Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Iktató

Iktató program, korlátlan számú dokumentum és fájltípus iktatásához.

Válassza a piacvezető minőséget!

A Kulcs-Iktató programmal irodájában minden rendben lesz.

Nincs több keresgélés - Kulcs-Iktató
Áttekinthető, gyors iktatás a tökéletes rend alapja

6 hónapnál fiatalabb a vállalkozása? A Kulcs-Soft-nál ez 50% kedvezményt jelent!*

Az új vállalkozások megalapítása mindig izgalmas, ugyanakkor kihívásokkal teli időszak. A Kulcs-Soft csapata segít ebben a nehéz gazdasági helyzetben! A cégbejegyzéstől számított első 6 hónapban 50% kedvezményt adunk iktató programjainkra és moduljainkra.*

* A tájékoztatás nem teljes körű, ajánlataink új program/modul vásárlása esetén érvényesek. A kedvezmény a cégbejegyzéstől számított 6 hónapon belül vehető igénybe és a Céginformációs Szolgálat honlapján (www.e-cegjegyzek.hulekérhető tárolt cégkivonat I.1. rovata szerinti “Bejegyezve:” dátum igazolja. Részletes információért keresse kollégáinkat. Az ajánlat bővítésre, online termékekre, felhő szolgáltatásra, Akadémiára, valamint hardver vásárlásra nem vonatkozik. A promóció visszavonásig érvényes.

 


Ideális választás a Kulcs-Iktató, ha az alábbiak közül bármelyik igaz Önre.  

 • Korlátlan számú dokumentumot szeretne, nem behatárolt fájltapusban pontosan, gyorsan visszakövethető módon rögzíteni és nyomon követni az ügyviteli szoftverében. 
 • Az összetartozó ügyeket, dokumentumokat minél egyszerűbben és rugalmasabban szeretné nyilvántartani, úgy, hogy azokat a megfeleő jogosultsággal rendelkező korlátlan számú munkatárs elérheti.
 • A dokumentumokat verziószámokkal és időbélyeggel szereté ellátni, hogy pontosan követhető legyen, melyik a legfrissebb file és mikor érkezett be. Az iktatott anyagokról kimutatást is szeretne készíteni igény szerint.
 • Dokumentumait közvetlenül fájlból szkennerrel, vagy akár webkamerával szeretné beolvsni, majd utána elmenteni iktató rendszerébe. 
 • Használ már Kulcs-Softos számlázó, vagy készletkezelő programot és ezek használatát szeretné teljesebbé tenni, iktatási, dokumentum rendszerezési funkciók beépítésvel.
 • Megbízható parnert keres, aki garantálja az elvárásainak megfelelő szoftvert

 

Minden rendben lesz! - Egyszerű használat, pontos nyilvántartás korlátok nélkül.  

Fontos, hogy a szükséges adminisztrációs feladatok elvégzése mellett, otthonosan érezze  magát a programban és szeresse a használatát és az elkészített riportokat, kimutatásokat. 

 

Hogy érdemes választani?

Ellenőrzőlistánk segít, hogy a megfelelő iktató program mellett döntsön.

Tudja folytani a munkát iktató programjában, ha a jelenleginél több cég iktatását látja majd el, vagy több funkciót integrálna programjába?

 • Az egycéges iktató program változatot is választhatja, de ha később több cég nyilvántartását végzi, vagy további ügyviteli funkciókra (számlázás, készletezés, megrendelés nyilvántarás, stb.) is szüksége lesz, a Kulcs-Iktatótt adatvesztés nélkül nagyobb tudású iktató programra bővítheti.

 

Tudásszintje hatékonyan, könnyen bővíthető.

Támogatja a Kulcs-Soft abban, hogy ügyviteli programaink egyes változatai és kiegészítő lehetőségei közül biztosan a szükségeset válassza?

 • Az oldalon található leírások, képek, funkciótáblázat mellett, valamennyi funkció kipróbálható a demó feltelepítésével. Ezt mindenképp ajánljuk, hogy megtapasztalja a Kulcs-Iktató hangulatát. Természetesen tudjuk, hogy az Ön ideje is véges, vagy a próbálgatás helyett jobban szereti, ha valaki megmutatja, mire képes a program. Ha így van, ne késlekedjen, írjon nekünk, vagy hívjon bennünket, mert a választásban készségesen segítenek kollégáink és ez Önnek semmiféle vásárlási kötelezettséget nem jelent. 

 

Választ kap minden, az iktató programokkal kapcsolatosan felmerülő kérdésére.

Mennyibe kerül?

A Kulcs-Iktatót választhatja 1 cégre, vagy korlátlan számú cég kezelésére.

A vállalkozása igényeit kiszolgáló iktató program villámgyorsan kitermeli az árát.

Vásárlás előtt kipróbálhatja a iktató program demó változatát, ha pedig kérdése van, vagy egyszerűen csak gyorsabban szeretne döntést hozni, forduljon kollégáinkhoz, akik készségesen segítenek Önnek.

 

Találjuk meg közösen az Önnek megfelelő Kulcs-Iktató programot!

Kulcs-Iktató 1 cégre
Jellemző funkciók
Korlátlan felhasználó
Korlátlan számú dokumentum
Bármilyen fájltípus kezelése
Dossziézható ügyiratok
Verziózás
Lapkezelés
Időbélyeg
Belső és külső iktatószám
További funkciók
Nettó ár
Leggyakrabban választott termék
Kulcs-Iktató korlátlan cégre
Jellemző funkciók
Korlátlan felhasználó
Korlátlan számú dokumentum
Bármilyen fájltípus kezelése
Dossziézható ügyiratok
Verziózás
Lapkezelés
Időbélyeg
Belső és külső iktatószám
További funkciók
Nettó ár

Mit kap a iktató szoftvere megvásárlásakor?

A Kulcs-Iktató birtokosaként, nem csak egy iktató programmal lesz gazdagabb.

 • Kulcs-Soft iktató programot
 • Az iktatóprogram már a demó letöltésekor az Ön gépére kerül. A vásárláskor kapott termékszám segítségével hozhatja létre saját cége adatbázisát a programban.

 

 • Egy év teljeskörű terméktámogatást
 • Jogi szabályozások változásának naprakész követése: A programokból mindig a legfrissebb jogszabályi előírásoknak megfelelően működő verziót használhatja. Időben gondoskodunk róla, hogy iktatója frissítő változatát birtokba vegye.
 • Technikai és funkcionális frissítések: A jogszabályi változások követésén felül újabbnál újabb, a napi munkát megkönnyítő funkciókkal bővülnek programjaink.
 • Ügyfélszolgálati tanácsadás: Telefonos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8:30-tól 17 óráig biztosít szakértő segítséget. Emellett e-mailben feltett kérdéseikre is választ kapnak.
 • Online tudásbázis: Folyamatosan bűvülő szakmai portálunkon képekkel illusztrált, részletes szakmai és programhasználati leírásokkal támogatjuk munkáját. 
 • Ügyfélportál hozzáférés: Az Önre vonatkozó valamennyi fontos információ megtekinthető ügyfélportál fiókjában. A személyre szabott ajánlatokon kívül, itt megtalálja aktuális terméktámogatási szerződéseit, lejáratuk esetén pedig megújíthatja azokat.

Program funkciók listája

Kulcs-Iktató
   Funkciók az iktató programban
Korlátlan számú dokumentum

Bármennyi dokumentumot felvihet a rendszerbe, ezáltal valamennyi bizonylatát, szerződését és nyomtatványát biztonságosan tárolhatja.

Bármilyen fájltípus kezelése

A program bármilyen fájltípust tud kezelni, így mindent iktathat, amire szüksége van.

Korlátlan számú munkatárs

Korlátlan számú munkatárs használhatja a programot, így valamennyi részleg kihasználhatja az előnyeit és így biztosan minden területen rend van az adminisztrációban.

Törzselem- és bizonylatkapcsolatok kezelése

Valamennyi törzselemhez létrehozhat bizonylatkapcsolatokat, így egymáshoz rendelheti az összetartozó ügyeket és dokumentumokat.

Korlátlan szempont szerinti kategorizálás, dossziézás

A működése során felmerülő igényeknek megfelelően teljesen testre szabhatja, hogy milyen szempontok szerint kategorizálja dokumentumait.

Verziók nyomonkövetése

Nagy segítséget jelent, hogy a program biztosítja a verziók nyomonkövetését is, aminek köszönhetően mindig követheti a változásokat és azonnal láthatja, hogy melyik a legfrissebb, legaktuálisabb dokumentum.

Lapkezelés

A többoldalas dokumentumok kezelése nem jelent többé problémát.

Időbélyeg

Az időbélyeg használatával pontosan jelezheti, hogy mikor történt meg az adott dokumentum iktatása.

Belső és külső iktatószám

Lehetősége van belső iktatószám használatára a dokumentumok kezelése során, de ha külső kommunikációban szeretne hivatkozási számot használni, megadhat külső iktatószámokat is.

Exportálható listák és jelentések

Akárcsak a többi Kulcs-Soft programban, úgy itt is exportálhatja a különböző szempontok alapján létrehozott listákat és jelentéseket PDF vagy Excel formátumba.

Kulcs-Iktató Demó letöltése

Próbálja ki kötelezettségek nélkül szoftverünk bemutató változatát!  Az ingyenesen telepíthető demó változatban meggyőződhet a program tudásáról, előnyeiről. 

 • Hiányzó vagy helytelen válasz
  Kérjük, töltse ki ezt a mezőt helyesen!
Ez a változat érdekel leginkább: