Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Új frissítés: Könyvelés-Egyszeres programjainkra!

2019.02.13.

Szoftverfejlesztő kollégáink 2019-ben sem pihennek, már februárban megjelent első komolyabb frissítésünk Könyvelés és Egyszeres programjainkra!

A frissítésnek köszönhetően elérhetőek a 2019-es nyomtatványok (1965, 19A60) mind Könyvelés, mind az Egyszeres programjainkban!

Turizmusfejlesztési hozzájárulás (Új funkció)

A legújabb verzióval elérhető a Kulcs-Könyvelő programunkban a turizmusfejlesztési bevallás elkészítése. A hozzájárulás azon szolgáltatásokra vonatkozik, amelyeket étkezőhelyi vendéglátásban nyújtanak helyben készített étel – és szintén helyben készített, de alkoholt nem tartalmazó italokra. A hozzájárulás alapja a nyújtott szolgáltatások áfa nélküli ellenértéke, a hozzájárulás mértéke pedig 4%. A programban elérhető a bevallás elkészítése, és a bevallást alátámasztó lista lekérdezése is.

Automatikus készpénz felvét/befizetés könyvelése (Új funkció)

Az új funkcióval a készpénzes befizetéseket/felvételeket automatikusan lekönyvelhetjük a program segítségével. A pénztárban vagy a bankban rögzített készpénz befizetés/készpénz felvét másik lábát automatikusan a programmal létrehozhatjuk.

Készpénzes számlák automatikus rögzítése a pénztár naplóban (Új funkció)

Amennyiben a Szállító vagy Vevő naplóban készpénzes számlát rögzítünk, akkor a számla kiegyenlítése automatikusan lekönyvelhető a kiválasztott pénztárba, így könnyítve a felhasználók munkáját.

Átlagár és FIFO kezelése bankszámlakivonat importer esetén

 A februári verzióban elérhető a FIFO és az Átlagár automatikus számolása a bankszámlakivonat importer segítségével betöltött banki kivonatok könyvelése esetén is.

A tudásbázis bejegyzés itt érhető el:

Könyvelő programjainkat már webshopunkon bankkártyával is meg tudja vásárolni! 
 

Dátum: 2019.02.13.