Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

CSR Hungary díjakat nyert a Kulcs-Soft

2020.11.24.

Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ebben az évben a Kulcs-Soft két kategóriájában is díjat nyert a Magyar Üzleti Felelősség pályázatain. Miénk a „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” járó elismerés!

Idén 2020. november 23-án vált nyilvánossá a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj nyertes pályázóinak, védjegyhasználatra jogosult cégek, szervezetek nyertes pályázatainak listája. Az elismerések rengeteget számítanak nekünk, mivel ebben az évben először mérettük meg először a nyilvánosság előtt az elmúlt években végzett CSR tevékenységünket.

Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Vezérigazgatója ekképpen nyilatkozott sikereinkről:

„Az elmúlt években a társadalmi felelősségvállalást szem előtt tartva, környezettudatos céggé váltunk, hatékonyságnövelő szoftvereket fejlesztünk, rengeteg energiát fordítottunk a jövő vállalkozó generáció képzésre, tehetségek felkutatásra és támogatására, rendszeresen adományoztunk a Kulcs-Esély Alapítványon keresztül csendben, saját berkeken belül. Most azonban úgy gondoltuk, hogy eljött az idő, hogy nyíltan is példát mutassunk a versenyszféra szereplőinek – beszéljünk róla és segítséget nyújtsunk. Úgy véljük, hogy kötelessége minden nagyobb és sikeresebb hazai cégnek támogatni valamilyen magyarországi szervezetet, közösséget, iskolát, ezzel is hozzájárulva társadalmunk –jólétéhez.” – nyilatkozta Szabó Ervin vezérigazgató.

Dátum: 2020.11.24.