Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Új szolgáltatást indítottunk: Hardver bérlés!

2020.10.28.

Legyen szó induló vállalkozásról vagy egy, már hosszú évek óta működő cég technológiai megújulásáról, az egyik legnagyobb problémát egyértelműen az informatikai eszközök beszerzése okozza. Legújabb szolgáltatásunkkal erre az égető kérdésre nyújtunk tervezhető és hosszú távon is életképes alternatívát.

Számítástechnikai eszközök bérlése határozott bérleti szerződés keretein belül (számítógép, monitor, laptop, nyomtató és egyéb eszközök)

Szolgáltatásunk keretén belül az első lépésektől kezdve segítünk, hogy eszközparkját a vállalkozása igényeinek megfelelően újítsa meg – mindezt tág keretek közt változtatható futamidővel, akár 5 éves konstrukcióban.

Nem szükséges hozzá informatikai ismeret
A számítógépek és egyéb informatikai eszközök beszerzéséhez és üzemeltetéséhez minden szükséges szakmai tudással rendelkezünk. Egy előzetes telefonos egyeztetés után segítünk kiválasztani az Ön számára megfelelő eszközöket, valamint be is üzemeljük ezeket Windows 10 operációs rendszerrel, Office csomaggal és akár Kulcs-Soft programokkal.

Folyamatosan megújuló eszközpark
Akár ügyviteli szervergépről, akár bérszámfejtői kliensgépről van szó, pontosan tudjuk, milyen hardver kell ahhoz, hogy a következő években zökkenőmentesen dolgozhasson vele. Az eszközparkot meghatározott időn belül frissítjük, így a munkavégzésben nem lehet fennakadás.

Előre tervezhető kiadás
Hardver szolgáltatásunkat választva nem kell egyszeri, akár több százezres/milliós költséggel számolnia, ha számítógépre vagy egyéb eszközre van szüksége. Bérleti konstrukciónkkal hosszú távon, tervezhetően számolhat kiadásaival.

Érdekli szolgáltatásunk? A gombra kattintva minden további információt megtalál róla!

Dátum: 2020.10.28.