Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Szolgáltatásaink
támogatják
cége sikerét!

Egy megfelelően paraméterezett

és alkalmazott

Kulcs-Soft megoldás 

hasznot hoz Önnek.

Új Kulcs-Soft program vásárlása esetén az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk

Programtelepítés

A megvásárolt program(ok) telepítése az összes szükséges számítógépre.

A szolgáltatás előnye: A megvásárolt program(ok) telepítése az összes szükséges számítógépre. A telepítés során esetlegesen felmerülő problémák azonnali és szakszerű megoldása. A feltelepített program(ok)ban a működéshez szükséges (hálózati, tűzfal és egyéb) beállítások elvégzése. Automatikus mentésfolyamatok beállítása. A telepített programok azonnali használatba vételének szakszerű biztosítása.

A szolgáltatás előnye: segítségünkkel megszabadul az esetleges hibás telepítésektől, informatikus szakemberek megbízásától, a telepítéshez szükséges rendszer- és beállítási ismeretek szükségességétől. Ki ismerné jobban a Kulcs-Soft programok telepítési követelményeit és beállításait, mint a Kulcs-Soft munkatársai?

Megjegyzés: a számítógépes hálózat kiépítését nem tartalmazza a szolgáltatás, arról külön egyeztetés szükséges!

A szolgáltatás időtartama: Az informatikai rendszertől függ, legalább 1 óra.

Kötelezettség nélküli ajánlatkérés
Óra
Perc

Rendszer paraméterei

Paraméterezés

Elvégezzük az alapvető beállításokat, testreszabjuk a törzsadatokat és kiosztjuk a jogosultságokat a vezetőkkel való egyeztetéseknek megfelelően.

A szolgáltatás leírása: Az alapbeállítások elvégzése, a törzsadatok testreszabása és a jogosultságok kiosztása - akár a korábbi vezetői egyeztetésen meghatározottak szerint. Amennyiben a szolgáltatást megelőzte egy korábbi rendszerből történő adatimport, a konvertált adatbázis(ok) betöltése. 

A szolgáltatás előnye: Szakértő munkatársaink elvégeznek Ön helyett minden olyan rendszer paraméterezést, melynek beállítása a későbbiekben a teljes rendszer működésére is kihathat. Mindezt azzal a szükséges rutinnal és felkészültséggel, melyet a Kulcs-Soft biztosíthat Önnek. 

A szolgáltatás időtartama: A rendszertől és a speciális paraméterektől függ, legalább 1 óra.

Kötelezettség nélküli ajánlatkérés
Óra
Perc

Rendszer paraméterei

Oktatás

Kifejezetten a programhasználatra irányuló oktatást is tartunk a bevezetés során, ahol a programok funkcióit, lehetőségeit ismertetjük meg részletesen és segítünk azok megtanulásában és begyakorlásában is. A szolgáltatás árát az oktatás időtartama és a kiszállási díj befolyásolhatja.

A szolgáltatás leírása: A programfunkciók, lehetőségek, munkafolyamatok részletes ismertetése és begyakorlása cégvezetés és a programo(ka)t kezelő alkalmazottak számára. A rendszer használatával kapcsolatos kérdések szakszerű, gyakorlatias megválaszolása, a napi munkarutin kialakítása a program(ok)ban. A szolgáltatás árát az oktatás időtartama és a kiszállási díj befolyásolhatja.

A szolgáltatás előnye: A Kulcs-Soft szakértői magas színvonalon és teljes alapossággal adják át az évek során összegyűjtött ismereteiket a programkezelésről, a rendszerben alkalmazható tippekről és trükkökről, valamint a kezelési rutinról - amivel Ön és munkatársai felbecsülhetetlen előnnyel kezdhetik meg a program(ok) használatát 

A szolgáltatás időtartama: A használt program(ok)tól függ, legalább 4 óra.

A későbbiekben belépő új munkatársak felkészítésére, illetve kiegészítő jellegű oktatásra is van lehetőség külön díjazás ellenében.

Kötelezettség nélküli ajánlatkérés
Óra
Perc

Rendszer paraméterei

Használatban lévő Kulcs-Soft programokkal kapcsolatos szolgáltatásaink

Adatbázis átvizsgálás/helyreállítás/javítás

A szolgáltatás leírása: Egy Kulcs-Soft program lelke az adatbázis. Ennek sérülése, hibajelensége esetén szakértőink jól kialakított problémamegoldó rendszerrel állnak a rendelkezésére. Egy sérült merevlemez vagy operációs rendszer esetében, biztonsági mentés hiányában segítünk az adatbázis helyreállításban, illetve sérülés vagy hiba esetén kivizsgáljuk, szükség esetén javítjuk az adatbázisban felmerült hibákat. 

A szolgáltatás előnye: A sérült, hibás, összeomlott adatbázis inkorrekt adatokat, riportokat vagy akár teljes leállást is eredményezhet rendszerében, ezáltal üzletmenetében. Az ilyen esetekben felmerült problémákat gyorsan és hatékonyan oldjuk meg - mivel tudjuk, hogy ilyenkor minden másodperc forintokban számolható. 

A szolgáltatás időtartama: A problémától függően, legalább 1 óra.


Távoli asztali segítségnyújtás

A szolgáltatás leírása: Amennyiben bármilyen problémát tapasztal - akár a rendszerével, akár az adataival, akár a program működésével kapcsolatban -, az interneten keresztül kapcsolódunk számítógépeihez és azonnal, helyben oldjuk meg gondjait. 

A szolgáltatás előnye: A távoli asztalos kapcsolattal távolságtól függetlenül, azonnal rendelkezésére állunk, és az Ön rendszerére kapcsolódva, akár az Ön felügyeletével derítjük fel, majd oldjuk meg a tapasztalt problémát. 

A szolgáltatás időtartama: A problémától függően, legalább 30 perc.


Verziópótlás

A szolgáltatás leírása: Amennyiben egy adott programból lejárt a terméktámogatása, annak frissítéseit nem tudja letölteni. Ha a régi adatok visszatekintésére szüksége van arra a legutolsó programverzióra, melyre még jogosult volt, cégünk kiküldi Önnek az adott verzió telepítőjét. 

A szolgáltatás előnye: Adatai visszatekintésében vagy egy összeomlott rendszer helyreállításában első helyen szerepel a megfelelő verziójú program telepítése. 

Megjegyzés: Felhívjuk figyelmét, hogy a lejárt terméktámogatású verziópótlás kizárólag abban az esetben lehetséges, ha régi adatait szeretné visszatekinteni programunkban! A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. nem támogatja a jogszabályoknak nem megfelelő programok használatát!

Szolgáltatási díjak

Szolgáltatás jellege Feltétel Szolgáltatási díj Mennyiségi egység
Távoli asztal minden megkezdett 30 perc után számlázunk 30.000 Ft + áfa /óra
Szakértői óradíj* 9:00-17:00 között 24.000 Ft + áfa /óra
Budapesti kiszállási díj egyszeri díj, irodaházunk 30 km-es vonzáskörzetén belül 25.000 Ft + áfa /alkalom
Vidéki kiszállási díj irodaházunk 30 km-es vonzáskörzetén kívül, oda-visszaútra 210 Ft + áfa /km
Kiküldetési díj vidéken tartózkodás esetén a szakértőink helyben töltik az éjszakát 30.000 Ft + áfa /fő/éj
Verziópótlási adminisztrációs díj régi telepítő kiküldése terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleinknek 24.000 Ft + áfa /verzió

 *Prémium ügyfélszolgálat esetében a szakértői óradíj 35.000 Ft/óra