Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Rendszeresítjük ügyfél találkozóinkat!

2018.09.14.

Első alkalommal rendeztük meg kerekasztal beszélgetésünket, ahova 12 Kulcs-Soft felhasználó könyvelő és bérszámfejtő illetve néhány a programot még nem használó érdeklődő is ellátogatott. Mi magunk sem gondoltuk volna, hogy ekkora sikere lesz a kötetlen beszélgetésnek.

Itt is köszönjük a résztvevőknek, hogy nyíltan és bátran felvállalták véleményüket és segítették munkánkat!

A Kulcs-Soft oldaláról fejlesztőink, marketing csapatunk, ügyfélszolgálatunk és értékesítő kollégáink képviseltették magukat, állták a kérdések hadát. Fontosnak tartjuk, hogy szoftvereinket a lehető legszélesebb közönségigényt kielégítve készítsük el, ezért is szerveztük meg kötetlen beszélgetésünket. Újdonságok fejlesztésével készülünk, kellett a visszaigazolás felhasználói oldalról, és ezt a legőszintébben csak személyes kontaktus árán kaphattuk meg.

De a vártnál sokkal többet kaptunk:

  • Pozitív és negatív véleményeket egyaránt – amiből tanulhatunk és amit igyekszünk megfogadni.
  • Új ötleteket legújabb bérprogramunk fejlesztéséhez.
  • Tippeket oktatásaink testre szabásához – hamarosan új kurzusokkal jelentkezünk.
  • Megismerhettük ügyfeleink széles rétegét, ők is bele láthattak a mi folyamatainkba.

Megfontoltuk és úgy döntöttünk a jövőben rendszeresen szervezünk néhány órás beszélgetéseket, ahol meghatározott témákban cserélhetünk gondolatot szoftvereinkről, a fejlesztések folyamatáról, ügyfélkezelésünk gyakorlatáról!

Szeretnénk, ha minél többen vennének ezeken az alkalmakon részt és nyílt fórumként tekintenének kerekasztal beszélgetéseinkre.

Kellenek a visszajelzések, köszönjük, hogy velünk tartanak!

Ha a továbbiakban szívesen venne részt egy-egy Kulcs-Fórumon kövesse facebook oldalunkat és hírleveleinket, ahol mindig jelezzük következő időpontunkat és témánkat!

Dátum: 2018.09.14.