Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Újdonság ügyvitel programjainkban: Online Sales+

2021.07.05.

Kulcs-Ügyvitel termékcsaládunk az idei év egyik legnagyobb fejlesztését valósította meg, amelyet hamarosan Ön is kipróbálhat.

Biztosak vagyunk benne cége vezetőjeként Önnek is fontos, hogy vállalkozása gördülékenyen, alkalmazottjai pedig minél hatékonyabban végezzék munkájuk.

Ehhez most egy újabb segítséget adunk!

Az Online Sales+ modullal lehetősége lesz összekötni Kulcs-Ügyvitel programját a Kulcs-Üzlet online értékesítési rendszerrel. Ennek köszönhetően a két program automatizáltan adatot cserélhet egymással, ami azt jelenti, hogy:

Valós idejű információt szerezhet területi képviselői/értékesítői napi munkájából, ezáltal ellenőrizheti munkájukat. Egyben lehetőséget biztosíthat alkalmazottainak arra, hogy online, bárhol és bármilyen eszközről számlázhassanak ügyfelei részére.

Ráadásul a modul beüzemelése is pofonegyszerű, percek alatt elvégezheti programjában – a napokban erről egy ingyenes bemutató videót is közzétettünk Facebook csoportunkban, melyet IDE KATTINTVA egy hétig visszanézhet.

Mit nyer még az Online Sales+ modullal?

  • Területi képviselői/értékesítői napi munkáját nyomon tudja követni, legyen az termékértékesítés, vagy szolgáltatás nyújtása távol az irodától.
  • Megoldott a mobiltelefonon/tableten történő számlázás és ezzel együtt az automatikus készletmozgatás a központi ügyviteli rendszerrel szinkronban.
  • Üzletkötői raktárkezelés: Létrehozhat külön raktárakat területi képviselőként, de dolgozhatnak a központi raktárból is. A készletet pontosabban nyilván tudja tartani az online szinkron miatt.
  • A bizonylatok újraküldése és újranyomtatása a központi rendszerből is lehetséges.
  • A kiállított számlákkal kapcsolatos adatszolgáltatások azonnal megtörténnek és ellenőrzésre is lehetőség van. 
  • Kiegészítésre kerültek az import és export funkciók (partner és terméktörzsek). Még gyorsabb adatátvitelt biztosít a rendszerek között.
  • Mindegyik kollégának külön tud létrehozni fiókot, pár kattintással a Kulcs-Ügyvitel rendszerén belül. 
  • Partnert fel lehet venni, de terméket már nem, ezáltal a kollégák nem tudják módosítani a termékeket. Gyorsítva és megkönnyítve az értékesítést

Adja le érdeklődését most, hogy bevezető áron legyen az Öné!

https://ajanlat.kulcs-soft.hu/online-sales-plus

Dátum: 2021.07.05.