Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Litkey Farkas és a Kulcs-Soft összefogása

2015.07.01.

Felsorolni is hosszadalmas lenne a hazai és nemzetközi győzelmek sorát, melyekre Litkey Farkas világbajnok vitorlázó büszke lehet. A Litkey Team legfrissebb győzelme a Kékszalag „bemelegítő viadalaként" említett szombati Fehér Szalag GeneralCom Nagydíj, melyet új DC35 katamaránjával teljesített.

„A 47. Kékszalagon nem csupán önmagamért, de másokért is szeretnék hajóra szállni" – fogalmazott Litkey, aki merész ötlettel kereste fel Magyarország piacvezető szoftvercégének, a Kulcs-Soft Nyrt.-nek elnök-vezérigazgatóját, Kulcsár Tibort.

Litkey együttműködési javaslata, hogyha 12. alkalommal is megnyeri a 47. Kékszalag ÁRKÁD Nagydíjat, akkor a Kulcs-Soft minden új szoftver megvásárlásakor a termék összegének 70%-át elengedi az első ezer vásárló számára.

A vállalat elnök-vezérigazgatója igent mondott a javaslatra, hiszen szereti a merész ötleteket. „Mai társadalmunkat a középszerűség divatja jellemzi. Az emberek szeretnek középszerűek lenni. Sőt, mintha kellemetlen lenne jobbnak, többnek lenni. Én viszont ki merem jelenteni, hogy a legjobb akarok lenni, a győzelemre törekszem, ahogy Litkey is. Hiszem, hogy a jó példa ragadós, és jövőre több olyan hajóval találkozhatunk, amely hasonló szponzorációval vesz részt a versenyben" – nyilatkozta Kulcsár Tibor.

Forrás: http://gazdasagiradio.hu/cimlap/litkey-farkas-es-a-kulcs-soft-osszefogott-a-magyar-cegekert-4497

Dátum: 2015.07.01.