Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Tárgyi

Egyszerűen kezelhető tárgyi eszköz nyilvántartó program, beépített automatizmusokkal.

Válassza a piacvezető minőséget!

Kulcs-Tárgyi megújult tárgyi eszköz nyilvántartó program
Megújult külső - a megszokott, megbízható működés.

6 hónapnál fiatalabb a vállalkozása? A Kulcs-Soft-nál ez 50% kedvezményt jelent!*

Az új vállalkozások megalapítása mindig izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak. A Kulcs-Soft csapata segít ebben a nehéz gazdasági helyzetben! A cégbejegyzéstől számított első 6 hónapban 50% kedvezményt adunk tárgyi eszköz nyilvántartó programjainkra és moduljainkra.*

* A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlataink új program/modul vásárlása esetén érvényesek. A kedvezmény a cégbejegyzéstől számított 6 hónapon belül vehető igénybe és a Céginformációs Szolgálat honlapján (www.e-cegjegyzek.hulekérhető tárolt cégkivonat I.1. rovata szerinti “Bejegyezve:” dátum igazolja. Részletes információért keresse kollégáinkat. Az ajánlat bővítésre, online termékekre, felhő szolgáltatásra, Akadémiára, valamint hardver vásárlásra nem vonatkozik. A promóció visszavonásig érvényes.

 


Újdonság: Tárgyi program havidíjas konstrukcióban!*

Szüksége lenne egy megbízható tárgyi eszköz nyilvántartóra, de az éves előfizetés helyett kényelmesebb lenne havonta fizetni érte? Kulcs-Tárgyi Light programunk esetében már elérhető Önnek ez a konstrukció is.

Részletekért érdeklődjön kollégáinknál: +36 1 336 5300

*Az ajánlat új ügyfeleknek elérhető.

Ideális választás a Kulcs-Tárgyi, ha az alábbiak közül bármelyik igaz Önre.  

 • Normál és kis értékű tárgyi eszközök, immateriális javak nyilvántartására olyan programot keres, ami a lehető legtöbb automatizmussal gyorsítja a könyvelési munkát 
 • Minél egyszerűbben és rugalmasabban szeretné a tárgyieszközökhöz kapcsolódó tranzakciókat (átvezetés, értékhelyesbítés, kivezetés, leaktiválás, ráaktiválás, selejtezés, terven felüli értékcsökkenés, visszaírás, stb.) rögzíteni, módosítani
 • Precíz, a Számviteli és a Társasági adótörvény szerinti amortizáció nyilvántartással és több fajta értékcsökkenési terv beállítási lehetőséggel szeretne dolgozni, akár kicsi, akár nagyobb vállalatról is van szó
 • Kifogástalan - akár több nyelven elkészített - listákkal, és kimutatásokkal biztosítaná a könyvelt cég sikeres tárgyi eszköz gazdálkodásának alapját
 • Az analitikus tárgyi eszköz adatok automatizált átvétele és könyvelése fontos szempont a megfelelő szoftver kiválasztásakor 
 • Megbízható partnert keres, aki garantálja a jogszabályi előírásoknak megfelelő szoftvert

 

Nézzen bele a Kulcs-Tárgyiba!

 

Egyszerű használat, pontos analitikus nyilvántartás, esztétikus, átlátható kimutatások.  

Fontos, hogy a szükséges adminisztrációs feladatok elvégzése mellett, otthonosan érezze  magát a programban és szeresse a használatát és az elkészített riportokat, kimutatásokat. 

 

 

Hogy érdemes választani?

Ellenőrzőlistánk segít, hogy a megfelelő tárgyi eszköz nyilvántartó program mellett döntsön.

Tudja folytani a munkát tárgyi eszköz nyilvántartó programjában, ha a jelenleginél több igénye lesz, vagy több cég könyvelését látja majd el?

 • A legkisebb tárgyi eszköz nyilvántartó program változattal is kezdhet, de ha később több cég tárgyi eszköz analitikáját vezeti, vagy csoportos adatrögzítésre lesz szüksége, beszerzési jogcímekkel dolgozna, vagy több értékcsökkenési módszert alkalmazna, illetve a könyvelt tranzakció típusok, vagy az előállítandó kimutatások köre bővül, a Kulcs-Tárgyit adatvesztés nélkül nagyobb tudású, korlátlan cég elszámolására alkalmas tárgyi eszköz nyilvántartó program változatra bővítheti.

Szeretne lépést tartani a gyorsan fejlődő világ technológiáival? Ebben is segítséget nyújt Önnek a Kulcs-Soft.

A felhő alapú szolgáltatásoké a jövő, ebbe az irányba megy a világ, az elmúlt évek tapasztalatai pedig azt mutatják, hogy azok a vállalkozások tudnak megfelelő ütemben fejlődni, akik megelőzik a versenytársaikat az innovációk terén.

Felhő IT Üzemeltetési szolgáltatásunkat Önnek ajánljuk, ha:

 • Bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről rugalmasan szeretne hozzáférni szoftvereihez
 • Nem akar a telepítésekkel, frissítésekkel, mentésekkel foglalkozni
 • Biztonságos helyen szeretné adatait tárolni, mindezt pedig folyamatosan nyomon követni
 • Szeretné elkerülni a drága szerver üzemeltetést és a váratlanul jelentkező javításokat
 • Tervezhető költségeket szeretne tapasztalt szakértői támogatással
 • Szeretné gyorsan, egy kattintással elérni minden szoftverét

 

Felhő szakmai leírását megtekintheti itt: Kulcs-Felhő IT Üzemeltetés

Amennyiben a felhő IT üzemeltetéssel kapcsolatban további információra van szükség, szakértő kollegánk készségesen áll rendelkezésre a +36 1 336 5300-as telefonszámon.

Tudásszintje és a könyvelhető cégek száma egyszerűen, könnyen bővíthető.

 

Az ismétlődő gazdasági események és automatizálható könyvelési feladatok egyszerűsítésével és modern kiegészítő eszközökkel segíti a tárgyi eszköz nyilvántartó program a mindennapi munkavégzést?

 • Kiemelkedően jók a programban elérhető kényelmi funkciók, melyek segítségével pár kattintás elég az ismétlődő feladatok gyors feldolgozásához. Az eszköz felvitel meglévő tétel alapján, a Kulcs-Soft rendszerén belül működő adatátadási lehetőség a könyvelő program felé, vagy akár az értékcsökkenési adatok módosítási lehetősége is nagyban hozzájárulnak a hatékony programhasználathoz. Emellett például az etikett nyomtatás és a gyűjtős vonalkód olvasóval történő leltározás biztosítja a modern technika innovatív megoldásainak integrációját a programba. A Kulcs-Tárgyi maximálisan támogatja Önt az adminisztratív munka egyszerűsítésében és az időigényes visszatérő tételek lehető leggyorsabb feldolgozásában.

 

Működése nagy mennyiségű feldolgozandó tétel esetén is eleget tesz a korszerű könyvelési elvárásoknak.

 

A tárgyi eszközökhöz kapcsolódó nyilvántartási feladatok kulcsfontosságú "termékeit", a kimutatásokat, listákat, riportokat, dokumentumokat magas színvonalon, precízen el tudja készíteni a tárgyi eszköz programjában?

 • Kényelmesen, akár több nyelven is elkészítheti a kapcsolódó riportokat. Az értékcsökkenési lista, a tárgyieszköz-tükör, vagy az aktivált eszközök listája és további személyre szabható kimutatások által azonnal áttekintést kaphat arról, milyen állapotban van eszközparkja.  A Kulcs-Tárgyi kiszolgálja beszámolási kötelezettségét, akár a hatóságok felé, akár a cégvezetésnek kell azokat elkészíteni.

 

Garantált az igényes, pontos kimutatások, dokumentumok magas színvonalon történő elkészítése.

 

Támogatja a Kulcs-Soft abban, hogy a tárgyi eszköz nyilvántartó program egyes változatai és kiegészítő lehetőségei, vagy az elérhető könyvelő programcsomagok közül biztosan a szükségeset válassza?

 • Az oldalon található leírások, képek, funkciótáblázat mellett, valamennyi funkció kipróbálható a demó feltelepítésével. Ezt mindenképp ajánljuk, hogy megtapasztalja a Kulcs-Tárgyi hangulatát. Természetesen tudjuk, hogy az Ön ideje is véges, vagy a próbálgatás helyett jobban szereti, ha valaki megmutatja, mire képes a program. Ha így van, ne késlekedjen, írjon nekünk, vagy hívjon bennünket, mert a választásban készségesen segítenek kollégáink és ez Önnek semmiféle vásárlási kötelezettséget nem jelent. 

 

Választ kap minden, a tárgyi eszköz nyilvántartó programmal és az elérhető könyvelő szoftvercsomagokkal kapcsolatosan felmerülő kérdésére.

 

Mennyibe kerül?

A Kulcs-Tárgyi kettő különböző tudásszintű változata közül választhat és mindkettő változatot kérheti 1 cégre, vagy korlátlan számú cég kezelésére.

A vállalkozása igényeit kiszolgáló tárgyi eszköz program villámgyorsan kitermeli az árát.

Vásárlás előtt kipróbálhatja a tárgyi eszköz nyilvántartó program demó változatát, ha pedig kérdése van, vagy egyszerűen csak gyorsabban szeretne döntést hozni, forduljon kollégáinkhoz, akik készségesen segítenek Önnek.

 

Találjuk meg közösen az Önnek megfelelő Kulcs-Tárgyi tárgyi eszköz programot!

Kulcs-Tárgyi Light 1 cégre
Jellemző funkciók
Értékcsökkenés listák (Könyv szerinti, egyeztető lista, kalkulált ÉCS lista)
Főkönyvi feladás
Eszköz és hely kategóriák kezelése
Leltár lista/Leltárak listája
Leírási kulcs változás tranzakció
Két definíció kezelése
Tárgyi eszköz karton
További funkciók
Nettó ár
Leggyakrabban választott termék
Kulcs-Tárgyi Plusz 1 cégre
Jellemző funkciók
Vonalkód kezelése és leltár
Eszközfelvitel meglévő alapján és csoportosan
Tárgyieszköz tükör
Főkönyvi feladás
Öt definíció kezelése
Csoportos selejtezés és kivezetés
Selejtezési jegyzőkönyv
Beruházás kezelés
További funkciók
Nettó ár

Mit kap a tárgyi eszköz kezelő szoftvere megvásárlásakor?

A Kulcs-Tárgyi birtokosaként, nem csak egy tárgyi eszköz programmal lesz gazdagabb.

 • Kulcs-Soft tárgyi eszköz nyilvántartó programot
 • A tárgyi eszköz kezelő megvásárlásakor megkapja a Kulcs-Tárgyi telepítő programjának letöltési linkjét és egy termékszámot. A kapott termékszám segítségével hozhatja létre saját cége adatbázisát a szoftverben.

 

 • Egy év teljeskörű terméktámogatást
 • Jogi szabályozások változásának naprakész követése: A programokból mindig a legfrissebb jogszabályi előírásoknak megfelelően működő verziót használhatja. Időben gondoskodunk róla, hogy tárgyieszköz kezelő programja frissítő változatát birtokba vegye.
 • Technikai és funkcionális frissítések: A jogszabályi változások követésén felül újabbnál újabb, a napi munkát megkönnyítő funkciókkal bővülnek programjaink.
 • Ügyfélszolgálati tanácsadás: Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:30-tól 17 óráig biztosít szakértő segítséget. Emellett e-mailben feltett kérdéseikre is választ kapnak.
 • Online tudásbázis: Folyamatosan bővülő szakmai portálunkon képekkel illusztrált, részletes szakmai és programhasználati leírásokkal támogatjuk munkáját. 
 • Ügyfélportál hozzáférés: Az Önre vonatkozó valamennyi fontos információ megtekinthető ügyfélportál fiókjában. A személyre szabott ajánlatokon kívül, itt megtalálja aktuális terméktámogatási szerződéseit, lejáratuk esetén pedig megújíthatja azokat.

Hogyan használja?

Első pillanattól segítjük, hogy a Kulcs-Tárgyi hasznot hozzon Önnek.

Egy helyesen beállított és bevezetett tárgyi eszköz program garantálja, hogy könnyű legyen rendet tartani vállalkozásában.

Szeretne lépést tartani a gyorsan fejlődő világ technológiáival? Ebben is segítséget nyújt Önnek a Kulcs-Soft.

A felhő alapú szolgáltatásoké a jövő, ebbe az irányba megy a világ, az elmúlt évek tapasztalatai pedig azt mutatják, hogy azok a vállalkozások tudnak megfelelő ütemben fejlődni, akik megelőzik a versenytársaikat az innovációk terén.

Felhő IT Üzemeltetési szolgáltatásunkat Önnek ajánljuk, ha:

 • Bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről rugalmasan szeretne hozzáférni szoftvereihez
 • Nem akar a telepítésekkel, frissítésekkel, mentésekkel foglalkozni
 • Biztonságos helyen szeretné adatait tárolni, mindezt pedig folyamatosan nyomon követni
 • Szeretné elkerülni a drága szerver üzemeltetést és a váratlanul jelentkező javításokat
 • Tervezhető költségeket szeretne tapasztalt szakértői támogatással
 • Szeretné gyorsan, egy kattintással elérni minden szoftverét

 

Felhő szakmai leírását megtekintheti itt: Kulcs-Felhő IT Üzemeltetés

Amennyiben a felhő IT üzemeltetéssel kapcsolatban további információra van szükség, szakértő kollegánk készségesen áll rendelkezésre a +36 1 336 5300-as telefonszámon.

Szolgáltatási díjak

Szolgáltatás jellege Feltétel Szolgáltatási díj Mennyiségi egység
Távoli asztal minden megkezdett 30 perc után számlázunk 30.000 Ft + áfa /óra
Szakértői óradíj* 9:00-17:00 között 24.000 Ft + áfa /óra
Budapesti kiszállási díj egyszeri díj, irodaházunk 30 km-es vonzáskörzetén belül 25.000 Ft + áfa /alkalom
Vidéki kiszállási díj irodaházunk 30 km-es vonzáskörzetén kívül, oda-visszaútra 210 Ft + áfa /km
Kiküldetési díj vidéken tartózkodás esetén a szakértőink helyben töltik az éjszakát 30.000 Ft + áfa /fő/éj
Verziópótlási adminisztrációs díj régi telepítő kiküldése terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleinknek 24.000 Ft + áfa /verzió

 *Prémium ügyfélszolgálat esetében a szakértői óradíj 35.000 Ft/óra

Új Kulcs-Soft program vásárlása esetén az alábbi szolgáltatásainkkal tudjuk nyújtani

Programtelepítés

A megvásárolt program(ok) telepítése az összes szükséges számítógépre.

A szolgáltatás előnye: A megvásárolt program(ok) telepítése az összes szükséges számítógépre. A telepítés során esetlegesen felmerülő problémák azonnali és szakszerű megoldása. A feltelepített program(ok)ban a működéshez szükséges (hálózati, tűzfal és egyéb) beállítások elvégzése. Automatikus mentésfolyamatok beállítása. A telepített programok azonnali használatba vételének szakszerű biztosítása.

A szolgáltatás előnye: segítségünkkel megszabadul az esetleges hibás telepítésektől, informatikus szakemberek megbízásától, a telepítéshez szükséges rendszer- és beállítási ismeretek szükségességétől. Ki ismerné jobban a Kulcs-Soft programok telepítési követelményeit és beállításait, mint a Kulcs-Soft munkatársai?

Megjegyzés: a számítógépes hálózat kiépítését nem tartalmazza a szolgáltatás, arról külön egyeztetés szükséges!

A szolgáltatás időtartama: Az informatikai rendszertől függ, legalább 1 óra.

Paraméterezés

Elvégezzük az alapvető beállításokat, testreszabjuk a törzsadatokat és kiosztjuk a jogosultságokat a vezetőkkel való egyeztetéseknek megfelelően.

A szolgáltatás leírása: Az alapbeállítások elvégzése, a törzsadatok testreszabása és a jogosultságok kiosztása - akár a korábbi vezetői egyeztetésen meghatározottak szerint. Amennyiben a szolgáltatást megelőzte egy korábbi rendszerből történő adatimport, a konvertált adatbázis(ok) betöltése. 

A szolgáltatás előnye: Szakértő munkatársaink elvégeznek Ön helyett minden olyan rendszer paraméterezést, melynek beállítása a későbbiekben a teljes rendszer működésére is kihathat. Mindezt azzal a szükséges rutinnal és felkészültséggel, melyet a Kulcs-Soft biztosíthat Önnek. 

A szolgáltatás időtartama: A rendszertől és a speciális paraméterektől függ, legalább 1 óra.

Oktatás

Kifejezetten a programhasználatra irányuló oktatást is tartunk a bevezetés során, ahol a programok funkcióit, lehetőségeit ismertetjük meg részletesen és segítünk azok megtanulásában és begyakorlásában is. A szolgáltatás árát az oktatás időtartama és a kiszállási díj befolyásolhatja.

A szolgáltatás leírása: A programfunkciók, lehetőségek, munkafolyamatok részletes ismertetése és begyakorlása cégvezetés és a programo(ka)t kezelő alkalmazottak számára. A rendszer használatával kapcsolatos kérdések szakszerű, gyakorlatias megválaszolása, a napi munkarutin kialakítása a program(ok)ban. A szolgáltatás árát az oktatás időtartama és a kiszállási díj befolyásolhatja.

A szolgáltatás előnye: A Kulcs-Soft szakértői magas színvonalon és teljes alapossággal adják át az évek során összegyűjtött ismereteiket a programkezelésről, a rendszerben alkalmazható tippekről és trükkökről, valamint a kezelési rutinról - amivel Ön és munkatársai felbecsülhetetlen előnnyel kezdhetik meg a program(ok) használatát 

A szolgáltatás időtartama: A használt program(ok)tól függ, legalább 4 óra.

A későbbiekben belépő új munkatársak felkészítésére, illetve kiegészítő jellegű oktatásra is van lehetőség külön díjazás ellenében.

Rendszerkövetelmények

Felhasználói oldalon

Internet kapcsolat: Nem kötelező, de ajánlott
Operációs rendszer: Windows Vista, Windows Vista x64, Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Processzor: 1 GHz-es vagy annál gyorsabb processzor.
Memória: 1 GB vagy annál több.
Monitor: 1024 x 768 vagy nagyobb felbontású képernyő, legalább 16bit színű megjelenítő
Tárterület: 200MB merevlemez terület

Szerver oldalon, hálózatos használat esetében

Operációs rendszer: Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows 7, Windows 7 x64, Windows Server 2008, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Memória: 2GB, de 4 GB ajánlott!

Javaslatunk

Ha bizonytalan az Önök cégénél működő számítógépek felkészültségét illetően, javasoljuk, hogy kérje IT-munkatársainak segítségét, illetve vegye fel kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal a bevezetés megkezdése előtt, hogy ne érje kellemetlen meglepetés.

Program funkciók listája

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot: Kulcs-Tárgyi LightKulcs-Tárgyi Plusz
   Alapinformációk a tárgyi eszköz programhoz
Korlátlan számú felhasználó

A programot korlátlan számú felhasználó kezelheti, további licencek vásárlása nélkül.

Hálózatos használat

Több számítógépen, több felhasználó akár egyidőben is dolgozhat a rendszerben.

Beépített számlatükör

Szabadon módosítható, beépített számlatükör is segíti munkáját.

   Törzsadatok kezelése
Főkönyvi számok kezelése

Az adatátadáshoz kapcsolódó főkönyvi számokat is kezelheti.

Jogcímek kezelése

Beállíthatja az egyes eszközök és javak beszerzéséhez kapcsolódó jogcímeket.

Részleg-, munkaszámok valamint projekt kezelése a tárgyi eszköz programban

Az egyes eszközökhöz részleg-, munkaszámokat valamint projekteket is hozzáadhat.

Eszköz kategóriák

Különböző kategóriákat határozhat meg az eszközöknek, és egy eszköz több kategória szerint is katalogizálhat.

Hely kategóriák

Az eszközöket a helyek szerint is kategóriákba rendezheti attól függően, hol használják őket.

   Eszközkezelés
Csoportos nyilvántartás

Megadhatja a használt eszközök mennyiségét és lekövetheti a változásokat is

Kis értékű eszközök kezelése

Ha kis értékű eszközök adatait viszi fel a rendszerbe, külön megjelölheti azokat, így egyszerűbb a kezelésük.

Értékcsökkenés (ÉCS) évek száma

Az értékcsökkenést évek száma módszerrel is kiszámíthatja a program segítségével.

Értékcsökkenés (ÉCS) évenkénti összeg

Meghatározhatja az évenkénti összeget az értékcsökkenésre vonatkozóan.

Választható értékcsökkenési gyakoriság

A programban kiválaszthatja tárgyi eszközeinek értékcsökkenését milyen gyakorisággal szeretné elszámolni. A gyakoriság lehet: éves, féléves, negyedéves vagy havi is. Szoftverünkben lehetőség van az értékcsökkenés gyakoriságának módosítására is, egy Ön által kijelölt időponttól.

Leírási kulcs

Lineáris vagy degresszív értékcsökkenés elszámolása esetén megadhatja a leírási kulcsot.

Többfajta használható számítási módszer

Lineáris, degresszív, egyedi, vagy nulla százalékos alapon is végezheti az értékcsökkenés elszámolását.

Maradványérték

A maradványérték a hasznos élettartam végén az adott eszköz várhatóan realizálható értéke, amelyet a rendeltetésszerű használatbavételkor, az üzembe helyezés időpontjában rendelkezésre álló információk alapján adhatja meg a szoftverben.

Fejlesztési tartalék

Kétféle módszer szerint érhető el a fejlesztési tartalék kezelése. Az újabb és javasolt megoldás már az aktiválás napján levonja az eszköz nettó értékéből a fejlesztési tartalék összegét, melynek következtében csökkenni fog a kifutási idő. A fejlesztési tartalék terhére a ráaktiválás is elszámolható, rögzítése pedig utólag is megtörténhet.

Befejezetlen beruházások kezelése

A beruházás során felmerült költségeit rögzítheti programunkkal, így ezek aktiválása, már csak egy kattintás lesz.

   Tranzakciók
Terven felüli értékcsökkenés

A terven felüli értékcsökkenés könyvelésére is lehetőséget ad a program

Visszaírás

A terven felüli értékcsökkenés visszaírását is egyszerűen megteheti.

Értékhelyesbítés

Indokolt esetben a tárgyi eszközökre – a beruházások kivételével – értékhelyesbítést lehet végrehajtani a vállalkozás döntése alapján. 

Leaktiválás

Tárgyi eszközeinek bruttó értékét – szükség esetén – csökkentheti. A program figyelembe veszi a leaktiválásokat és azok összegeinek függvényében számolja tovább az értékcsökkenést.

Ráaktiválás

Ha cége valamely tárgyi eszközéhez újabb kiegészítőt vásárol és ezáltal az eszköz bruttó értéke nő, akkor az így keletkező értéknövekedést ráaktiválásként vezetheti fel a kartonra. A Tárgyi eszköz program ezt figyelembe veszi, ennek összegével automatikusan számolja tovább az értékcsökkenést.

Selejtezés

Az egyes tárgyi eszközök feleslegessé vagy használhatatlanná válása esetén azokat ki kell selejtezni, ennek rögzítését is támogatja a program.

Kivezetés

A tárgyi eszközök közvetlen értékesítése esetén azok kivezetését is megteheti.

Leírásikulcs változás

A tárgyi eszközök értékcsökkenésének leírási kulcsát érintő esetleges jogszabályi változás vagy az értékcsökkenés téves rögzítése esetén nyújthat hasznos segítséget a leírásikulcs-változás tranzakció, amelyet az eszköz kartonjára felvezetve a szoftver a tranzakció dátuma után már a módosított értékcsökkenési leírási kulccsal számol.

Maradványérték változás

Tárgyi eszközének maradványértéke ráaktiválással összefüggésben is változhat, de előfordulhat olyan eset is, hogy korábban helytelenül lett megállapítva az eszköz maradványértéke, ilyen esetekben módosíthatja a felvitt adatokat.

Átvezetés

Ezt a funkciót akkor érdemes használnia, ha valamely eszközét szeretné átvezetni a nullás számlaosztályba vagy ha megváltozott a számlatükör szerkezete és emiatt szeretné átvezetni tárgyi eszközeit egy új főkönyvi számra.

Inaktiválás, újraaktiválás

Ha meg szeretné állítani az értékcsökkenést, beállíthat inaktiválást, majd amikor ez már szükségtelenné válik, újraaktiválhatja azt az adott eszközökre vonatkozóan. Erre akkor lehet szükség, ha egy eszközt nem használnak.

Tranzakciók lekérdezése

A programban rászűrhet a különböző tranzakciókra és kimutatásokat készíthet belőlük.

Tömeges kivezetés/selejtezés tranzakció

Tranzakciók menüpont alá a kivezetés pont után egy következő pontba szúrnám be a Tömeges kivezetés/selejtezés -t. A szöveg alá: A tárgyi eszközöket csoportosan, több eszközt kijelölve is lehet selejtezni, illetve értékesítés esetén kivezetni. 

   Kimutatások
Aktivált eszközök listája

Valamennyi megvásárolt eszközt kilistázhatja, ezáltal képet kaphat arról, mekkora eszközállomány fölött rendelkezik.

Befejezetlen beruházások listája

A még üzembe nem helyezett eszközökre is szűrhet a programban.

Törölt eszközök listája

Azt is megnézheti, hogy milyen eszközöket törölt a rendszerből.

Tárgyi eszköz karton

Lekérdezheti a különböző tárgyi eszközökhöz kapcsolódó egyedi nyilvántartó lapokat.

Leltár lista

A leltárkészítést könnyíti meg a kinyomtatható leltárlista, melynek segítségével tételesen lekövetheti az eszközállományt.

Értékcsökkenés listák

Könyv szerinti, egyeztető és kalkulált értékcsökkenés listát is előállíthat.

Állománybavételi bizonylatok

Lekérdezheti az eszközökhöz kapcsolódó állománybavételi bizonylatokat.

Tárgyieszköz-tükör

A programban a tárgyieszköz-tükröt is elkészítheti. Ekkor ki kell választania az értékcsökkenési definíció célját, míg a bázis időszakot és a tárgyidőszakot a szoftver automatikusan felajánlja. A tükörben megtekintheti a bruttó értékre, a halmozott értékcsökkenésre, az értékcsökkenés leírás szerinti, a terv szerinti és terven felüli értékcsökkenésre vonatkozó információkat.

Selejtezési jegyzőkönyvek

A tárgyi eszközök selejtezéséhez elkészítheti a selejtezési jegyzőkönyveket.

   Beállítások
Elszámolás gyakorisága

Meghatározhatja, milyen gyakorissággal szeretné elkészíteni az értékcsökkenési elszámolásokat.

Cég adatai

A könyvelt cégek adatait is megadhatja, és kiválaszthatja, melyekre vonatkozóan végzi a műveleteket.

Feladás Kulcs-Soft könyvelőprogramba

A tárgyieszköz-kezelőben rögzített adatokat egyszerűen átadhatja a Kulcs-Soft könyvelőprogramnak, amiv jelentős mértékben megkönnyíti a munkát.

   Kényelmi funkciók a tárgyi eszközhöz
Aktuális főkönyvi számok

Főkönyvi egyeztetéshez az értékcsökkenési lista adatait az aktuális főkönyvi számokra szűrve is lekérdezheti.

Eszköz felvitele meglévő alapján

Ha olyan új eszközt szeretne betáplálni a rendszerbe, melyhez hasonló már szerepel a tételek között, annak adatait felhasználva létrehozhatja azt. Ezzel sok időt megtakaríthat, főként nagy számú új tétel esetén.

Csoportos felvitel

Nagy mennyiségben vásárolt tárgyi eszközeit csoportosan is felviheti. Ez ugyanúgy történik, mint az egyedi eszközök esetén, csak meg kell adni a darabszámot is. 

Értékcsökkenés (ÉCS) adatok módosítása

Ha valamilyen okból tévesen vitt fel értékcsökkenési adatokat, könnyedén javíthatja azokat, akár csoportosan kezelt eszközök esetén is.

Etikett nyomtatás a tárgyi eszköz programban

Könnyedén nyomtathat etiketteket a szükséges adatok kiválasztásával.

Kétoldalas nyomtatás

Sokkal takarékosabb megoldás, ha kétoldalra nyomtat – ezt egyszerűen kivitelezheti.

Leltározás gyűjtős vonalkódolvasóval

Jelentősen csökkentheti a leltározásra fordított időt, mivel a programban kezelni tudja a gyűjtős vonalkódolvasó által rögzített adatokat.

   Terméktámogatás
Folyamatos fejlesztés és termékfrissítés

Ha Kulcs-Soft szoftvert vásárol, és élő szerződéssel rendelkezik, lehetősége van a frissítések letöltésére. Fejlesztői munkánk folyamatos, mindig arra törekszünk, hogy a legjobb megoldásokat biztosítsuk ügyfeleink számára.

Törvényi változások naprakész követése

A törvényi változásokat azonnal beépítjük a szoftvereinkbe és a frissítéseket elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. Ha ezeket letölti, biztos lehet benne, hogy a jogszabályoknak megfelelő módon végzi munkáját.

Telefonos és e-mailes segítségnyújtás

A legjobb szakértőkkel dolgozunk, legyen szó a fejlesztőinkről vagy az ügyfélszolgálati munkatársainkról. Nyugodtan fordulhat hozzánk, hogy mindig megfelelő tájékoztatást kapjon programjaink működéséről, beüzemeléséről és az alapvető jogszabályi előírásokról.

Telefonon és e-mailben 8:30-tól 17 óráig elérhetők munkatársaink, de külön díj ellenében személyes kapcsolattartót is biztosítunk ügyfeleink számára, akit a hét bármely napján, 24 órában elérhet.

Fejlesztési igények fogadása

Ügyfeleink bármikor beküldhetnek fejlesztési kéréseket, igényeket, melyeket szívesen elkészítünk, illetve beépítünk szoftvereinkbe. Ha az adott kérés szélesebb kört is érinthet, annak elérhetővé tétele mellett a fejlesztést is ingyenesen végezzük.

Ha csupán az adott cég életében használható az adott kérés, akkor fejlesztői díj ellenében van lehetőség a kért funkció lefejlesztésére.

Ügyfélportál hozzáférés

Az ügyfélportálon mindig nyomon követheti, hogy milyen státusza van előfizetésének, pontosan milyen szoftvert, illetve szoftvereket vásárolt meg tőlünk és hogy minden frissítést letöltött-e már. A portál nyitóoldalán akár személyre szabott módon is megjeleníthet az Ön által használt szoftverből kinyert információkat.

Online tudásbázis hozzáférés

Hozzáférhet a ma már sokezer oldalt felölelő Online tudásbázisunkhoz, melyben minden tudnivalót megalál az egyes programok kezelésére és a jogszabályi előírásokra vonatkozóan. Az itt található anyagokat folyamatosan frissítjük és bővítjük, és igyekszünk a lehető legrészletesebb bemutatásra annak érdekében, hogy mindig érthetőek és könnyen követhetők legyenek.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót

Konstrukciók Kulcs-Tárgyi Light Kulcs-Tárgyi Plusz
Nettó ár
Érdeklődöm

Kulcs-Tárgyi Demó letöltése

Próbálja ki kötelezettségek nélkül szoftverünk bemutató változatát!  Az ingyenesen telepíthető demó változatban meggyőződhet a program tudásáról, előnyeiről. 

 • Hiányzó vagy helytelen válasz
  Kérjük, töltse ki ezt a mezőt helyesen!
Ez a változat érdekel leginkább: