Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Effekt 2030 különdíjat nyert a Kulcs-Soft

2023.10.05.

Példaértékű ESG megoldásokkal pályázhattak a hazai piacon működő vállalatok a megújult Effekt 2030 díjra. A szakmai zsűri döntése alapján a Kulcs-Soft Karbonlábnyom-meghatározás és karbonsemleges működés programjával az idei évben különdíjban részesült.

A vállalatok környezeti és társadalmi hatásai egyre inkább fókuszba kerülnek, a fenntarthatóság kérdése nem csak társadalmi, szabályozási szempontból is kiemelt jelentőséggel bír manapság.

A megújult Effekt 2030 – Az ESG megoldások díj azokat a cégeket illeti, amelyek képesek működésükbe integrálni a hatékony környezeti, társadalmi és irányítási megoldásokat, ezzel is példát mutatva más vállalkozások számára.

2023-ban három kategóriában lehetett nevezni, a beérkezett pályázatokat öttagú szakmai zsűri értékelte. A nyertesekről, valamint a shortlistre kerülő jelöltekről egységes bírálati szempontok alapján született döntés.

A Kulcs-Soft Karbonlábnyom-meghatározás és karbonsemleges működés programjával mérette meg magát a Zöld egyensúly kategóriában. A vállalat korszerű megoldásai mellett saját működésének klímabaráttá tételével is igyekszik elősegíteni a kis- és középvállalkozások net-zero céljainak elérését. A szakmai zsűri döntése alapján ez irányú törekvésünk különdíjat érdemelt ki.

Dátum: 2023.10.05.