Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kettős Könyvelő Program

Precíz kettős könyvelés, átlátható riportok, kifogástalan beszámolók.

Egyéni vállalkozóktól könyvelő irodákig.

Adatátadás ÁNYK felé - Kulcs-Könyvelés
A Kulcs-Könyvelésben egyszerű a bevallások kezelése és átadásra az ÁNYK felé

30% kedvezmény limitált ideig meghatározott termékek együttes vásárlása esetén + hozzáférés online oktatáshoz!

Az ajánlatban szereplő termékek:

 • Kulcs-Könyvelés Plusz – egycéges +NAV Online számlaimporter modul – egycéges
 • Kulcs-Könyvelés Plusz – korlátlan + NAV Online számlaimporter modul – korlátlan
 • Kulcs-Könyvelő csomag Prémium + NAV Online számlaimporter modul – korlátlan
 • Kulcs-Vállalati Könyvelő csomag + NAV Online számlaimporter modul – egycéges

 

* Ajánlatunk visszavonásig érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. Részletekért érdeklődjön kollégáinknál. 

_______________________________

6 hónapnál fiatalabb a vállalkozása? A Kulcs-Soft-nál ez 50% kedvezményt jelent!*

Az új vállalkozások megalapítása mindig izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak. A Kulcs-Soft csapata segít ebben a nehéz gazdasági helyzetben! A cégbejegyzéstől számított első 6 hónapban 50% kedvezményt adunk könyvelő programjainkra és moduljainkra.*

* A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlataink új program/modul vásárlása esetén érvényesek. A kedvezmény a cégbejegyzéstől számított 6 hónapon belül vehető igénybe és a Céginformációs Szolgálat honlapján (www.e-cegjegyzek.hulekérhető tárolt cégkivonat I.1. rovata szerinti “Bejegyezve:” dátum igazolja. Részletes információért keresse kollégáinkat. Az ajánlat bővítésre, online termékekre, felhő szolgáltatásra, Akadémiára, valamint hardver vásárlásra nem vonatkozik. A promóció visszavonásig érvényes.

 


Ez az a kettős könyvelő program, amit keres

 • Gyorsabb, hatékonyabb munka

Egy átlátható, könnyen kezelhető felületen dolgozhat, olyan beépített automatizmusokkal kiegészítve, amelyekkel órákat is megspórolhat a napjából.

 • Precíz és pontos könyvvezetés

A könyvelői munka vállalkozás mérettől függetlenül nagy felelősséget jelent. Programunkkal minimálisra csökkentheti a hibafaktorokat.

 • Kifogástalan beszámolók és kimutatások

A Kulcs-Könyvelés kiszolgálja beszámolási kötelezettségét, akár a hatóságok felé, akár a cégvezetésnek kell azokat elkészíteni.

 • Analitikus nyilvántartások adatainak átvétele

Szoftverünkkel egyszerűen, automatizáltan kezelheti a bérszámfejtő, számlázó, házipénztár és a tárgyieszköz programok adatait.

 • Hibátlan adatszolgáltatások

Amellett, hogy a kötelező adatszolgáltatásokat hibátlanul, határidőre végezheti el, programunk kényelmi funkcióival könnyebb is lesz a dolga.

A vállalkozása fejlődését követő programcsalád

Fontosnak tartjuk, hogy szoftvereink tökéletesen tükrözzék ügyfeleink aktuális igényeit. Amennyiben a későbbiekben új funkciókra lenne szüksége (deviza könyvelés, másodlagos könyvelés, fizetési felszólítás kezelés, bankszámla importálás), a Kulcs-Könyvelést adatvesztés nélkül nagyobb tudású könyvelő programra bővítheti.

 

Építkezzen moduljainkkal

Válogassa össze a legjobb funkciókat és alakítsa ki a saját, vállalkozásra szabott programját moduljaink segítségével! Csak azért fizessen, amelyet valóban használ és cége számára elengedhetetlen segítséget nyújt.

Mennyibe kerül?

A Kulcs-Könyvelés több különböző tudásszintű változata közül választhat 1 cégre, vagy korlátlan számú cég kezelésére.

Vásárlás előtt kipróbálhatja a könyvelő program és a könyvelő programcsomag szoftvereinek demó változatát, ha pedig kérdése van, vagy egyszerűen csak gyorsabban szeretne döntést hozni, forduljon kollégáinkhoz, akik készségesen segítenek Önnek.

Kulcs-Könyvelés Standard egycéges
Jellemző funkciók
Deviza analitika
Részleg- és munkaszám kezelése
Korosított vevő-szállító analitika
Banki kivonatállományok beolvasása
Fizetési felszólítás, Egyenlegközlő
Bisnode integráció (ügyfelek rögzítésénél)
Eseménykönyvelés
További funkciók
Nettó ár
Leggyakrabban választott termék
Kulcs-Könyvelés Plusz 1 cégre
Jellemző funkciók
Többnyelvű kezelőfelület
Fizetési felszólítás, Egyenlegközlő, Késedelmi Kamatközlő, Kompenzálólevél
Automata kompenzálás
Forinttól eltérő alapdeviza kezelés
Többnyelvű listák, kimutatások és nyomtatványok készítése
Részleg-, munkaszám valamint projekt kezelés
Elhatárolások kezelése
Előkönyvelés
További funkciók
Nettó ár

Mit kap még kettős könyvelő programja mellé?

 • Egy év teljeskörű terméktámogatást
 • Jogi szabályozások változásának naprakész követése: A programokból mindig a legfrissebb jogszabályi előírásoknak megfelelően működő verziót használhatja. Időben gondoskodunk róla, hogy számlázója frissítő változatát birtokba vegye.
 • Technikai és funkcionális frissítések: A jogszabályi változások követésén felül újabbnál újabb, a napi munkát megkönnyítő funkciókkal bővülnek programjaink.
 • Ügyfélszolgálati tanácsadás: Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:30-tól 17 óráig biztosít szakértő segítséget. Emellett e-mailben feltett kérdéseikre is választ kapnak.
 • Online tudásbázis: Folyamatosan bővülő szakmai portálunkon képekkel illusztrált, részletes szakmai és programhasználati leírásokkal támogatjuk munkáját. 
 • Ügyfélportál hozzáférés: Az Önre vonatkozó valamennyi fontos információ megtekinthető ügyfélportál fiókjában. A személyre szabott ajánlatokon kívül, itt megtalálja aktuális terméktámogatási szerződéseit, lejáratuk esetén pedig megújíthatja azokat.

 

Program funkciók listája

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot: Kettős Könyvelő Program StandardKettős Könyvelő Program Plusz
   Listák és kimutatások
Főkönyvi kivonat

Mind az ellenőrzésekhez, mind a bevallásokhoz kulcsfontosságú a főkönyvi kivonat elkészítése, mert ha valamit hibásan könyveltünk volna el, a nem egyező kötelező egyenlőségeket rögtön észrevehetjük.

Kartonlista

Lehetősége van valamennyi karton legkülönbözőbb szempontok szerinti lekérdezésére, így például szűrhet főkönyvi számra, bizonylat dátumára, bizonylatszámra, összegre, részlegszámokra, munkaszámokra is.

Napló lista

A programban lekérdezheti a különböző használt naplók listáját, legyen az vevői, szállítói, banki, pénztári vagy egyéb jellegű.

Vevő és szállító analitika

A vevőkre és szállítókra vonatkozóan is számos lekérdezési lehetőség érhető el a programban, ilyen például a számlák adatainak áttekintése aszerint, hogy kintlévőség kapcsolódik-e hozzájuk, melyek vannak kiegyenlítve, illetve melyek kiegyenlítésében van késedelem. Ez utóbbi esetben a késedelmek napjainak száma is megjelenik az analitikában.

Áfa listák

Az adóbevallások beadása előtti ellenőrzést nagyban megkönnyítik az áfa-listák, melyek áfa egyeztetést, és -zárást tesznek lehetővé, valamint az áfa egyenleget is mutatják. A 65-ös áfa bevallás kitöltésében pedig segítséget ad a tételes belföldi összesítő jelentés. A lista lekérdezésével ellenőrizhetővé válik az áfa bevallásba átadott adatok helyessége.

Egyszerű áfa egyenleg

A lista biztosítja a kimenő és szállítói számlákból legyűjtött adatok alapján a lekérdezett időszakra vonatkozó fizetendő és levonható áfa összegének és egyenlegének azonnali áttekintését.

Deviza analitika (vevő és szállító folyószámla analitika is)

Legyen szó vásárlásról vagy értékesítésről, szűréstől függően akár több devizanemben készült bizonylatok lekérdezésére is lehetősége van.

Jelentés a könyvelő programban

A jelentés listában lekérdezheti a törölt tételeket, valamint kontírlapokat nyomtathat.

Korosított vevő-szállító analitika
Havi készpénzforgalmi lista

Adott hónap készpénzforgalmát mutatja meg cégenként lebontva

Időszaki pénztárjelentés

A lekönyvelt pénztári tételekről tudunk utólag pénztárjelentést nyomtatni a megadott időszakra.

Top vevő-szállító forgalom

A legnagyobb forgalmat bonyolító partnereinket mutatja meg a lista

Kata összesítő lista

Kata bevallás elkészítéséhez nyújt segítséget

Terv-Tény listák

Részleg és/vagy munkaszámonként havi bontásban megadhatjuk tervadatainkat, melyből a lista megmutatja, hogy a tervhez képest hogyan áll a cég az adott hónapban vagy időszakban

   Bizonylatok és nyomtatványok
Mutatószámok

Az éves beszámoló kiegészítő mellékletéhez nyerhetők ki a rendszerből a gazdasági mutatószámok, melyek például a tőkeerősségre, likviditásra, befektetésekre, tárgyi eszközökre stb. vonatkoznak.

Egyéni kimutatások

Teljesen egyéni igények alapján is készíthet kimutatásokat belső, illetve külső használatra, mert valamennyi adatra végezhet szűréseket.

Egyenlegközlő

Nagyon praktikus a levelek előállítását megkönnyítő nyomtatványok, mint például az egyenlegközlő generálásának lehetősége. Ezáltal gyorsan elkészítheti a különböző partnerekkel (vevőkkel, beszállítókkal) szemben fennálló esetleges tartozásokról szóló egyenlegközlőt.

Fizetési felszólítás

A kintlevőségek kezelésében nyújt fontos segítséget a fizetési felszólítások funkciója, ahol még a törvény által előírt késedelmi kamatok kiszámítására és feltüntetésére is lehetőség van. Listázhatja a ki nem egyenlített, lejárt számlákat és ebből választhatja ki, hogy mely esetekben szeretne fizetési felszólítást küldeni. Igény szerint különböző sablonokat alakíthat ki.

Késedelmi kamatközlő levél

A fizetési határidőn túl kiegyenlített számlákhoz késedelmi kamatközlő levelet készíthet.

Eredménykimutatás (összköltség)

Összköltség eljárással elkészítheti az eredménykimutatást A változatban, és pontos képet kaphat az üzleti év vagy tetszőlegesen kiválasztott időszak bevételeiről, ráfordításairól, és ezek alapján a nyereségekről és veszteségekről. 

Eredménykimutatás (forgalmi)

Forgalmi eljárással elkészítheti az eredménykimutatást A változatban, és pontos képet kaphat az üzleti év vagy tetszőlegesen kiválasztott időszak bevételeiről, ráfordításairól, és ezek alapján a nyereségekről és veszteségekről. 

A típusú mérleg

Az éves beszámoló részét képező egyszerűsített mérleg előre meghatározott struktúrában készül, a programban lehetőség van "A" típusú mérleg generálására.

B típusú mérleg

Az éves beszámoló részét képező egyszerűsített mérleg előre meghatározott struktúrában készül, a programban lehetőség van "B" típusú mérleg generálására.

Kompenzáló levél

A programban lehetőség van kompenzálások elvégzésére, akár automatikusan is. A kompenzálás eredményét jelenítjük meg Kompenzáló levél formájában, melyet partnereinknek el tudunk küldeni.

Cash – Flow

Három típusú Cash-Flow lista is beparaméterezhető a programban.

   Könyvelési alapfunkciók
Árfolyamnyereség, -veszteség automata könyvelése

A bevitt adatok alapján automatikusan könyveli a program az árfolyamnyereséget és -veszteséget.

Átértékelések könyvelése

Lehetőség van arra a programban, hogy a devizás kintlévőséges (vevői és szállítói) számlákat megadott időközönként (általában évente egyszer, év végén) átértékelje az aktuális árfolyamra és az így keletkező árfolyamkülönbözetet automatikusan lekönyvelje. 

Fordított adózású bizonylatok kezelése

A fordított adózású bizonylatokat könnyedén, egy beállítás megtétele után normál tételként könyvelheti le, ami sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a munkát. A program automatikusan lekönyveli a fordított ÁFÁ-t.

Közösségi áfa automatizált könyvelése

Az EU-n belüli beszerzés számlájának rögzítését követően, a levonható és fizetendő áfá-t automatikusan könyveltetheti a szoftverrel.

Elszámolási időszakos számlák kezelése

Az elszámolási időszakos ügyleteknél a számla teljesítési időpontja elválhat az elszámolási időszaktól. Ennek rögzítésére van lehetőség a programban, így a bevétel/költség könyvelési időpontja elválhat az áfa könyvelésének időpontjától.

Pénzforgalmi elszámolás kezelése

Az ÁFA törvény XIII/A. Fejezete szerint a vállalkozások pénzforgalmi elszámolást választhatnak, ha a törvényben előírtaknak megfelelnek. Amennyiben pénzforgalmi elszámolású bizonylatot könyvel, akkor a program a kiegyenlítéssel egyidejűleg automatikusan könyveli a számla áfa tartalmát az áfa főkönyvi számra.

Kerekítési különbözet könyvelése

A devizás tételek esetében felmerülő kerekítési különbözetet könyvelheti automatikusan, minden számlára vagy egyes kiválasztott számlákra vonatkozóan egyaránt.

Behajtási költségátalány automatikus könyvelése

A NAV követelményeinek és a Polgári Törvénykönyvnek megfelelő módon automatikusan könyvelheti a behajtási tevékenység költségátalányát.

Sablontételek alapján történő könyvelés (eseménykönyvelés)

A bizonylatok feldolgozását teheti gyorsabbá a funkciónak köszönhetően.

Másodlagos könyvelés

Szabadon választhat, hogy a költségeit elsődlegesen vagy másodlagosan könyveli az 5. számlaosztályban és ettől teheti függővé azok könyvelését.

Bővíthető áfa-kulcs törzs

Lehetőség van új áfa-kulcs törzs hozzáadására. Módosíthatja, hogy a választható áfa-kulcsok a programban a későbbiekben milyen sorrendben jelenjenek meg, illetve ha túl sok látható, a nem használatosakat el is rejtheti.

Áfa zárás

Adott időszakonként (leggyakrabban havonta) szükséges az áfa tételek lezárása, hogy a későbbiekben le tudja kérdezni az áfa-analitika listát, amely alapján az áfa bevallás elkészül.

Listák szűrése, sorrendezés, keresés

A különböző listákat bármilyen adat alapján szűrheti, meghatározhatja a sorrendezésüket.

Többnyelvű listák, kimutatások és nyomtatványok készítése

Főként nemzetközi működésű cégek, valamint külföldi vezetők tájékoztatásában nyújt rendkívül hatékony segítséget, hogy a listák, kimutatások és nyomtatványok több nyelven is elkészíthetők. Ezáltal nem kell fordítókat alkalmazni és nem veszít időt a fordítással, mert szükség esetén bármikor generálhat idegen nyelvű dokumentumokat.

Listák nyomtatása, exportja (pdf, Excel)

A lekérdezett adatokból készült listákat PDF és Excel formátumba is exportálhatja, valamint ki is nyomtathatja.

Évzárás, évnyitás automatizált folyamatokkal

Az évzárás és az évnyitás számos lényeges és elengedhetetlen teendőt hárít a könyvelőkre. Ennek a nagy munkaigényű folyamatnak a leegyszerűsítésében nyújt segítséget az egyes folyamatok automatizálása. Ezáltal segítséget kap a szükséges feladatok sorravételében és a kalkulációk elvégzésében is.

Nyomtatási előképek megtekintése

Nyomtatás előtt megtekintheti az elkészített dokumentumokat, hogy leellenőrizze, megfelelők-e.

Folyószámla rendezés kezelése

A kintlevőségeket a kipontozásokkal rendezheti.

Számlatükör felajánlott adatokkal

A programban található számlatükröt szabadon testreszabhatja.

Korlátlan számú ügyfél kezelése

Nincs behatárolva, hány ügyfél számláit kezeli.

Korlátlan számú napló kezelése

A programban bármennyi naplót előállíthat és kezelhet.

Korlátlan számú devizanem kezelése

Lényegesen leegyszerűsíti a munkát, hogy bármennyi devizanemet kezelhet a programban minden további programozási feladat elvégzése nélkül.

Árfolyamok nyilvántartása

Minden lekönyvelt tételhez letöltheti az aktuális MNB árfolyamokat.

Törzsadatok átvétele programon belül

A programon belül lehetőség van a törzsadatok átvételére, ami nagyban megkönnyíti az új év előkészítését.

Adatbiztonsági beállítások

Kezelheti a programokat használó munkatársak jogosultságait és hozzáférését könyvelt cégenként és évenként.

Eseménynaplózás

A működés szabályosságát és biztonságát fokozhatja az eseménynapló funkciónak köszönhetően. Általa mindig követheti, mely munkatárs milyen tevékenységeket, mikor és mely gépről végzett a programban, ami főként hibák előfordulása esetén válhat nagyon fontossá.

Adatállomány mentési és visszatöltési lehetőség (automatizálható)

Adatvesztés, vagy hibás adatkezelés esetére javasolt a program használatát megelőzően és a későbbiekben rendszeresen is adatmentést végezni, hogy ha baj történne, lehetőség legyen a korábbi adatok visszatöltésére. Ezt a programban megteheti.

Adatátvétel bér- és munkaügyi programból

Jelentősen leegyszerűsíti és meggyorsítja a könyvelői munkát a más Kulcs-Soft programokból történő adatátvétel. A programban könyvelt adatok 70 százaléka átvehető, ennek nagy része a bér- és a munkaügyi programokból származik.

Adatátvétel házipénztár programból (pénztárbizonylat adatok)

A házipénztár bizonylatainak importálására is lehetőség van a Kulcs-Soft  programban, így minden pénzmozgást pontosan dokumentálhat és lekönyvelhet.

Adatátvétel számlázó programokból (számla adatok)

A Kulcs-Soft számlázó programokban készített számlák adatainak átvételét is biztosítja a szoftver, ami egy nagyforgalmú vállalkozás számára jelenetősen megkönnyíti a könyvelés elkészítését.

ÁNYK feladás (65, A60, K102)

Havi, negyedéves, vagy éves 65-ös bevallását, valamint a havi vagy negyedéves, közösségen belüli értékesítésekre és beszerzésekre vonatkozó bevallásait feladhatja az Általános Nyomtaványkitöltő programba. A 65-ös bevallás M lapjait (Tételes belföldi összesítő jelentés) automatikusan kitölti szoftverünk.

 

Adatátvétel tárgyieszköz-nyilvántartás programból

Tárgyieszköz-nyilvántartásának adatait is egyszerűen importálhatja Kulcs-Soft könyvelőprogramba, így az éves beszámolók és mérlegek, valamint más kimutatások is egyszerűen frissíthetők az aktuális adatokkal.

ABEV feladás (65A-07/08)

Havi, negyedéves, vagy éves 65-ös bevallását feladhatja az Általános Nyomtatványkitöltő Programba továbbá, az Áfa tv. 6/A. és 6/B. számú mellékletében felsorolt, fordított adózású, mezőgazdasági, valamint a vas-, és acél termékek automatikus feladása is megtörténik ennek 7-es és 8-as részletező lapjaira.

Minimális kintlévőségek automata könyvelése

A minimális, már leírható összegű kintlévőségeinket felgyűjthetjük és automatikusan megtörténik a könyvelés.

Forinttól eltérő alapdeviza kezelése

Amennyiben nem forintban vezeti könyveit programunkkal akkor is könnyedén végezheti könyvelési teendőit.

Eltérő üzleti év kezelése

Programunk lehetőséget biztosít eltérő üzleti év kezelésére is teljeskörűen.

Kompenzálás és Automata kompenzálás

Kompenzálásainkat a program felajánlása alapján elvégezhetjük.

Automatikus elhatárolások könyvelése

Szállító és Vevő naplóba megadható az elhatárolási időszak, melyre a program havi szinten lekönyveli a szükséges tételeket.

Előkönyvelés lehetősége

Jogosultság kezeléssel beállítható az előkönyvelő és az ellenőrző felhasználó. 

OBR Export

A Kulcs-Könyvelés programmal lehetőségünk van egy export fájl készítésére, mely az Online Beszámoló Rendszer felületén beolvasható, így egyszerűen elkészíthető a beszámoló.

Audit XML Export

Programunk Könyvvizsgáló barát szoftver, így elkészíthető egy olyan XML fájl, melyet lekérve megspórolhatja a folyamatos listák és kimutatások készítését a Könyvvizsgálójának.

Banki kivonatállományok beolvasása

A Bankszámlakivonatot meghatározott formátumba lekérve beolvasható a programunkba, melynek hatására a bank könyvelésére fordított idő az automatizmusok hatására nagymértékben lecsökken.

Részleg-, munkaszám valamint projekt kezelés

A rögzítendő bizonylatokhoz részleg-, munkaszámokat, illetve projekteket is rögzíthet. Így ténylegesen három dimenzióba bonthatóak szét a könyvelési tételek.

   Terméktámogatás
Folyamatos fejlesztés és termékfrissítés

Ha Kulcs-Soft szoftvert vásárol, és élő szerződéssel rendelkezik, lehetősége van a frissítések letöltésére. Fejlesztői munkánk folyamatos, mindig arra törekszünk, hogy a legjobb megoldásokat biztosítsuk ügyfeleink számára.

Telefonos és e-mailes segítségnyújtás

A legjobb szakértőkkel dolgozunk, legyen szó a fejlesztőinkről vagy az ügyfélszolgálati munkatársainkról. Nyugodtan fordulhat hozzánk, hogy mindig megfelelő tájékoztatást kapjon programjaink működéséről, beüzemeléséről és az alapvető jogszabályi előírásokról.

Telefonon és e-mailben 8:30-tól 17 óráig elérhetők munkatársaink, de külön díj ellenében személyes kapcsolattartót is biztosítunk ügyfeleink számára, akit a hét bármely napján, 24 órában elérhet.

Törvényi változások naprakész követése

A törvényi változásokat azonnal beépítjük a szoftvereinkbe és a frissítéseket elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. Ha ezeket letölti, biztos lehet benne, hogy a jogszabályoknak megfelelő módon végzi munkáját.

Fejlesztési igények fogadása

Ügyfeleink bármikor beküldhetnek fejlesztési kéréseket, igényeket, melyeket szívesen elkészítünk, illetve beépítünk szoftvereinkbe. Ha az adott kérés szélesebb kört is érinthet, annak elérhetővé tétele mellett a fejlesztést is ingyenesen végezzük.

Ha csupán az adott cég életében használható az adott kérés, akkor fejlesztői díj ellenében van lehetőség a kért funkció lefejlesztésére.

Online tudásbázis hozzáférés

Hozzáférhet a ma már sokezer oldalt felölelő Online tudásbázisunkhoz, melyben minden tudnivalót megalál az egyes programok kezelésére és a jogszabályi előírásokra vonatkozóan. Az itt található anyagokat folyamatosan frissítjük és bővítjük, és igyekszünk a lehető legrészletesebb bemutatásra annak érdekében, hogy mindig érthetőek és könnyen követhetők legyenek.

Ügyfélportál hozzáférés

Az ügyfélportálon mindig nyomon követheti, hogy milyen státusza van előfizetésének, pontosan milyen szoftvert, illetve szoftvereket vásárolt meg tőlünk és hogy minden frissítést letöltött-e már. A portál nyitóoldalán akár személyre szabott módon is megjeleníthet az Ön által használt szoftverből kinyert információkat.

Kiegészítő modulok Nettó ár
Főkönyvi adatimporter modul

A modulnak köszönhetően más szoftverekből is átvehet főkönyvi adatokat előre meghatározott struktúrában elkészített csv fájlból, ezáltal jelentősen felgyorsulhat és egyszerűbbé válhat a könyvelés.

Banki export modul

A banki export modul segítségével az utalásra váró számlák átadhatók a Kulcs-Könyvelés programból a bankok számára. Ezzel jelentősen lecsökkentheti a hibázás lehetőségét, és az adminisztrációra fordított időt. 

NAV Online Számlaimporter modul (kettős könyvelés)

A modul segítségével a NAV OSA rendszerében található kimenő és bejövő számláit tudja lekérdezni, könyveltetni Kulcs-Könyvelés programjában.

A modul a kiegészítő melléklet elkészítésében nyújt segítséget, a beállított mérleg- és eredménykimutatás adatok és a könyvelésben nem található kiegészítő adatok megadása után.

Az AdatPont szolgáltatás segítségével, bárhol-bármikor tájékozódhat könyvelésének főbb adatairól anélkül, hogy könyvelőjét fel kellene hívnia.

Különböző vezetői riportok, lekérdezések érhetőek el online felületen keresztül, többek között a fizetendő Áfa összegéről, a legnagyobb vevői és szállítói kintlévőségekről.

A részleg-, munka-, projektszám mellett egy negyedik dimenzióban is megkülönböztethetők könyvelési tételei a modul használatával.

Kettős Könyvelő Program Demó letöltése

Próbálja ki kötelezettségek nélkül szoftverünk bemutató változatát!  Az ingyenesen telepíthető demó változatban meggyőződhet a program tudásáról, előnyeiről. 

 • Hiányzó vagy helytelen válasz
  Kérjük, töltse ki ezt a mezőt helyesen!
Ez a változat érdekel leginkább: