Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Számlázz ingyen már Apple készüléken is

2018.04.16.

Számlázz ingyen Apple készülékedről is, melyet hatalmas sikerrel mutattunk be az elmúlt években az USA-ban. Mára a nemzetközi verziót több mint 130 ezren töltötték le asztali számítógépekre, laptopokra, tabletekre és okostelefonokra.

BizXpert ingyenes online számlázó alkalmazásunk magyar nyelven már elérhető Apple készülékeken is. Nincs havidíj, nincs rejtett költség, funkció korlátok nélkül.

Hazánkban már sokan számláznak szoftverrel, mégis nagyon sokszor találkozhatunk még kézzel kiállított számlával. Sajnos a kisvállalkozók még mindig félnek az elektronikus számlázástól, pedig garantáltan sokkal egyszerűbb, igényesebb, mint egy kézzel írt számla.

Alkalmazásunk már ma is megfelel a 2018. júliusban esedékes jogszabályoknak, néhány kattintással össze tudod kötni online számlázód a NAV-al. Továbbítsd számláidat e-mailben ügyfeleidnek, ezáltal megspórolhatod a postázási költséget.

Mi mindent tud ingyenes számlázó alkalmazásunk:

  • Villámgyors számlázás: néhány kattintás és kész is a számlád
  • Számlázás és készletkezelés egy helyen: az online számlázók közül csak a BizXpert segítségével tudod ellenőrizni készleted mennyiségét
  • Számlázz bárhonnan: telefonodról bármikor, akár kávézóbból is számlázhatsz
  • Ingyenes online statisztikák: készíts kimutatásokat automatikusan alkalmazásunkkal
  • Okos automatizmusok: adj hozzá terméket partnereidhez, vagy készíts számlát ajánlatból néhány kattintással

Töltsd le most alkalmazásunkat és számlázz bármikor bárhonnan!

 

Dátum: 2018.04.16.