Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Újabb verziófrissítés számlázó szoftvereinkhez

2018.07.30.

A NAV adatszolgáltatással kapcsolatos júliusi észrevételek alapján a Kulcs-Soft csapata további kényelmi funkciókkal frissíttette számlázó programjait. Kérjük a gördülékenyebb munkavégzés érdekében mielőbb frissítse az új verziót. A verzióban elérhető főbb újdonságok:
 
• Bevezetésre kerül programjainkban a számla mentésekor a Szállító-, Vevő-, és termékoldali előzetes ellenőrzés. Ennek következtében Ön már nem tud olyan adattartalommal számlát kiállítani, ami formailag nem felel meg a NAV előírásainak. Ezzel megakadályozzuk, hogy a felküldés során hibaüzenetet kapjon a számla. Későbbi verziónkban már a törzsadat rögzítésre is kiterjesztjük az ellenőrzést.
• Mostantól a technikai felhasználó ellenőrzésekor már az aláíró-, és cserekulcsokat is levizsgáljuk a NAV szempontrendszerei szerint, így az esetleges hibás rögzítést Ön hamarabb javítani tudja.
• Amennyiben nem magyar területi beállításokkal futó operációs rendszert használ, a továbbiakban a tizedes jegyek (pont illetve vessző) kezelése nem fog anomáliát okozni, a sikertelen számlák újra küldése pedig meg fog történni a NAV felé.
• Mostantól külföldi illetőségű partnereknél nem kötelező megadni a partner adószámát.
• Megoldottuk a csoportazonosítóval rögzített technikai felhasználók esetén jelentkező problémákat.
• Offline kimenő számla importer használata esetén is bevezetésre került az ügyfelek magyar illetőségű beállításának lehetősége.
 
Bővebb információkat a frissítésről Tudásbázisunkban talál.

Dátum: 2018.07.30.