői igények alapján történő egyedi szoftverek programozása folyt. Az ügyfélszám növekedésével egységesítésre kerültek a termékeket, így született meg a dobozos szoftver ötlete. Magyarországon a Kulcs-Soft rendelkezett először Windows operációs rendszerre kifejlesztett ügyviteli termékekkel. Az ezredfordulón cégünk elsőként programozta le úgy az ügyviteli szoftverjeit, hogy a 2000-res évre történő átállás ne okozzon gondot a vállalkozások adminisztrációjában. 2005-től az internet elterjedésével megjelentek az online szoftvereink, amelyek révén két év alatt annyi ügyfelet szereztünk, mint az előtte lévő 17 évben. 2009. október 30-án a beléptünk a Budapesti Értéktőzsdére. 2011-től külföldön is megjelentünk, a Key-Soft üzletágunkkal.

A magyar tulajdonú, nagy múltú vállalkozások legégetőbb problémáját az alapító-tulajdonos által felépített sikeres vállalkozás továbbvitelét is példamutató módon kezelte Cégünk. A Kulcs-Soft név igazi „brand” a mai gazdasági környezetben, a 2009-es tőzsdére lépés, a többszörös MagyarBrands és Év munkahelye díjak is ezt támasztják alá.  

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

2012-ben alapítotottuk meg a Kulcs-Esély Alapítványt. Cégünk alapítói, vezetői mindig is gondot fordítottak arra, hogy a vállalkozásuk nyereségéből a rászoruló gyerekek és tehetségek is részesüljenek. A Kulcs-Esély Alapítvány teljes egészében gyermekek megsegítésében kötelezte el magát. Az Alapítvány szociális vagy egészségügyi okokból hátrányos helyzetben élő tehetséges gyermekek megsegítését tűzte ki célul, esélyt adva nekik az általuk vágyott élet felé. 2013 óta a Kulcs-Soft több, mint 130 millió forintot fordított erre a célra. Cégünk a tehetséges gyermekek és a rászorulók támogatása mellett az oktatás, az egészségügyi intézmények és a sport területeit helyezte előtérbe.

Társadalmi felelősségvállalásunk, illetve a jövő generációjának támogatása melletti elkötelezettségünket Iskolaprogramunk egyértelműen mutatja. Fontos, hogy a jövő generációja a legmodernebb, és folyamatosan fejlődő programokon tanuljon. Ennek fényében cégünk ügyviteli, bérszámfejtési és könyvelési oktatási szoftvereket biztosít, hogy már az iskolapadban munkaképes és gyakorlatias tudást szerezzenek. A végzős hallgatók elhelyezkedési esélyeit növeli, hogy már az iskolapadban is egy elismert szoftveren szerezték meg tudásukat.

Kulcs-Soft

 

Díjaink, eredményeink, amikre büszkék vagyunk:

 • 2003. Főkönyvi kettős könyvelés program - Legjobb vétel cím - Chip Magazin
 • 2008. Business Superbrands Díj
 • 2009. Microsoft Gold Partnership
 • 2009. Legjobb női munkahely 3. helyezés
 • 2009. Az Év Legjobb munkahely 250 fő alatti kategóriában
 • 2009. Legjobb Munkahelye IT kategóriában
 • 2009. Év Honlapja Díj
 • 2009. Business Superbrands Díj
 • 2010. Az Év Legjobb munkahely 250 fő alatti kategóriában
 • 2010. Business Superbrands Díj
 • 2010. Év Legjobb Munkahelye IT kategóriában
 • 2010. Google partner
 • 2011. MagyarBrands Díj
 • 2011. Business Superbrands Díj
 • 2012. Az Év Honlapja Díj
 • 2012. MagyarBrands Díj
 • 2012. Business Superbrands Díj
 • 2013. Business Superbrands Díj
 • 2015. Az Év Legjobb munkahely 250 fő alatti kategóriában
 • 2019. Bisnode AAA Tanúsítvány
 • 2020. Bisnode AAA Bronz Tanúsítvány
 • 2020. CSR Hungary Díj – Legjobb CSR program
 • 2020. CSR Hungary Díj – Legjobb felelős és fenntartható vállalat
 • 2021. Employer of the Year 2020
 • 2021. Szerethető Munkahely - 2021 Példakép
 • 2021. MagyarBrands díj 2021 (12x)
 • 2021. Bisnode AAA Ezüst tanúsítványt
 • 2021. Business Superbrands Díj (11x)
“Nagyon tisztelem a céget és a cégvezetőket amiért ilyen sikeresek! Ha a cégek 10%-a ilyen lenne, akkor nem itt tartana a világ! ”
“Kiváló szoftverek kiváló kiszolgálással!”
“Szerintem sok más cég számára példa értékű lehetne a működésük és gondolatmenetük.”
“Ilyen programot kerestem, amivel elegánsan, pár gombnyomással tudok számlázni, és küldhetem is e-mailen. Egyszerű, gyors, hatásos! Ilyen egy profi online számlázó program!”
“Távmunkában dolgozom, így mindig postára kellett járkálnom a számlákkal. Már alig vártam, hogy elinduljon a BizXpert. Nagyon szép és kényelmes kis alkalmazás”
Sajtómegjelenések
30 Jún
Itt egy korszak vége lassan: viszlát, ÁNYK!
Itt egy korszak vége lassan: viszlát, ÁNYK!

Az eÁFA sikeresen startolt el idén februárban. A NAV rendszere 2025-ig még tovább fog bővülni és fejlődni, sőt, már az ÁNYK kivezetése is napirenden van. Július 1-től pedig lehetőség lesz önellenőrzésre is, ami az eÁFA-ra való átállás egyik legnagyobb akadályát oldja meg. A változások alatt végig az ügyfeleink mellett vagyunk: eÁFA modulunkkal és dedikált tudásbázissal segítjük az új rendszerre való zökkenőmentes átállást.

10 Jún
Szabó Ervin: Megismételnénk a korábban már bevált generációváltást
Szabó Ervin: Megismételnénk a korábban már bevált generációváltást

Nem jól működő modell, ha egy kisvállalkozás 2024-ben 20 különböző szoftverből rakja össze a működését – mondta az Üzletemnek Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Nyrt. vezérigazgatója.

8 Jún
Fizetés: már nemcsak havi, hanem heti, vagy még sűrűbb utalás is kérhető
Fizetés: már nemcsak havi, hanem heti, vagy még sűrűbb utalás is kérhető

A munkavállalók és a munkáltatók számára is hasznos újdonság lehet az Automatikus Munkabérelőleg Rendszer. Ennek használatával ugyanis a megszokottnál sűrűbben intézhető a bérfizetés, pontosabban az időarányos rész utalása.

22 Júl
Kulcs-Ügyvitel szoftver oklevél-átadó a TTK-n
Kulcs-Ügyvitel szoftver oklevél-átadó a TTK-n

A PTE Természettudományi Karán a kis- és középvállalati szegmensben piacvezető Kulcs-Soft Nyrt. ügyviteli szoftvereiből sikeresen vizsgázó hallgatók oklevelet vehettek át. A június 21-én rendezett ünnepélyes átadáson részt vett dr. Trócsányi András dékán, dr. Pap Margit, a PTE TTK Matematikai és Informatikai Intézet igazgatója, dr. Lendvai Tamás, a PTE TTK Matematikai és Informatikai Intézet Információtechnológia és Biorobotika Tanszék adjunktusa, valamint a Kulcs-Soft részéről Százvainé Béres Linda.

11 Júl
Kulcsár Tibor és Szabó Ervin a Forbes magazinban!
Kulcsár Tibor és Szabó Ervin a Forbes magazinban!

Újra fókuszban a Kulcs-Soft! Ezúttal a Forbes magazin júniusi számában jelent meg egy cégportré Kulcsár Tiborral és Szabó Ervinnel. Kattintás után részletezünk.

24 Dec
CSR Hungary díjakat nyert a Kulcs-Soft
CSR Hungary díjakat nyert a Kulcs-Soft

Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ebben az évben a Kulcs-Soft két kategóriájában is díjat nyert a Magyar Üzleti Felelősség pályázatain. Miénk a „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” járó elismerés!

19 Márc
Kulcs-Soft a figyelem középpontjában
Kulcs-Soft a figyelem középpontjában

Az elmúlt napokban több hírportálon is feltűnt a Kulcs-Soft a rendkívüli közgyűlésünket követően.

10 Okt
Kulcs-Soft a Prím hírekben!
Kulcs-Soft a Prím hírekben!

"A napokban tette közé 2019 féléves eredményeit az idén 30 éves, 10 éve tőzsdén lévő Kulcs-Soft. A jelentés alapján legsikeresebb féléves rajtját vette a Cég, 210 MFt adózási utáni eredményt termelve, ami 8%-kal magasabb az előző év azonos időszakához képest."

2 Ápr
Kulcs-Soft cikk a Világgazdaságban!
Kulcs-Soft cikk a Világgazdaságban!

Historikus csúcsra jutott 1260 forintnál múlt pénteken a Kulcs-Soft. Tegnap sem mutatkoztak a kifulladás jelei, hisz már délelőtt megérintette az 1400 forintos szintet a kurzus, s napközben is előkelő helyen szerepelt 10 százalék körüli plusszal a BÉT nyertesek listáján.

17 Aug
Szponzoráció, amellyel a vevők is nyernek
Szponzoráció, amellyel a vevők is nyernek

Újfajta sportszponzoráció van születőben, amely abból áll, hogy a sportolók támogatásával párhuzamosan a cég valamilyen egyéb kedvezményt is felajánl a közönsége számára. A kezdeményezést Magyarország vezető business-szoftvercége, a Kulcs-Soft Nyrt. indította.

1 Aug
Litkey Farkas és a Kulcs-Soft összefogása
Litkey Farkas és a Kulcs-Soft összefogása

A 11-szeres Kékszalag Nagydíj győztes július 2-án nem „csupán” csapatáért és a győzelemért száll hajóra. Ha ismét sikerül felállnia a dobogó tetejére, akkor a magyar vállalkozások 200 millió forinttal lehetnek gazdagabbak.

31 Jún
Kulcs-Soft a Figyelőben
Kulcs-Soft a Figyelőben

A mértékadó magyar hetilap, a Figyelő hasábjain jelent meg egy cikk, mely témája a Kulcs-Soft és Kulcsár Tibor.

A CIB hazai vállalkozásokkal foglalkozó, Figyelőben megjelenő rovatában a Kulcs-Soft történetét, eredményeit és sikereinek főbb aspektusait tárgyalják. A cikk kerek képet ad arról, hogy hogyan alakult a cég története és mik voltak a legfontosabb tényezők a piacvezetői szerep elérésében.