Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Autó

Könnyen kezelhető, környezettudatos útnyilvántartás készítő szoftver.

Korlátlan számú gépjármű kezeléséhez és kiküldetési rendelvények készítéséhez.

Válassza a piacvezető minőséget!

A Kulcs-Autó egyszerű, könnyen kezelhető, villámgyors vele az útnyilvántartás elkészítése
Percek alatt elkészíthető havi útnyilvántartása, akár elektromos autókra is

6 hónapnál fiatalabb a vállalkozása? A Kulcs-Soft-nál ez 50% kedvezményt jelent!*

Az új vállalkozások megalapítása mindig izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak. A Kulcs-Soft csapata segít ebben a nehéz gazdasági helyzetben! A cégbejegyzéstől számított első 6 hónapban 50% kedvezményt adunk útnyilvántartó programunkra és moduljainkra.*

* A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlataink új program/modul vásárlása esetén érvényesek. A kedvezmény a cégbejegyzéstől számított 6 hónapon belül vehető igénybe és a Céginformációs Szolgálat honlapján (www.e-cegjegyzek.hulekérhető tárolt cégkivonat I.1. rovata szerinti “Bejegyezve:” dátum igazolja. Részletes információért keresse kollégáinkat. Az ajánlat bővítésre, online termékekre, felhő szolgáltatásra, Akadémiára, valamint hardver vásárlásra nem vonatkozik. A promóció visszavonásig érvényes.

 


Ideális választás a Kulcs-Autó, ha az alábbiak közül bármelyik igaz Önre.  

 • Minden cég, illetve vállalkozó számára elengedhetetlen az útnyilvántartó szoftver, akik jogszabályoknak megfelelően szeretnék nyilvántartani az autóhasználatot, akár benzin-, gázolaj-, gázüzemű, vagy elektromos autók használata esetén is. 
 • Precíz és pontos útnyilvántartást szeretne megvalósítani akár évekre visszamenőlegesen is pár perc alatt.
 • Kifogástalan nyilvántartásra van szüksége, azzal kapcsolatosan, hogy saját autóját használja munkahelyi célokra és munkáltatója egyszerűen lekönyvelhesse a használatból adódó költségeket.
 • Kiküldetési rendelvényeket és NAV előírásoknak megfelelő költségelszámoló lapokat készítene.
 • A céges flottába tartozó, illetve céges célokra is használt saját autók útnyilvántartásának elkészítésével rendelkezésre álló adatok alapján automatikus kalkulációval több autó nyilvántartását szeretné létrehozni rövid idő alatt.
 • Megbízható partnert keres, aki garantálja a jogszabályi előírásoknak megfelelő szoftvert.

 

A legújabb környezettudatos útnyilvántartó program, a Kulcs-Autó!

Egyszerű használat, gyors nyilvántartás készítés, esztétikus, átlátható riportok és útnyilvántartások.  

 

 

Hogy érdemes választani?

Ellenőrzőlistánk segít, hogy a megfelelő útnyilvántartás kezelő program mellett döntsön.

Egyszerűen és automatizáltan el tudja készíteni - akár korlátlan cég vonatkozásában is -,  a céges és magán utak könyvelését?

 • A program évekre visszamenőlegesen tartalmazza az üzemanyagárakat, ami biztosítja, hogy akár visszamenőlegesen elkészítse a szükséges útnyilvántartási dokumentásicót.A költségelszámolásnál a kenőanyag, valamint az egyéb szorzók (téli, nyári, városi, fővárosi forgalom) is figyelembe vehető. A Kulcs-Autó minden funkciója a gyors és gondtalan útnyilvántartás készítést támogatja.

 

Automatizált funkciókkal biztosítja a hatékony útnyilvántartás készítést, akár több érve visszamenőlegesen is.

 

Körutak tervezésével, a beépített távolság mátrix alapján és a havi elszámolható távolságok figyelembe vételével gyorsan el tudja végezni a szükséges gépjármű használattal kapcsolatos dokumentációt?

 • A beépített távolság mátrix kiemelkedően jó segítség az elszámolandó útvonalak összeállításában. A beépített távolságmátrixnak köszönhetően meghatározhatja a partnerek közötti távolságot. Internetes kapcsolat esetén a partnerek közötti távolság meghatározása Google Maps segítségével is lehetséges. Körutak készítését telephelytől-telephelyig a Google Maps segítségével is megteheti. A Kulcs-Autó maximálisan támogatja Önt a nyilvántartási munka egyszerűsítésében és az időigényes adminisztráció leggyorsabb elvégzésében.

 

Működése a jogszabályi megfelelés mellett eleget tesz a korszerű lehetőségek kihasználásával kapcsolatos elvárásoknak is.

 

A kiküldetési rendelvények, útnyilvántartások, kimutatásokat, riportok magas színvonalon, precízen elkészíthetők az útnyilvántartás készítő programjában?

 • Kényelmesen és gyorsan elkészítheti a szükséges dokumentumokat és jelentéseket . Egyszerűen megvalósítható az esztétikus riportok összeállítása, személyre szabott szerkezetben is.  A Kulcs-Autó kiszolgálja valamennyi autóhasználattal kapcsolatos dokumentációs kötelezettségét, akár a hatóságok felé, akár a cégvezetésnek kell azokat elkészíteni.

 

Garantált az igényes, pontos kimutatások, dokumentumok gyors és könnyű elkészítése.

 

Támogatja a Kulcs-Soft abban, hogy az útnyilvántartás kezelő program, vagy az elérhető szoftvercsomagok közül biztosan a szükségeset válassza?

 • Az oldalon található leírások, képek, funkciótáblázat mellett, valamennyi funkció kipróbálható a demó feltelepítésével. Ezt mindenképp ajánljuk, hogy megtapasztalja a Kulcs-Autó hangulatát. Természetesen tudjuk, hogy az Ön ideje is véges, vagy a próbálgatás helyett jobban szereti, ha valaki megmutatja, mire képes a program. Ha így van, ne késlekedjen, írjon nekünk, vagy hívjon bennünket, mert a választásban készségesen segítenek kollégáink és ez Önnek semmiféle vásárlási kötelezettséget nem jelent. 

 

Választ kap minden, az útnyilvántartást készítő programmal kapcsolatosan felmerülő kérdésére.

 

Mennyibe kerül?

A Kulcs-Autó segítségével korlátlan számú cég útnyilvántartásait kezelheti.

A vállalkozása igényeit kiszolgáló útnyilvántartó program villámgyorsan kitermeli az árát.

Vásárlás előtt kipróbálhatja az útnyilvántartás kezelő program demó változatát, ha pedig kérdése van, vagy egyszerűen csak gyorsabban szeretne döntést hozni, forduljon kollégáinkhoz, akik készségesen segítenek Önnek.

 

Találjuk meg közösen az Önnek megfelelő Kulcs-Autó útnyilvántartás kezelő programot!

Kulcs-Autó
Kulcs-Autó
Korlátlan számú gépjármű
Korlátlan számú cég
Google Maps integráció
Kiküldetési rendelvény
Lízingelt autó kezelése
Céges és magán utak kezelése
Üzemanyag árlista használata
Nettó ár
Válasszon konstrukciót:

Mit kap a útnyilvántartás kezelő szoftvere megvásárlásakor?

A Kulcs-Autó birtokosaként, nem csak egy útnyilvántartó programmal lesz gazdagabb.

 • Kulcs-Soft útnyilvántartó programot
 • Az útnyilvántartás kezelő program megvásárlásakor megkapja a Kulcs-Autó program telepítőjének letöltési linkjét és egy termékszámot. A kapott termékszám segítségével hozhatja létre saját cége adatbázisát a programban.

 

 • Egy év teljeskörű terméktámogatást
 • Jogi szabályozások változásának naprakész követése: A programokból mindig a legfrissebb jogszabályi előírásoknak megfelelően működő verziót használhatja. Időben gondoskodunk róla, hogy útnyilvántartás kezelő programja frissítő változatát birtokba vegye.
 • Technikai és funkcionális frissítések: A jogszabályi változások követésén felül újabbnál újabb, a napi munkát megkönnyítő funkciókkal bővülnek programjaink.
 • Ügyfélszolgálati tanácsadás: Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:30-tól 17 óráig biztosít szakértő segítséget. Emellett e-mailben feltett kérdéseikre is választ kapnak.
 • Online tudásbázis: Folyamatosan bővülő szakmai portálunkon képekkel illusztrált, részletes szakmai és programhasználati leírásokkal támogatjuk munkáját. 
 • Ügyfélportál hozzáférés: Az Önre vonatkozó valamennyi fontos információ megtekinthető ügyfélportál fiókjában. A személyre szabott ajánlatokon kívül, itt megtalálja aktuális terméktámogatási szerződéseit, lejáratuk esetén pedig megújíthatja azokat.

Hogyan használja?

Első pillanattól segítjük, hogy a Kulcs-Autó hasznot hozzon Önnek.

Egy helyesen beállított és bevezetett útnyilvántartás kezelő program garantálja, hogy könnyű legyen rendet tartani vállalkozásában.

Szeretne lépést tartani a gyorsan fejlődő világ technológiáival? Ebben is segítséget nyújt Önnek a Kulcs-Soft.

A felhő alapú szolgáltatásoké a jövő, ebbe az irányba megy a világ, az elmúlt évek tapasztalatai pedig azt mutatják, hogy azok a vállalkozások tudnak megfelelő ütemben fejlődni, akik megelőzik a versenytársaikat az innovációk terén.

Felhő IT Üzemeltetési szolgáltatásunkat Önnek ajánljuk, ha:

 • Bárhonnan, bármikor, bármilyen eszközről rugalmasan szeretne hozzáférni szoftvereihez
 • Nem akar a telepítésekkel, frissítésekkel, mentésekkel foglalkozni
 • Biztonságos helyen szeretné adatait tárolni, mindezt pedig folyamatosan nyomon követni
 • Szeretné elkerülni a drága szerver üzemeltetést és a váratlanul jelentkező javításokat
 • Tervezhető költségeket szeretne tapasztalt szakértői támogatással
 • Szeretné gyorsan, egy kattintással elérni minden szoftverét

 

Felhő szakmai leírását megtekintheti itt: Kulcs-Felhő IT Üzemeltetés

Amennyiben a felhő IT üzemeltetéssel kapcsolatban további információra van szükség, szakértő kollegánk készségesen áll rendelkezésre a +36 1 336 5300-as telefonszámon.

Szolgáltatási díjak

Szolgáltatás jellege Feltétel Szolgáltatási díj Mennyiségi egység
Távoli asztal minden megkezdett 30 perc után számlázunk 30.000 Ft + áfa /óra
Szakértői óradíj* 9:00-17:00 között 24.000 Ft + áfa /óra
Budapesti kiszállási díj egyszeri díj, irodaházunk 30 km-es vonzáskörzetén belül 25.000 Ft + áfa /alkalom
Vidéki kiszállási díj irodaházunk 30 km-es vonzáskörzetén kívül, oda-visszaútra 210 Ft + áfa /km
Kiküldetési díj vidéken tartózkodás esetén a szakértőink helyben töltik az éjszakát 30.000 Ft + áfa /fő/éj
Verziópótlási adminisztrációs díj régi telepítő kiküldése terméktámogatással nem rendelkező ügyfeleinknek 24.000 Ft + áfa /verzió

 *Prémium ügyfélszolgálat esetében a szakértői óradíj 35.000 Ft/óra

Új Kulcs-Soft program vásárlása esetén az alábbi szolgáltatásainkkal tudjuk nyújtani

Oktatás

Kifejezetten a programhasználatra irányuló oktatást is tartunk a bevezetés során, ahol a programok funkcióit, lehetőségeit ismertetjük meg részletesen és segítünk azok megtanulásában és begyakorlásában is. A szolgáltatás árát az oktatás időtartama és a kiszállási díj befolyásolhatja.

A szolgáltatás leírása: A programfunkciók, lehetőségek, munkafolyamatok részletes ismertetése és begyakorlása cégvezetés és a programo(ka)t kezelő alkalmazottak számára. A rendszer használatával kapcsolatos kérdések szakszerű, gyakorlatias megválaszolása, a napi munkarutin kialakítása a program(ok)ban. A szolgáltatás árát az oktatás időtartama és a kiszállási díj befolyásolhatja.

A szolgáltatás előnye: A Kulcs-Soft szakértői magas színvonalon és teljes alapossággal adják át az évek során összegyűjtött ismereteiket a programkezelésről, a rendszerben alkalmazható tippekről és trükkökről, valamint a kezelési rutinról - amivel Ön és munkatársai felbecsülhetetlen előnnyel kezdhetik meg a program(ok) használatát 

A szolgáltatás időtartama: A használt program(ok)tól függ, legalább 4 óra.

A későbbiekben belépő új munkatársak felkészítésére, illetve kiegészítő jellegű oktatásra is van lehetőség külön díjazás ellenében.

Programtelepítés

A megvásárolt program(ok) telepítése az összes szükséges számítógépre.

A szolgáltatás előnye: A megvásárolt program(ok) telepítése az összes szükséges számítógépre. A telepítés során esetlegesen felmerülő problémák azonnali és szakszerű megoldása. A feltelepített program(ok)ban a működéshez szükséges (hálózati, tűzfal és egyéb) beállítások elvégzése. Automatikus mentésfolyamatok beállítása. A telepített programok azonnali használatba vételének szakszerű biztosítása.

A szolgáltatás előnye: segítségünkkel megszabadul az esetleges hibás telepítésektől, informatikus szakemberek megbízásától, a telepítéshez szükséges rendszer- és beállítási ismeretek szükségességétől. Ki ismerné jobban a Kulcs-Soft programok telepítési követelményeit és beállításait, mint a Kulcs-Soft munkatársai?

Megjegyzés: a számítógépes hálózat kiépítését nem tartalmazza a szolgáltatás, arról külön egyeztetés szükséges!

A szolgáltatás időtartama: Az informatikai rendszertől függ, legalább 1 óra.

Paraméterezés

Elvégezzük az alapvető beállításokat, testreszabjuk a törzsadatokat és kiosztjuk a jogosultságokat a vezetőkkel való egyeztetéseknek megfelelően.

A szolgáltatás leírása: Az alapbeállítások elvégzése, a törzsadatok testreszabása és a jogosultságok kiosztása - akár a korábbi vezetői egyeztetésen meghatározottak szerint. Amennyiben a szolgáltatást megelőzte egy korábbi rendszerből történő adatimport, a konvertált adatbázis(ok) betöltése. 

A szolgáltatás előnye: Szakértő munkatársaink elvégeznek Ön helyett minden olyan rendszer paraméterezést, melynek beállítása a későbbiekben a teljes rendszer működésére is kihathat. Mindezt azzal a szükséges rutinnal és felkészültséggel, melyet a Kulcs-Soft biztosíthat Önnek. 

A szolgáltatás időtartama: A rendszertől és a speciális paraméterektől függ, legalább 1 óra.

Rendszerkövetelmények

Felhasználói oldalon

Internet kapcsolat: Nem kötelező, de ajánlott
Operációs rendszer: Windows Vista, Windows Vista x64, Windows 7, Windows 7 x64, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Processzor: 1 GHz-es vagy annál gyorsabb processzor.
Memória: 1 GB vagy annál több.
Monitor: 1024 x 768 vagy nagyobb felbontású képernyő, legalább 16bit színű megjelenítő
Tárterület: 200MB merevlemez terület

Szerver oldalon, hálózatos használat esetében

Operációs rendszer: Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Vista x64, Windows 7, Windows 7 x64, Windows Server 2008, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
Memória: 2GB, de 4 GB ajánlott!

Javaslatunk

Ha bizonytalan az Önök cégénél működő számítógépek felkészültségét illetően, javasoljuk, hogy kérje IT-munkatársainak segítségét, illetve vegye fel kapcsolatot a vevőszolgálatunkkal a bevezetés megkezdése előtt, hogy ne érje kellemetlen meglepetés.

Program funkciók listája

Kulcs-Autó
   A Kulcs-Autó alapfunkciói
Korlátlan számú cég és korlátlan gépjármű kezelése

A Kulcs-Autóban bármennyi cég minden gépjárművét adminisztrálhatja.

Hálózatos használat

Több számítógépen, több felhasználó akár egyidőben is dolgozhat a rendszerben.

Adatok importálása és exportálása

A korábbi adatokat (például a partnerek adatait) Text file-ból importálhatja, illetve a rendszerben lévő adatait Excelbe vagy PDF-be exportálhatja.

Magyar nyelvű kezelőfelület

A programot magyar nyelven használhatja.

Több év kezelése

Több évre visszamenőleg is megtehet lekérdezéseket, ami főként a közép- és hosszútávú üzleti tervezés során válik fontossá.

   Útnyilvántartó funkciók
Céges, illetve magán utak kezelése

A programban egymástól elkülönítheti a céges, illetve magán utakat, ami által nagyobb pontossággal követhető, mit tud elszámolni.

Útnyilvántartás könyvelése akár több évre visszamenőlegesen is

Lehetőség van arra, hogy akár évekre visszanyúlóan is elkészíthesse az útnyilvántartás könyvelését, így biztosan minden nyomtatvánnyal rendelkezni fog, amire szükség van.

Üzemanyag-árlista

A program automatikusan letölti, és több évre visszamenőleg tartalmazza az üzemanyagok NAV által közölt árait. Ezt az adatbázist egyszerűen bővítheti, illetve frissítheti is. Az útnyilvántartások elkészítésekor mindig az adott napokon aktuális árak alapján számol a szoftver.

Költségelszámolás

A kenőanyag, valamint további szorzók, így például a téli, nyári, városi, fővárosi forgalom figyelembevételével is elkészítheti a költségelszámolást.

Havi elszámolás automatikus elkészítése

A megadott üzemanyag, távolság vagy összeg alapján a teljes havi elszámolást automatikusan elkészítheti. Ráadásul a kijelölt partnerekhez való utazások gyakoriságát a beállított alapadatok alapján sűrítheti, illetve ritkíthatja, és kijelölheti, hogy a program mely napokat hagyja ki.

Egyes helyek közötti távolságok meghatározása, körutak tervezése

A partnerek közötti távolságot beépített távolságmátrix, illetve a Google Maps segítségével is megállapíthatja és körutakat készíthet telephelytől telephelyig.

Dokumentumok lejáratának figyelése

A program figyelmezteti arra, ha lejár az aktuálisan kezelt autó forgalmi engedélye, kötelező biztosítása, illetve autópálya matricája, valamint a kötelezettségek teljesítését is segít észben tartani.

Információk

A programban tárolt adatokra szűrve áttekintheti a gépjárművekre vonatkozó legfontosabb információkat, valamint költségelszámolást is készíthet, továbbá az egyes autókhoz az alapnormát vagy alapnorma-átalányt és a használt üzemanyag típusát is hozzárendelheti.

Kiküldetési rendelvény

A kiküldetési rendelvénynek köszönhetően a magán és a céges autóhasználatot is pontosan könyvelheti, valamint leegyszerűsíti a bér- és lízingelt céges személyautó utáni áfa visszaigénylését.

   Telepítés, használat
Listák nyomtatása, exportja (pdf, Excel)

A lekérdezett adatokból készült listákat PDF és Excel formátumba is exportálhatja, valamint ki is nyomtathatja.

Nyomtatási előképek megtekintése

Akár egy jó szövegszerkesztőben, úgy programunkban is lekérheti a készítendő dokumentumok, nyomtatványok előképét. Így ellenőrizheti, hogy megfelelőek-e vagy még további módosításra van szükség.

Szabadon paraméterezhető törzskarbantartás

A törzsadatokat saját igényeknek megfelelően paraméterezheti.

   Adatbiztonság
Automatikus adatbázismentés

Előre beállított rendszerességgel automatikusan elvégezhető az adatbázisok mentése, így nem vész el az elvégzett munka eredménye.

Felhasználói tevékenységek jogosultsághoz kötése a Kulcs-Autóban

Beállíthatja, hogy mely adatokhoz és modulokhoz mely munkavállalók férhetnek hozzá és milyen műveleteket végezhetnek el.

   Terméktámogatás
Folyamatos fejlesztés és termékfrissítés

Ha Kulcs-Soft szoftvert vásárol, és élő szerződéssel rendelkezik, lehetősége van a frissítések letöltésére. Fejlesztői munkánk folyamatos, mindig arra törekszünk, hogy a legjobb megoldásokat biztosítsuk ügyfeleink számára.

Törvényi változások naprakész követése

A törvényi változásokat azonnal beépítjük a szoftvereinkbe és a frissítéseket elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. Ha ezeket letölti, biztos lehet benne, hogy a jogszabályoknak megfelelő módon végzi munkáját.

Telefonos és e-mailes segítségnyújtás

A legjobb szakértőkkel dolgozunk, legyen szó a fejlesztőinkről vagy az ügyfélszolgálati munkatársainkról. Nyugodtan fordulhat hozzánk, hogy mindig megfelelő tájékoztatást kapjon programjaink működéséről, beüzemeléséről és az alapvető jogszabályi előírásokról.

Telefonon és e-mailben 8:30-tól 17 óráig elérhetők munkatársaink, de külön díj ellenében személyes kapcsolattartót is biztosítunk ügyfeleink számára, akit a hét bármely napján, 24 órában elérhet.

Online tudásbázis hozzáférés

Hozzáférhet a ma már sokezer oldalt felölelő Online tudásbázisunkhoz, melyben minden tudnivalót megalál az egyes programok kezelésére és a jogszabályi előírásokra vonatkozóan. Az itt található anyagokat folyamatosan frissítjük és bővítjük, és igyekszünk a lehető legrészletesebb bemutatásra annak érdekében, hogy mindig érthetőek és könnyen követhetők legyenek.

Ügyfélportál hozzáférés

Az ügyfélportálon mindig nyomon követheti, hogy milyen státusza van előfizetésének, pontosan milyen szoftvert, illetve szoftvereket vásárolt meg tőlünk és hogy minden frissítést letöltött-e már. A portál nyitóoldalán akár személyre szabott módon is megjeleníthet az Ön által használt szoftverből kinyert információkat.

Fejlesztési igények fogadása

Ügyfeleink bármikor beküldhetnek fejlesztési kéréseket, igényeket, melyeket szívesen elkészítünk, illetve beépítünk szoftvereinkbe. Ha az adott kérés szélesebb kört is érinthet, annak elérhetővé tétele mellett a fejlesztést is ingyenesen végezzük.

Ha csupán az adott cég életében használható az adott kérés, akkor fejlesztői díj ellenében van lehetőség a kért funkció lefejlesztésére.

Kulcs-Autó Demó letöltése

Próbálja ki kötelezettségek nélkül szoftverünk bemutató változatát!  Az ingyenesen telepíthető demó változatban meggyőződhet a program tudásáról, előnyeiről. 

 • Hiányzó vagy helytelen válasz
  Kérjük, töltse ki ezt a mezőt helyesen!