Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Soft a figyelem középpontjában

2020.02.19.

Az elmúlt napokban több hírportálon is feltűnt a Kulcs-Soft a rendkívüli közgyűlésünket követően.

 

 A PRIM-hírek, az IT business, a Hírstart, valamint az ECO.hu is beszámolt a közgyűlésünkön elhangzottakról. Megjelentünk továbbá a Portfolio oldalán is, ahol Kulcsár Tibor a Kulcs-Soft alapítója által értékesített részvényekről számoltak be.

Rendkívüli közgyűlésünkön szó volt mind a digitalizációról, a felhő alapú rendszerek térnyeréséről, illetve az 5G hálózatok nyújtotta technológia lehetőségekéről egyaránt. A Kulcs-Soft akvizíciós elképzeléseit, külföldi piacokra történő belépését is ez határozza meg hosszútávon.

Az újonnan bevezetett, mobilra optimalizált, moduláris, felhő alapú ügyviteli rendszerünk a Kulcs-Üzlet, nyertese lehet a 2020 nyarán bekövetkező NAV számlafeladási törvényi változásoknak.

Magyarországon többszázezer vállalkozás tér át az elavult papíralapú számlatömbről, számlázó szoftverekre a következő hónapokban” – nyilatkozta Szabó Ervin a Kulcs-Soft vezérigazgatója.

A Kulcs-Soft egyedülálló módon kínál hagyományos telepíthető és mobilra optimalizált online számlázókat az induló kisvállalkozásoknak és a sikeresen működő középvállalatoknak egyaránt.

Közel 70 szakemberrel vesz részt a vállalkozók digitális transzformációjának idei mérföldkövének megvalósításában a Kulcs-Soft, mint a legjelentősebb háttérrel rendelkező piaci szereplő.

Ez a szakmai és termékbázis adja az alapjait első körben szlovákiai, majd V4+ országaiban történő sikeres piacralépésnek a következő években.

 

Forrás a cikkekhez:

PRIM hírek , ITbusiness , hírstart , ECO.hu , Portfolio

Dátum: 2020.02.19.