Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Salarify & Kulcs-Soft együttműködés

2022.11.08.

Dinamikusan bővül a Salarify partneri köre - a BISZ Zrt. és az SAP után most a Kulcs-Soft Nyrt-vel kezdi együttműködését a Swipe Technologies Kft. A közös munka fókusza: a digitalizáció és az innováció előrelendítése a HR és a bérszámfejtés területén. 2023 év elejétől a Kulcs-Bér programot használó vállalatok is biztosíthatják dolgozóik számára a rugalmas bérhozzáférést, valamint számukra a munkáltatói jövedelemigazolások kiállítása is teljesen digitálissá és önkiszolgálóvá válik.

Nap mint nap dolgozunk, miért kell mégis egy hónapot várnunk arra, hogy az általunk végzett munka ellenértékét kézhez kapjuk?

– teszi fel a kérdést a Swipe csapata. A Salarify Pay platform lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy az applikáción belül egyetlen kattintással hozzáférhessenek a már ledolgozott, de még ki nem fizetett bérükhöz. Mindezt a vállalat HR és bérszámfejtő kollégáira nehezedő extra adminisztrációs terhek nélkül.

Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Nyrt. vezérigazgatója kifejtette: “A két vállalat együttműködésének köszönhetően a Kulcs-Bér programot használó munkáltatók a Salarify Pay platformot használva ledolgozott bérhozzáférést tudnak kínálni munkavállalóiknak. Ezzel csökkenthetik a fluktuációt, erősíthetik megtartási stratégiájukat és a munkáltatói márkát."

A Salarify Pay a fizetéseket dinamikus egyenlegként kezeli, amelyet a munkavállalók akár napi szinten használhatnak, egy rugalmas és teljesen személyre szabható bérfizetési megoldásként. Mindez a Swipe által kialakított bérszámfejtési és banki rendszerintegrációs interfészekkel válik lehetővé.

A Swipe Technologies Verify termékét használva pedig a Kulcs-Soft ügyfelek válláról lekerül a jövedelemigazolással kapcsolatos adminisztráció és papírmunka terhe. A Verify egy egyszerűen kezelhető, önkiszolgáló platform, amin keresztül a dolgozók mindössze néhány kattintással megoszthatják munkáltatói jövedelemigazolásukat az általuk választott bankkal - tehetik mindezt másodpercek alatt.

A Swipe a rugalmas bérhozzáférési (Earned Wage Access) megoldások vezető szolgáltatója Magyarországon. A cég dinamikusan növekszik, idén elkezdte terjeszkedését Európában, elsőként Olaszországban teszi elérhetővé termékeit. Radák Bence, a Swipe Technologies Kft. ügyvezetője elmondta:

“A Kulcs Soft hazánk egyik IT sikertörténete és a bérszámfejtési piacon kikerülhetetlen szereplő. Megtisztelő számunkra együtt dolgozni velük és további hazai munkavállalókat elérni.”

További információ

A Swipe Technologies Kft-ről

A Swipe Technologies Kft. 2019-ben alakult, az egyik első Earned Wage Access (EWA) szereplőként a régióban. A cég zászlóshajója, a Magyarországon piacvezető Salarify Pay lehetővé teszi, hogy a munkavállalók a szokásos havi fizetés helyett, igényeiknek megfelelően lehívják a már ledolgozott idővel arányos bérüket. Jelenlegi rendszerük mára a magyar dolgozók mintegy 40%-át képes kiszolgálni. Víziójuk a digitális pénzügyi ökoszisztéma korszerűsítése, egyedi, bérszámfejtési adatokon alapuló termékekkel, saját fejlesztésű ERP- és banki integrációs megoldásokkal.

A Kulcs-Soft Nyrt.-ről

Kulcs-Soft Nyrt. az elmúlt években a hibrid kis -és középvállalati működést támogató rendszerek legkomplexebb szolgáltatójává vált. Portfoliójában megtalálható a bérszámfejtés és HR, könyvelés és vállalkozásirányítási megoldások széles köre. A vállalkozás EBITDA értéke meghaladja az 1 Mrd forintot, ügyfeleinek száma pedig a 50.000-et.

Dátum: 2022.11.08.