Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Bérszámfejtő program

Logikusan felépített, komplett bér- és munkaügyi program.

Bérszámfejtők és társadalombiztosítási ügyintézők számára.

Kifizetőhelyi feladatok

30% kedvezmény limitált ideig!

Bérszámfejtő programjaink és moduljaink a következő rövid időszakban rendkívüli áron érhetők el. Vásároljon most, ne maradjon le!

* Ajánlatunk visszavonásig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. Nem vonatkozik bővítésre, online termékekre, felhő szolgáltatásra, valamint hardver vásárlásra sem.

________________________________________________

6 hónapnál fiatalabb a vállalkozása? A Kulcs-Soft-nál ez 50% kedvezményt jelent!*

Az új vállalkozások megalapítása mindig izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak. A Kulcs-Soft csapata segít ebben a nehéz gazdasági helyzetben! A cégbejegyzéstől számított első 6 hónapban 50% kedvezményt adunk bérszámfejtő programjainkra és moduljainkra.*

* A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlataink új program/modul vásárlása esetén érvényesek. A kedvezmény a cégbejegyzéstől számított 6 hónapon belül vehető igénybe és a Céginformációs Szolgálat honlapján (www.e-cegjegyzek.hulekérhető tárolt cégkivonat I.1. rovata szerinti “Bejegyezve:” dátum igazolja. Részletes információért keresse kollégáinkat. Az ajánlat bővítésre, online termékekre, felhő szolgáltatásra, Akadémiára, valamint hardver vásárlásra nem vonatkozik. A promóció visszavonásig érvényes.

 


Ez az a bérszámfejtő program, amit keres

Egyszerű használat, átlátható felület

  • A bérszámfejtési és munkaügyi feladatok önmagukban is nagy koncentrációt igényelnek, nem nehezítjük meg a dolgát egy bonyolult programmal is – logikusan felépített rendszerben dolgozhaz.

Nagy létszám kezelése is gördülékenyen

  • Több száz vagy ezer dolgozó számfejtési feladatait is könnyedén elvégezheti. A szoftver automatizmusokkal és csoportos műveletekkel segíti munkáját.

Hibátlan bevallások és adatszolgáltatások

  • A bevallások, adatszolgáltatások határidőben és a lehető legkisebb hibalehetőséggel készülhetnek el, melyben az automatikus adatfelgyűjtés is támogatja.

Bérfeladás analitikus adatokból

  • Könnyen, átlátható szerkezetben készítheti el a bérfeladást, melyet egyszerűen átadhat a könyvelésnek vagy akár közvetlenül könyvelő programnak.

Személyre szabott riportok

  • A program lehetőséget biztosít kimutatások elkészítésére, akár személyre szabottan, a menedzsment munkáját segítve.

A vállalkozása fejlődését követő programcsalád

Fontosnak tartjuk, hogy szoftvereink tökéletesen tükrözzék ügyfeleink aktuális igényeit. Amennyiben a későbbiekben nagyobb létszámot kezelne vagy új funkciókra, akár webes megoldásokra lenne szüksége, a Kulcs-Bért adatvesztés nélkül nagyobb tudású bérprogramra bővítheti.

Építkezzen moduljainkkal

Válogassa össze a legjobb funkciókat és alakítsa ki a saját, vállalkozásra szabott programját moduljaink segítségével! Csak azért fizessen, amelyet valóban használ és cége számára elengedhetetlen segítséget nyújt.

Mennyibe kerül?

A Kulcs-Bér különböző tudásszintű változata közül választhat 50 fő feletti - akár korlátlan fő - bérszámfejtésére alkalmas csomagokat.

Külföldi telephellyel rendelkezik, vagy külföldön is szállítmányoz? Vannak külföldi foglalkoztatottak a cégében? Szeretné egyszerűbbé és átláthatóbbá tenni a nemzetközi cége személyügyi adminisztrációját? - Ebben az esetben a Kulcs-Bér Európát ajánljuk Önnek! 

Részletekért érdeklődjön kollégáinknál: +36 1 336 5300

Kulcs-Bér Standard 100 főre
Jellemző funkciók
Hálózatos működés
Korlátlan számú cég
Adatszolgáltatás NAV felé - 08, 58, T1041, T1042E
Utalások teljes körű kezelése
Csoportos műveletek (adatrögzítés, számfejtés)
Import funkciók (jelenlét, jövedelem, munkarend)
Főkönyvi feladás külső rendszer felé
Web-Jelenlét
Főkönyvi feladás RLB felé
Negyedéves KIVA bevallás
További funkciók
Nettó ár
Kulcs-Bér Kompakt 100 főre
Jellemző funkciók
Korlátlan számú cég
Adatszolgáltatás NAV felé - 08, 58, T1041, T1042E
Hóközi számfejtés
Utalások teljes körű kezelése
KSH adatszolgáltatások
Csoportos műveletek (adatrögzítés, számfejtés)
Automatikus bérpótlék számítás
Felhasználói jogosultságok kezelése
Főkönyvi feladás külső rendszer felé
Visszamenőleges jelenlét korrekció automatikus kezelése
További funkciók
Nettó ár
Kulcs-Bér Prémium 100 főre
Jellemző funkciók
Munkaügyi alapadatok nyilvántartása
Munkaügyi nyilvántartás
Béren kívüli juttatások nyilvántartása, elszámolása
Táppénz számfejtés
Főkönyvi feladás külső rendszer felé
Web-Jelenlét
E-bérjegyzék
Web Cafetéria
Osztott munkaidő kezelése
Munkaruha nyilvántartás, automatikus amortizációelszámolás kilépő dolgozók esetén
További funkciók
Nettó ár

Program funkciók listája

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot: Bérszámfejtő program StandardBérszámfejtő program KompaktBérszámfejtő program Prémium
   Munkaügyi nyilvántartás
Személyi alapadatok nyilvántartása

Itt kezelhet minden, az adott munkavállalóhoz tartozó alapvető személyes adatot, személyi okmányok számait, az igazolványokat, engedélyeket, magánnyugdíjpénztárra vonatkozó információkat, stb. A nyilvántartáson túl a vonatkozó dokumentumokat is becsatolhatja.

Bérügyi alapadatok nyilvántartása

Pontosan követheti, hogy melyik munkavállaló milyen formában és milyen juttatásokban részesül, valamint az adószámítási és járulék adataikat is itt találja meg.

Jogviszonyok nyilvántartása

A programban valamennyi munkavállalóhoz hozzárendelheti az egyénileg érvényes jogviszonyokat.

Jogviszonyok listája

A programban rögzített munkatársakhoz korlátlan számú jogviszonyt rögzíthet. A jogviszonyok listájában azt láthatja, hogy mely munkavállalóhoz milyen jogviszonyokat állított be.

Elérhetőségek, címek kezelése

A munkavállalók állandó lakcímét, ideiglenes lakhelyét, levelezési címét, e-mail címét és telefonszámát is tárolhatja és hozzárendelheti adatlapjukhoz.

Munkarendek kezelése

Egyénileg beállíthatja, mely munkavállaló milyen rend szerint dolgozik, ezáltal bármelyik iparágban működjön is cége, biztosan meg tudja határozni az Önök esetében használt munkarendet. Ráadásul a munkarendeket historikusan is tudja kezelni, amivel megoldott a hóközi munkarendváltás kérdése is. Az alapértelmezett munkarendek mellett lehetősége van egyedi munkarendek létrehozására, ezzel biztosítjuk, hogy programunk bármilyen iparág működési sajátosságainak megfelelő dolgozói munkaidőbeosztást tudjon kezelni.

Adóazonosító jel és TAJ szám ellenőrzés

Nagy könnyebbséget jelent kis és nagy cégeknél egyaránt, ha a munkavállalók adóazonosító jelét és TAJ számát nem kell kézzel keresve ellenőrizni, hanem ezt megteszi helyette a szoftver és jelzi, ha valami nincs rendben a bevitt adatokkal. Az adóazonosító jel alapján a program kiszámolja az adott munkatárs születési dátumát.

Többes jogviszony kezelése

Előfordulhat, hogy olyan munkavállaló van az állományban, aki többféle jogviszonnyal is foglalkoztatják különböző tevékenységek esetén. A program rugalmasságot biztosít ebben és figyelembe tudja venni az ilyen összetettebb foglalkozási formákat és eszerint végzi a kalkulációkat, valamint a dokumentumok összeállítását is. A különböző jogviszonyokat párhuzamosan is bérszámfejtheti.

Névváltozások kezelése

Ha egy munkatárs neve valamilyen okból megváltozik, a rendszer lehetővé teszi, hogy ezt a változást az adatlapjára is felvezessék. Ezt követően a program már az új nevet veszi figyelembe és a dokumentumokat is annak szerepeltetésével állítja össze, ami főként a bevallások elkészítése esetében lényeges.

Munkaügyi alapadatok nyilvántartása

A munkavállalóknak a bérszámfejtéshez kapcsolódó kiegészítő adatait rögzítheti itt, mint amilyen például a gyerekek adatai, egészségi állapot, előző munkahely.

Bankszámlaszámok kezelése

A dolgozókhoz korlátlan számú bankszámlaszámot rögzíthet és lehetőség van arra is, hogy több bankszámlaszámra, megosztással utalja a dolgozó jövedelmét, ha kéri.

Statisztikai adatok, információk megjelenítése a főképernyőn

Egyéni igényeinek megfelelően beállíthatja, milyen információk jelenjenek meg a program főképernyőjén. Ezek lehetnek kimutatások, bér- és munkaügyi adatokkal kapcsolatos információk. Ennek köszönhetően naprakészen követheti a bérköltségek alakulását vagy akár a fluktuációt.

Figyelmeztető üzenetek beállításának lehetősége

A programban beállíthat figyelmeztető üzeneteket, melyek az egyszerűsített foglalkoztatás éves keretösszegére, az orvosi alkalmassági vizsgálat érvényességi idejére, próbaidő lejártára, munkaruha szavatosságának lejártára, be nem állított SZOCHO kedvezményekre, határozott idejű munkaviszony lejártára hívja fel a figyelmünket.

Munkaidőkeret kezelése (tárgyéven túl is)

Ennek a funkciónak köszönhetően lehetőség nyílik a tárgyéven túlra húzódó munkaidőkeretek rögzítésére. A teljesített munkaidőkeret óraszámát pedig a program átemeli a következő évre.

Dolgozók beléptetése

A belépő dolgozókat egyesével illetve csoportosan is fel tudja rögzíteni a programba. A csoportos felvételre az excel-importer segítségével van lehetőség.

Kiléptetés automatizálása

A munkavállalók kiléptetésekor segít a jogviszony lezárásában és szabadságnapok helyes kiszámolásában. A folyamaton lépésről lépésre végigvezeti a rendszer varázslója, hogy a hibalehetőségeket minimalizálja.

   HR nyilvántartás
Fényképcsatolási lehetőség

Fényképcsatolási lehetőség

A fényképcsatolási funkciónak köszönhetően a munkatársak puszta adatain kívül az arcképük is megjelenik az adatlapjukon, így teljessé válik a rendelkezésre álló információk köre.

Önéletrajzcsatolási lehetőség

Önéletrajzcsatolási lehetőség

Legyen szó új vagy régi munkatársakról, lehetősége van az általuk betöltött állásra küldött jelentkezéshez csatolt önéletrajz feltöltésére is. Ezáltal visszakereshető, milyen kvalifikációik voltak, mielőtt megkezdték az Ön cégénél a munkát.

Végzettségek, tanfolyamok nyilvántartása

Végzettségek, tanfolyamok nyilvántartása

Folyamatosan nyomon követheti a munkatársak szakmai fejlődését a megszerzett végzettségek és elvégzett tanfolyamok rögzítésével. Még a belépést megelőzően vagy azt követően bármikor hozzáadhatja az újabb mérföldköveket.

Nyelvvizsgák nyilvántartása

Nyelvvizsgák nyilvántartása

A jól képzett, idegen nyelveket ismerő szakemberek minden cég számára fontosak. A nyelvtudást igazoló dokumentumokat könnyedén eltárolhatja és csatolhatja a munkatársak adatlapjához.

Dokumentum csatolási lehetőség bérkartonhoz

Dokumentum csatolási lehetőség bérkartonhoz (bármilyen formátum)

Nem okoz fennakadást, ha bármilyen jellegű és formátumú dokumentumot szeretne csatolni a munkatársak adatlapjaihoz, bármikor megteheti, amikor szükség van rá.

Munkaszerződések és egyéb szerződések kezelése

Munkaszerződések és egyéb szerződések kezelése

Külön funkcionalitás tartozik azon munkaszerződések és más jellegű szerződések kezeléséhez, előállításához melyet a munkáltató a munkavállalóval kötött. Ennek köszönhetően a munkatársak kartonjaihoz ezeket is hozzákapcsolhatjuk számos más dokumentumhoz hasonlóan.

   Kedvezményes foglalkoztatási formák kezelése
Karrier híd, rehabilitációs kedvezmény, közfoglalkoztatottak kedvezménye

Programunkban a Karrier híd programot, a rehabilitációs kedvezményt és a közfoglalkoztatottak kedvezményét is kezelheti. Ezenkívül a foglalkoztatást elősegítő kedvezményeket - mint az 55 év feletti, 25 év alatti, 25 év alatti pályakezdő, szakképzettséget nem igénylő, anyasági ellátás melletti/ellátást követő foglalkoztatás, doktori képzésben részt vevő, tartósan álláskereső, szabad vállalkozási zónákban működők kedvezménye, mezőgazdasági munkakörben foglalkoztatottak kedvezménye - is nyilvántarthatja és számfejtheti a programban.

Foglalkoztatást elősegítő kedvezmények kezelése
Közfoglalkoztatottak kedvezménye
   Jövedelmek kezelése
Alapbér típusok (időbér, teljesítménybér) kezelése

A különböző munkavállalók bérét különböző tényezők alapján lehet bérszámfejteni, így idő vagy teljesítményalapú is lehet az elszámolás és ezeken belül is pontosan meghatározhatjuk, hogy óra-, napi- vagy heti bért számolunk, illetve kombinálhatjuk is a teljesítménybérrel. Teljesítménybér esetén beállíthatjuk, hogy dolgozónk tiszta teljesítménybéresnek minősül-e vagy, hogy teljesítménybére alapbérhez kapcsolódik-e.

Egyéb jövedelmek kezelése

A program kezeli az egyéb jövedelmeket, mint például az adóterhet nem viselő járandóságok vagy külföldi kiküldetésből származó jövedelem, egyéb jogcímen kapott jövedelem és még számos más jellegű bevételt, melyeknek listája korlátlanul bővíthető.

Csoportos jövedelemjogcím rögzítési lehetőség

Egy meghatározott dolgozói csoporthoz tartozó munkavállalókhoz azonos, új jövedelemjogcímet is adhat.

Jövedelem importálási lehetőség

Már meglévő adatbázisból egyszerűen importálhatja az egyes munkavállalók jövedelmeit a programba.

Jövedelemkifizetés módjának beállítása

Beállíthatja, hogy a dolgozó átutalással, készpénzben vagy postai utalványozással kéri-e jövedelmének kifizetését. A kifizetési módok kombinációját is kezeli a program.

Visszamenőleges béremelés kezelése

Nagyban megkönnyíti a bérszámfejtői munkát, hogy visszamenőleges béremelés esetén visszamenőleg elzámolhatjuk az emelésből adódó bérkülönbözetet és automatikusan korrigál a program akkor is, ha a jelenlétadatot módosítjuk.

   Önkéntes pénztárak kezelése
Önkéntes pénztári befizetések kezelése

A program kezeli az önkéntes pénztári befizetéseket akár a munkáltató járul hozzá tagdíj kiegészítés formájában, akár a munkavállaló kéri tagdíjának levonását és utalását a megadott pénztárba.

   Szabadságok, rendkívüli munkaidők kezelése
Szabadság nyilvántartása

Az alapszabadságot, illetve egyéb szabadságot kezelheti ebben a menüpontban, valamint láthatja a betegszabadságokat is és ellenőrizheti a szabadság egyenlegeket. Rögzítheti a munkatársak adatlapján, hogy az alapszabadságon felül hány nap egyéb pótszabadság illeti meg őket. Az egyes pótszabadság típusok esetén ezeket a program automatikusan ki is tudja számolni. Pl: gyermek utáni pótszabadság, megváltozott munkaképességű dolgozók pótszabadsága, fiatal munkavállaló pótszabadsága, stb.

Csoportos szabadságszámítás

Jelentősen megkönnyítik a munkát a csoportos műveleti lehetőségek, így például a csoportos szabadságszámítás, melynek köszönhetően több munkavállaló szabadságát kalkulálhatja ki egyszerre a dolgozói lapon rögzített adatok alapján.

Tanulószerződéses foglalkoztatott oktatási szünetének nyilvántartása

A szabadságok nyilvántartására szolgáló táblázatban külön bejegyzés áll a felhasználó rendelkezésére, ahol a tanulószerződéssel foglalkoztatott munkavállalók oktatási szünetét tudják megjeleníteni.

   Letiltások, levonások kezelése
Levonások törvényi sorrendjének kezelése

A Kulcs-Bérben be tudja állítani, ha valamelyik munkavállalót letiltás terheli. A letiltás alapadatainak berögzítését követően a végrehajtási törvényben foglalt levonási szabályokat automatikusan alkalmazza a program.

Levonások százalékos és tételes kezelése

Megadhatja az érvényesíteni kívánt nettó bér levonásokat összegszerűen vagy százalékosan, ezek alapján számol a program az érintett időszakban.

Több letiltáscsomag kezelése

Egyszerre több letiltást is kezelhet, miután kijelölte az érintett munkavállalók körét.

   Nyilatkozatok
Költségtérítés adóelőlegének megállapítása

A munkavállaló ebben a dokumentumban nyilatkozhat arról, hogy kéri-e az adóelőleg levonását, illetve hogy milyen jellegű bevételekkel kapcsolatban teszi ezt.

Családi kedvezmény érvényesítése

Családi pótlékra jogosult munkavállalók esetében van szükség nyilatkozatra arról, hogy igénylik-e a családi kedvezményt vagy esetleg megosztják azt élettársukkal, házastársukkal.

Személyi kedvezmény érvényesítése

A betegségek után járó adókedvezmény, más néven személyi kedvezmény súlyos fogyatékossággal élő magánszemély esetén érvényesíthető az összevont adóalap adójából. Ha valamilyen oknál fogva szükség lenne egy ezzel kapcsolatos nyilatkozatra, azt itt is elkészítheti.

Egyedülállóság

Az önnél dolgozó munkavállalók egyedülállóságra vonatkozó nyilatkozatát is elkészítheti, mely a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény igénybevételéhez szükséges.

Apai szabadság

A pótszabadságok körébe sorolható apaszabadság kivételére szolgáló nyilatkozat, mely a gyermek születését követő két hónapon belül érvényes. Hossza öt munkanap egy, illetve hét munkanap két gyermek születése esetén.

Gyermek után járó pótszabadság igénybevétele

A munkavállalókat gyermekük megszületését követően annak tizenhatodik életévéig pótszabadság illeti meg, mely egy gyermek után kettő, két gyermek után négy, kettőnél több gyermek után pedig hét munkanap évente. Ennek igénybevételéről a munkatársaknak nyilatkozniuk kell év elején, ennek elkészítésére szolgál ez a funkció.

EKHO-s nyilatkozat

Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulást (EKHO) választó munkavállalóknak ki kell tölteniük egy nyilatkozatot, és munkáltatójuknak is alkalmazniuk kell ezt követően az EKHO-t.

Munkáltatói igazolás

Keresetigazolásokat és járulékigazolásokat is egyszerűen előállíthat a programban.

SZJA nyilatkozatok (NY29, NY30)

A munkáltatói adómegállapítást választó munkavállalók számára előállíthatja az NY29-es számú nyilatkozatot. Ha viszont nem szeretnének ezzel a lehetőséggel élni, illetve az előző évben olyan jövedelmet szereztek, ami ezt kizárja, akkor az NY30-as nyilatkozatot kell elkészíteni.

Béren kívüli juttatás nyilatkozatok

A munkavállalóknak minden egyes érintett hónapra vonatkozóan nyilatkoznia kell arról, hogy milyen kifizetőhelyekről érkezett hozzá béren kívüli juttatás, ezt könnyíti meg a szoftver automatikusan generált dokumentuma.

Külföldi magánszemély adókedvezmény nyilatkozata

Ha külföldi munkavállalót foglalkoztat, a számára is van lehetőség adókedvezmény igénybevételére, melyhez speciális nyilatkozat tartozik – és elérhető a programban.

Jövedelem igazolás hiánya

Ha a munkavállaló nem tud az előző munkáltatójától származó jövedelem igazolást felmutatni, az ennek hiányáról szóló nyilatkozatot el tudja készíteni ennek a tényállásnak a dokumentálására.

Nyilatkozat éves szabadság Mt. 122. § (3) -től eltérő kiadásáról

Előfordulhat, hogy a munkavállaló lemond az egybefüggő tizennégy napos szabadságról, ebben az esetben ezt egy nyilatkozatban kell dokumentálni.

EHO nyilatkozat

Az EHO nyilatkozatban a munkatársak nyilatkozatot tehetnek az egészségbiztosítási hozzájárulás éves egyenlegéről.

   Elszámolás
Jelenlét adatok automatikus feltöltése a hónapzárás funkcióval

A program a munkavállalók jelenlét adatait a munkarendjük alapján automatikusan feltölti.

Jelenlét adatok importálása excel táblázatból

Ha esetleg külső rendszerben gyűjti vagy gyűjtötte a jelenlétadatokat, azok állományát excel táblából könnyedén importálhatja a Kulcs-Soft szoftverébe. Nagyobb dolgozói állomány, illetve beléptető rendszerrel rendelkező cégek esetén is hasznos funkció. Ez alapján generál jelenlét adatokat és egyéb jövedelmeket.

Jelenlét adatok csoportos rögzítése

A programban lehetőség van több munkavállaló csoportos jelenlétadatainak a munkarendjük szerinti automatizált, csoportos feltöltésére.

Jelenlét adatok széles intervallumra történő rögzítése

Akár hónapokra előre is rögzítheti a munkavállalók munkarendjét és ennek megfelelően végzi a program a számfejtést, akár csoportosan is.

Számfejtések kezelése (hóvégi és kilépő)

Valamennyi számfejtéssel kapcsolatos műveletet elvégezhet, adatokat kérdezhet le minden munkavállalóra vonatkozóan havonta, illetve kilépésük esetén.

Hóközi számfejtések készítésének lehetősége

Ha valamilyen okból hóközi számfejtésre van szükség, például mert rendkívüli kifizetésre kerül sor, minden további nélkül elvégezheti.

Csoportos számfejtés

Nagyobb dolgozói létszám esetén gyorsítja a munkavégzést, hogy a dolgozók számfejtéseit nem egyesével kell elvégezni, csoportosan is futtathatja azt akár a teljes dolgozói állományra, akár a dolgozók egy csoportjára.

Egyszerűsített foglalkoztatottak kezelése

Nem számít, hogy a munkavállalói állományba tartozók foglalkoztatottságágának formája különbözik, a program képes kezelni az adataikat. Elkészíti az egyszerűsített foglalkoztatottak bejelentésére vonatkozó 1042E nyomtatványt. Támogatja számfejtésüket, valamint figyelmeztető funkció segít foglalkoztatási korlátaik betartására.

Közcélú foglalkoztatás kezelése

A program lehetőséget biztosít a közfoglalkoztatott jogviszonyban állók számfejtésére. Beállíthatja a heti bér és a közfoglalkoztatottak után igénybe vehető SZOCHO kedvezményt

Szociális szövetkezeti tag számfejtése

A szövetkezetekről szóló 2006.évi X. törvény módosítása alapján 2013. május 3-tól lehetőség van arra is, hogy a munkavállalók tagsági jogviszony keretén belül vegyenenek részt a munkavégzésben. Az ő járulékaik kalkulációjára is lehetőség van a programban.

Családi adóalap és járulékkedvezmény kezelése

Ha a munkavállaló nyilatkozott az általa igénybe venni kívánt családi adókedvezményről, ennek számfejtését is automatikusan elvégzi a program.

Közalkalmazotti jogviszony számfejtése

Közintézmények számára rendkívül hasznos a kifejezetten a közszférában használatos közalkalmazotti bértábla szerinti bérszámfejtés lehetősége. Az új pedagógus bértáblát is kezeli a program.

Adó és járulékutalás kezelése

A program előállítja a számfejtett jövedelmeket terhelő járulékok és adók utalandó listáját, megkönnyítve ezáltal a cégterhek utalását. Az utalandókról utalási file-t is készíthet, így kézi adatrögzítésre sincs szükség a banki felületen.

Munkabérek utalásának előkészítése lista és utalási formátumban

Lista generálására vagy utaláshoz is előkészítheti a munkabéreket. Utalási file ebben az esetben is készíthető, minimálisra csökkentve a havi utalási feladatokra fordított időt.

Letiltások utalásának előkészítése lista és utalási formátumban

Lista generálására vagy utaláshoz is előkészítheti a letiltásokat. Utalási file ebben az esetben is készíthető, minimálisra csökkentve a havi utalási feladatokra fordított időt.

Vállalt levonások és havi kötelezettségek utalásának előkészítése

Lista generálására vagy utaláshoz is előkészítheti a vállalt levonásokat, illetve havi kötelezettségeket. Utalási file ebben az esetben is készíthető, minimálisra csökkentve a havi utalási feladatokra fordított időt.

SZÉP kártya utalása

A munkavállalók részére adandó SZÉP kártya összegeket ki tudja listáztatni a programmal valamint utalási file-t is össze tud állítani róla. A K&H Bank és az OTP Bank felé tudja feladni ezeket  az utalási file-okat.

Rehabilitációs hozzájárulás elszámolása és utalása negyedévente, évente

Ha több mint 25 munkavállalót foglalkoztat és a megváltozott munkaképességű munkavállalók száma nem éri el a teljes létszám öt százalékát, tehát a kötelező foglalkoztatási szintet, akkor a megváltozott munkaképességű személyek foglalkozási rehabilitációjának elősegítése érdekében köteles rehabilitációs hozzájárulást fizetni. A program kalkulálni tudja a munkáltató által fizetendő rehabilitációs hozzájárulás összegét. Ezt a közteherutalási listába illetve file-ba is fel tudja gyűjteni, így külön utalásáról nem kell gondoskodni.

   Részletes jelenlétadatkezelés
Elszámolás előre definiált műszaktípusok alapján

A programban ki tud alakítani műszaktípusokat, amiket azután a dolgozók ledolgozott napjaihoz rendelhet. A program így automatikusan el tudja számolni a dolgozót megillető pótlékokat.

Egyedi műszak naptárak létrehozási lehetősége

Egyedi műszak naptárak létrehozási lehetősége, több hónapra, vagy akár a teljes naptári évre is

A programban megadhatja előre a várható műszakbeosztást, valamint hogy műszakpótlékkal díjazott időszakról van-e szó és az erre vonatkozó adatokat átemelheti a számfejtésbe is.

Műszakpótlékok, illetve a rendkívüli munkavégzés pótlékainak automatikus elszámolási lehetősége

Beállíthatja, hogy az egyes műszakokra vonatkozóan milyen műszakpótlékokat vegyen figyelembe a program, valamint a rendkívüli munkavégzés pótlékait is rögzítheti, ami alapján automatikusan elkészíti az elszámolásokat.

Osztott munkaidő kezelése

A jogi szabályozás lehetővé teszi, hogy a munkáltató a felek megállapodása alapján a napi munkaidőt legfeljebb két részletben is beoszthatja (ez az osztott napi munkaidő). Ennek kezelése is lehetővé válik a modulban.

   Nyomtatványok
Nyomtatványok nyomtatása, exportja

Alapfunkcióként egyszerűen kinyomtathatja és más fáljformátumokba is exportálhatja a programban létrehozott nyomtatványokat, hogy bármilyen felmerülő igényhez fel tudja azokat használni.

Beléptetés nyomtatványai

Az új munkatársak belépése napján több nyomtatványt kell kitölteni, így például be kell jelenteni a biztosítási jogviszony kezdetét, szerződést kell írni, amit a többi szükséges nyomtatványhoz hasonlóan itt is megtalál és pillanatok alatt elkészíthet.

Kiléptetés nyomtatványai

Legkésőbb a kilépés napján számos nyomtatvány kitöltése és aláírása válik szükségessé: munkáltatói igazolások és adatlapok a munkaviszony megszűnéséről, a levont járulékokról, igazolás az álláskeresési járadék, illetve segély megállapításához, stb.

Itt mindent megtalál egy helyen, a program végigvezeti a szükséges lépéseken, ezáltal minimalizálja a hibalehetőségeket, egyszerűen elkészítheti a nyomtatványokat.

Fizetési jegyzék (hóközi)

A programban lehetősége van a hóvégi kifizetéstől eltérő időszakban kifizetést teljesíteni a dolgozónak, amit hóközi számfejtéssel tud elkészíteni. ennek bizonylata a hóközi fizetési jegyzék.

Aláíró jegyzék (hóközi)

A készpénzben történő hóközi jövedelem kifizetésekről aláíró jegyzéket kérhet le.

Aláíró és fizetési jegyzék (hóvégi)

A készpénzben történő jövedelem kifizetésekről aláíró és fizetési jegyzéket kérhet le.

A bérlapot egyénileg, de csoportosan is le tudja hívni a programból.

Letiltás karton

Ha valamilyen okból letiltással rendelkezik egy munkavállalója, a programban rögzítheti azt. A letiltás kartonban erről kérhet le kimutatásokat.  

Bérkarton

A bérkartonban láthatja teljes részletességgel a munkavállaló egy adott időszakra érvényes i számfejtési adatait.

Bértételenkénti lekérdezés

Lehetősége van a munkavállalók bérét adó egyes jogcímek önálló lekérdezésére is akár tételenként, akár csoportonként. Így ha például kifejezetten arról szeretne képet kapni, hogy az étkezési utalványok mekkora részét teszik ki a bérköltségnek, erre minden további nélkül lehetősége van.

Bérösszesítők

A bérösszesítők tartalmazzák dolgozónként és a cég összességében a jövedelmeket, levonásokat, járulékokat, közterheket. Az általános, az analitikus bérösszesítő, a kimutatás a bruttó és nettó jövedelmekről.

Természetbeni juttatások átvételi listája

Pontosan dokumentálhatja a programmal számfejtett béren kívüli juttatások átvételét.

Önkéntes pénztári tagdíjlista

Egy helyre összegyűjtve követheti, mely munkavállalónak, milyen mértékű önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást fizet, ha azt a programmal számfejtette, erről listát készíthet.

Adókedvezmények listája

A lekérdezések között elérhető az egyes munkavállalók esetében érvényesített, illetve érvényesíthető adókedvezmények listája és azok pontos mértéke is dolgozónként, vagy csoportonkénti bontásbsan.

Családi járulékkedvezmények listája

Lekérdezheti az egyes munkavállalókat érintő családi járulékkedvezményeket.

Munkaügyi nyilvántartó karton

Innen töltheti le a munkaügyi nyilvántartást, mely az összes dolgozóhoz tartozó törzsadatot, illetve igény esetén csupán részadatokat listáz.

Foglalkozásegészségügyi adatok

A foglalkozásegészségügyi szolgáltató által gyűjtött adatokat találja meg itt, minden munkatársra vonatkozóan. Követheti, hogy mikor válik esedékessé az éves szűrések megtétele.

Jelenlét jogcímes lista

A jelenlét jogcímes listának köszönhetően lekérdezheti, hogy adott jogcím alapján mely munkatársak voltak jelen, mennyi ideig és ezért mennyit számfejtettek nekik.

Béremelési értesítő

Ez a funkció arra szolgál, hogy eleget tudjon tenni a munkavállalók felé történő tájékoztatási kötelezettségének.

Munkaszerződés

Itt készítheti el a különböző paraméterek, mint például a szerződés típusa, érvényessége, kezdődátum, stb. alapján a munkaszerződéseket, illetve itt is végezheti a módosításukat. Ezek lehetnek sablonok, vagy teljesen egyedi szerződések, amiket dolgozókhoz rendelhet.

Jelenléti ív

A dolgozók a jelenléti íven rögzítik a jelenlétüket, ennek dokumentumát készíti el. Kilenc különböző típusú nyomtatvány közül választhat, amit a rendszer fel tud tölteni dolgozó adatokkal.

Szabadságlista

Ebben a listában az alapszabadságot, a pótszabadságokat, a gyermek utáni pótszabadságot és egyéb szabadságot lehet lekérni tárgyévre, előző évre, valamint összes szabadságot, a kiadott és kiadható szabadságokat. Részletes listát is készíthet, amire különböző sémákat is létrehozhat, amivel meghatározhatja, hogy pontosan milyen adatokat tartalmazzon a lista.

Lehetőség van arra is, hogy egy adott jelenlét jogcímre kérjen le a listát.

Munkaidőkeret-felhasználtság lista

Lekérdezheti, hogy egy munkavállaló egy adott időszakban hány órát számolt el a munkaidőkeret óraszámából és hány további órára oszthatja még be

TB naptár

Társadalombiztosítási számfejtési naptár segíti a határidők nyomon követését.

Regisztrációs lap OEP felé

Az Országos Egészségügyi Pénztár, illetve a Megyei Egészség Pénztár felé történő elektronikus ügyintézést lehetővé tevő regisztrációt is elindíthatja a programból.

Előzménykérő, -közlő lap

A táppénzre jogosultság, illetve a táppénzfolyósítás időtartamának megállapításánál a kifizetőhelynek meg kell vizsgálnia az egy éven belüli előzményt, tehát azt az időtartamot, amit a jogosultság időtartamából le kell vonni. A programban lehetősége van előzménykérő, illetve azt közlő lapot generálni.

Értesítés táppénzjogosultság időtartamáról

Kifizetőhelyként a keresőképtelenséget igazoló orvost értesíteni kell, ha a táppénz, vagy baleseti táppénz folyósítása eléri a 240 napot – ezt ezen a dokumentumon keresztül teheti meg.

Igény elutasító határozat

Ebben a funkcióban a táppénz, illetve egyéb pénzbeli ellátásra benyújtott igényt elutasító határozatot állíthatja össze.

Nyilatkozat GYÁP igénybevételéhez

Ha egy munkatársa gyermekápolási táppénzt (GYÁP) vesz igénybe, kiszámolhatja és beküldheti az érintett napokra vonatkozó információkat.

Segélyezési pénztárnapló

Az Országos Egészségpénztár részére küldendő KPE-260 nyomtatványt készítheti el, itt tarthatja nyilván, hogy milyen ellátásokat (táppénz, GYÁP stb.) fizetett ki.

Statisztikai idősoros tábla

Az egészségbiztosítási statisztikai idősoros táblát a kifizetőhelyeknek kötelezően el kell készítenie. A tárgyhónapi statisztikai adatok összefoglaló nyilvántartására és az adatok elemzésére, ellenőrzésére szolgál.

Táppénzfizetési jegyzék

A táppénzfizetési jegyzéken az ellátásra jogosult munkavállalók nevét gyűjtheti össze. Ezt a dokumentumot részlegenként és telephelyenként kell elkészíteni, ráadásul egy külön elkészített jegyzéken kell összesíteni, ezért nem mindegy, hogy mennyi idejébe kerül az összeállítása.

Táppénz folyósítást megszüntető határozat

Ha valamilyen okból szükségessé válik a táppénzfolyósítás felfüggesztése, az ehhez szükséges nyomtatványt is ki tudja állítani.

Visszafizetésre kötelező határozat

Jogalap nélkül felvett pénzbeli ellátás, baleseti táppénz és utazási költségtérítés visszafizetésére kötelező határozatot bocsáthat ki.

Egyszerűsített határozat

A CSED-del, GYED-del összefüggésben előállíthat egyszerűsített határozatot a program segítségével.

Eat. igazolások

Az Eat. igazolásokat egyszerűen elkészítheti az anyasági ellátásról adókedvezmény igénybevételéhez.

   Adatszolgáltatás
Automatikus 08-as adatszolgáltatás önellenőrzés készítése

Amennyiben valamilyen okból önellenőrzés válik szükségessé, ebben is segítségére lehet a program, melynek köszönhetően automatikusan elvégezheti azt: összehasonlítja a korábban beküldött adatokat a frissített adatokkal és elkészíti a beküldendő file-t.

Adatszolgáltatás NAV felé - 08, 58, T1041, T1042E

A NAV felé küldendő adatszolgáltatásokat a program összeállítja, ezeket automatikusan meg is nyitja. Így az ÁNYK-ban csak annyi teendőnk van vele, hogy megjelöljük beküldésre.

Adatszolgáltatás NAV felé - T1044D

A program a T1044D jelű adatlapon az iskolaszövetkezeti tag (nappali tagozatos tanuló, hallgató) munkaviszonyának bejelentésére szolgáló jelentést összeállítja a bevitt adatok alapján, majd a benyújtáshoz megnyitja az ÁNYK-ban.

Adatszolgáltatás az OEP felé

Elektronikus foglalkoztatói igazolást, regisztrációs lapot készíthet programunkon keresztül és be is adhatja az ügyfélkapus hozzáférésnek köszönhetően. A kifizetőhelyi adatszolgáltatást is könnyedén elvégezheti, tehát az egészségbiztosítási statisztikai jelentést, az EB12-es nyomtatvány kitöltését, a negyedéves statisztikát, a passzív ellátásbejelentést is végrehajthatja.

Nyenyi évközi adatszolgáltatás

A programból ki lehet nyerni a régi NYENYI adatlapnak megfelelő biztosításban töltött idő és hozzá kapcsolódó jövedelemközlő lapot.

Adatszolgáltatás a KSH felé - Munkaügyi jelentés

A Központi Statisztikai Hivatal számára elrendelt információközlési kötelezettségeknek könnyedén eleget tehet: munkaügyi jelentést, statisztikákat és havi éves gazdaságstatisztikai jelentéseket kérhet le a programból nyomtatvány vagy a KSH Elektra rendszerébe beolvasható állomány formájában.

Éves SZJA bevallások

A programmal összeállítható az 53-as és az M29-es bevallás is. Ezenkívül a dokumentumokat az ügyfélkapun keresztül be tudja küldeni, ami nagyon egyszerű programunkkal, mert automatikusan megnyitja az ÁNYK-t, így nincs szükség külön adatbeolvasásra.

Apai szabadság elszámolása MÁK felé

A programban lehetősége van az apai szabadságok elszámolására és a távolléti díj közterheinek visszaigénylését is számolja a program..Ezenkívül alkalmas a MÁK (Magyar Államkincstár) számára küldendő nyomtatvány kitöltésére is, melyre negyedévenként van szükség.

   Vezetői információk a bérprogramban
Állományi lista

Ebben a listában minden adat lekérdezhető, ami a munkavállalókkal kapcsolatos, legyen szó a személyi adatokról, munkaügyi adatokról, jogviszonyról vagy arról, hogy melyik telephelyen, milyen szervezeti egységben dolgoznak.

Listák szűrése, sorrendezése, keresés a listákban tetszőleges szempontok szerint

Attól függően, hogy éppen milyen kérdésre keres válaszokat, szabadon végezhet lekérdezéseket a listákban. Ezáltal a legkülönbözőbb szempontokból képet kaphat cége aktuális helyzetéről.

Ellenőrző lista a havi ügyviteli feladatokról

Mindig nyomon követheti, hogy az aktuális bérszámfejtési, adatszolgáltatási feladatai közül mi van folyamatban és mi vár még megoldásra.

Bérköltség tervezés

Ha rendelkezik bázisadatokkal, kiszámíthatja, hogy egy bizonyos mértékű emelés egy megadott időszakra vonatkozóan milyen költségekkel járna és milyen nyomot hagyna cége pénzügyi mérlegében.

Előre tervezhető béremelés megadási lehetősége

Kalkulációkat végezhet százalékos vagy összegszerű formában, és akár előre is rögzítheti a munkavállalók törzsadatainál a béremelés tényét.

   Extra funkciók
Excel-import távolléti díj számításhoz

A modul célja, hogy a program képes legyen jelenlétnyilvántartó rendszerekből jelenlét adatokat fogadni és feldolgozni.  Első körben egy előre definiált felépítésű Excel állomány segítségével tud kapcsolatot teremteni a két program között. A bérprogram jelenlétadatokat és egyéb jövedelmeket generál a beolvasott állományból, így könnyíti meg a felhasználó munkáját.

A jelenlét import lényege, hogy egy szabadon, felhasználó által kialakított séma alapján létrehozható egy Excel fájl, amelybe az előzetesen kialakított sémának megfelelő adatok rögzíthetők. Ebbe az excel fájlba akár egy másik rendszerből is nyerhet ki adatot, és ezt beemelheti a Kulcs-Bérbe.

E-bérjegyzék modul

A munkavállalók bérjegyzékének elektronikus kezelése sokkal egyszerűbb, költségkímélőbb és biztonságosabb, mint a papír alapú nyomtatványoké. A bérjegyzékeket saját céges e-mail címűkre kapják meg a munkatársak.

Funkciók

Dolgozó e-mail címére kiküldhető bérjegyzék

Az elektronikus bérjegyzéket e-mailben, akár titkosított PDF mellékletként kapják meg a munkatársak, és azok megtekintéséről visszajelzést kaphatunk. Ezzel a funkcióval jelentősen lesökkenthető a bérjegyzékek előállítási költsége és csökkenthető a cég logisztikai, adminisztrációs terhelése.

Elektronikus fizetési jegyzék webes átvételi lista

Az aláíró jegyzékhez hasonló listát kaphat, melyen keresztül ellenőrizheti, hogy mely munkavállaló igazolta vissza az e-mailben küldött fizetési bizonylat átvételét.

Bérletnyilvántartás modul

Bérletnyilvántartás modul

A helyközi utazási költségtérítéssel kapcsolatos adatokat is rögzítheti, melyeket a program minden hónapban átemel a számfejtésbe.

Táppénz modul

 

Táppénz modul

Elengedhetetlen modul a társadalombiztosítási kifizetőhelyek számára, mely automatikusan elvégzi a számításokat, valamint a jogszabályok szerint a kérelmek ellenőrzését is, például a táppénz helyes összegének számfejtéséhez kapcsolódóan a rögzített adatokat. Ha Ön valamit hibásan rögzített, figyelmeztet a hiányosságra és esetenként ha szükséges, az ellátás százalékos mértékét is módosíthatja segítségével. Minden nyilvántartást, kifizetést és adatszolgáltatást innen végezhet el.

 

Funkciók

Táppénzutalvány

Az Országos Egészségpénztár számára kitöltendő táppénzkifizetési utalványt készítheti el ezzel a funkcióval. A dokumentum megjeleníti a számfejtett összeget, az ellátást terhelő levonásokat és kifizetendő összeget.

Táppénz számfejtés

A program valamennyi táppénztípus elszámolására és számfejtésére képes. Kezeli a GYÁP, a CSED, a GYED, a GYED extra, valamint a baleseti táppénz adatait is. A jelenlét adatoknál fel tudja vezetni a keresőképtelenség idejét, melyre pénzellátást szeretne számfejteni. A jelölést követően a program automatikusan elvégzi az ellátás számfejtését.

Munkaruha modul

Munkaruha modul

Számos iparágban szükséges a munkaruhák kezelése, melyben nagy segítséget nyújt programunk: mindig követheti a munkaruhák kiadásának megtörténtét, kilépéskor pedig azok amortizációját is kalkulálhatja.

 

 

Munkaruhák nyilvántartása

Dokumentálhatja, hogy mely munkavállalók milyen típusú, méretű mekkora mennyiségű munkaruhát kaptak, mekkora kihordási idővel.

Amortizációs napszám kezelése

Az egyes munkaruhák esetében kiszámíthatja és nyomon követheti azok amortizációs napjainak számát, így láthatja, hogy mely esetekben várható a csere szükségessége és mikor.

   Telepítés, használat
Szervezeti egységek, telephelyek kezelése

Szervezeti egységenként, illetve telephelyenként is csoportosíthatja az adatokat.

Szabadon paraméterezhető törzskarbantartás

A törzsadatokat saját igényeknek megfelelően paraméterezheti.

Nyomtatási előképek megtekintése

Akár egy jó szövegszerkesztőben, úgy programunkban is lekérheti a készítendő dokumentumok, nyomtatványok előképét. Így ellenőrizheti, hogy megfelelőek-e vagy még további módosításra van szükség.

Listák exportálása többféle fileformátumba

A program az excelen kívül más fileformátumokba, így például .csv-be vagy wordbe is exportálja az adatokat.

Historikus adatkezelés

A programban dátumhoz kötött adatkezelést is végezhet. Ennek köszönhetően kezelheti a hóközi foglalkozási viszony, munkarend, jövedelem illetve egyéb adatok változását.

Adatfeltöltés Excel táblázatból

Nagyban megkönnyíti a kezdeti munkát, hogy az egyes adatbázisokat excel táblázatból is fel lehet tölteni, ezáltal a kézi adatfelvitel mennyisége minimalizálható.

Több cég kezelése

Ha több, közös tulajdonban lévő vállalkozás bérszámfejtését kell egy programon keresztül elvégezni, az sem képez akadályt.

Hálózatos használat

Több számítógépen, több felhasználó akár egyidőben is dolgozhat a rendszerben.

Kiegészítő modulok Nettó ár
Kulcs-OLM

Az OL Munkaidő rendszerében regisztrált ügyfelek által rögzített munkaidőnyilvántartást átveheti a Kulcs-OLM programba, amivel kiválthatja a jelenlétiív-kötegeket.

Szabadságtervező modul

Online felületen keresztül gyűjtheti be a munkatársak szabadságigényeit és a csoportok vezetői jóváhagyhatják azokat.

Web-Cafeteria modul

Valamennyi, a béren kívüli juttatásokkal kapcsolatos információt kezelheti és rögzítheti az Ön cége és az érintett munkatársak igényeinek megfelelően. Rugalmasságot és egyben pontosságot biztosítunk Önnek, ezenkívül minden szükséges dokumentációt is elérhet.

A mezőgazdasági őstermelői modullal valamennyi, az őstermelőket érintő bérszámfejtési és bevallási, adatszolgáltatási feladatot el tudja végezni.

A munkavállalók bérjegyzékének elektronikus kezelése sokkal egyszerűbb, költségkímélőbb és biztonságosabb, mint a papír alapú nyomtatványoké. A bérjegyzékeket saját céges e-mail címűkre kapják meg a munkatársak.

Funkciók:

Dolgozó e-mail címére kiküldhető bérjegyzék

Az elektronikus bérjegyzéket e-mailben, akár titkosított PDF mellékletként kapják meg a munkatársak, és azok megtekintéséről visszajelzést kaphatunk. Ezzel a funkcióval jelentősen lesökkenthető a bérjegyzékek előállítási költsége és csökkenthető a cég logisztikai, adminisztrációs terhelése.

Elektronikus fizetési jegyzék webes átvételi lista

Az aláíró jegyzékhez hasonló listát kaphat, melyen keresztül ellenőrizheti, hogy mely munkavállaló igazolta vissza az e-mailben küldött fizetési bizonylat átvételét.

A modul egyaránt megoldást kínál azon cégek számára, akik külföldi kiküldetés keretében vagy külföldi telephelyen foglalkoztatnak munkavállalókat, illetve, ahol külföldiek foglakoztatása során szükséges, hogy angol vagy német nyelven tájékoztatást adjanak, legyen szó fizetési jegyzékről, nyilatkozatokról, vagy akár jelentések készítéséről.

A program lehetőséget biztosít a jövedelmek forintban történő elszámolása mellett a devizában elszámolt és kifizetett jövedelmek nyilvántartására, ezzel is tovább egyszerűsítve a külföldi foglalkoztatással járó adminisztrációt.

Amennyiben a magyar munkáltató külföldi telephelyén történik a munkavégzés fontos lehet a bérköltségek megoszlásának nyilvántartása is, amelyhez szintén segítséget nyújt a Kulcs-Bér Európa.

A KulcsBér Európa tartalmazza a bérjegyzéket, valamint valamennyi munkavállalói nyilatkozatot német és angol nyelven is. A Web-Jelenlét, Web-Szabadság tervező, és az Elektronikus bérjegyzék kiküldési lehetőségünk szintén elérhető az említett két idegen nyelven, igyekezve ezzel könnyíteni a cégen belüli kommunikációt, valamint a bérszámfejtés menetét.

Természetesen gondoltunk arra is, hogy a cég menedzsmentje számára is szükséges lehet idegen nyelvű kimutatások készítése, így a bérösszesítőt, valamint az analitikus lekérdezéseket is elérhetővé tettük angol, valamint német nyelven.

A modul egyik célja, hogy a Magyarországon dolgozó idegen nyelvű munkavállalók számára biztosítsa a megfelelő tájékoztatást azáltal, hogy angol, illetve német nyelven is elérhetővé teszi a dolgozók számára kiadásra kerülő dokumentumokat, nyilatkozatokat, valamint a webes alkalmazásokat, mint például a Web-Jelenlét, Web-Szabadság tervező, és az Elektronikus bérjegyzéket.

Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk rá, hogy a dolgozó adatlapján meg tudjuk adni azt az alapértelmezett nyelvet, amely nyelven a dolgozóval való kapcsolattartás történik.

Tehermentesíti a HR-t, valamint az alkalmazottakat is azáltal, hogy a munkavállalók maguk intézhetnek el a portálon bizonyos személyükkel és/vagy jogviszonyukkal kapcsolatos ügyeket.

A dolgozók többek közt személyes fiókjukba kapják meg elektronikus nyomtatványaikat – bérjegyzékek, M30, járulék igazolás - amelyek átvételét egy gombnyomással vissza tudják igazolni a fiókból.

A felület online, bármilyen eszközről elérhető. Kényelmesen használható, emellett támogatja a papírmentes ügyintézést.

Bérszámfejtő program Demó letöltése

Próbálja ki kötelezettségek nélkül szoftverünk bemutató változatát!  Az ingyenesen telepíthető demó változatban meggyőződhet a program tudásáról, előnyeiről. 

  • Hiányzó vagy helytelen válasz
    Kérjük, töltse ki ezt a mezőt helyesen!
Ez a változat érdekel leginkább: