Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintéseDr. Szeiler & Partners Kft.

Könyveléssel, adótanácsadással, adóellenőrzések során, illetve adóhivatal előtti képviselettel, felszámolás során történő képviselettel foglalkozunk. Ehhez olyan könyvelő programot kerestünk, amely nagyobb, havonta jelentős mennyiségű számlával rendelkező cégek könyvelésére is alkalmas. A Kulcs-Soft már hosszabb ideje jelen volt a piacon, megbízhatónak ítéltük meg, így emellett döntöttünk. Az igényeknek megfelelően, folyamatosan fejlesztik, a könyvelés folyamata egyes programokhoz képest gyorsabb. Olyanoknak ajánlanánk ezeket szoftvereket, akik nagyobb cégeket is kezelni képes programot keresnek, amely a munkaidő ráfordítást jelentősen csökkentő modulokkal rendelkezik és az ügyfelek részére jól átlátható analitikák készítésére alkalmas.
 
-

 
Sziget Szerelvény Kft.

Cégünk Taksonyban 2006, Szigetszentmiklóson pedig 2009 óta az épület-gépészet területén végez bolti eladást kis-és nagykereskedőként. A Kulcs-Soft választásában nagy szerepet játszott, hogy a program felhasználása könnyen, rövid időn belül megtanulható legyen. Emellett nálunk felhőben dolgozik minden kolléga, egyszerre több telephelyről, így mindenki tudja használni a programot. Természetesen a Kulcs-Soft szakemberei és az ügyfélszolgálat is sokat segít abban, hogy ez a zökkenőmentes legyen, de az online oktatásokat is csak ajánlani tudom. Összességében mindazoknak hasznosak lehetnek a Kulcs-Soft programjai, akik egyszerűen, gyorsan, pontosan szeretnének dolgozni a mai felgyorsult világban.
-

Adó-Korrekt Kft.
Kulcs-Könyvelés, Egyszeres, Tárgyi, Autó, Házipénztár

Könyviteli szolgáltatást nyújtunk adótanácsadási és bérszámfejtési komplexitásban. Mindehhez igyekszünk a munkánkat segítő, korszerű megoldásokat használni, már 2007 óta dolgozunk Kulcs-Soft programokkal. Azóta bonyolultabb lett a szakma, de szerencsére a szoftver tudása is bővült, együtt fejlődtünk. Az ügyfélszolgálat segítőkész, gyors és még egy Facebook szakmai közösségben is választ kaphatunk, ha elakadunk valamelyik folyamatban. Mindenkinek ajánlom a Kulcs-Soft programokat, aki megoldást keres könyvelésre, számlázásra, útnyilvántartásra. Ahogy eddig is tettem, ha az ügyfeleimnek szüksége volt rá.