Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Összefoglalva, mindezért megéri a FELHŐ szolgáltatás mellett dönteni

2020.02.10.

Sorozatunk lezárásaképpen hoztunk +1 tényt a jövő technológiájából, valamint össze is foglaltuk a Felhő szolgáltatás fontosságának miértjét.

+1 tudnivaló, amiről eddig nem esett szó, de úgy gondoltuk megérdemli, hogy részletesebben tudjon róla. Ez pedig az implementáció. Amennyire csúnya ez a szó, annyira egyszerű nálunk maga a folyamat! Egy régi reklám jut ilyenkor eszünkbe, biztos ÖN is emlékszik a régi kedvencünkre: "Chokito - ronda de finom"

A Kulcs-Felhő IT üzemeltetési szolgáltatásunk igénybevételének 0. lépése maga az adatbázis implementáció. Csupán az adatbázis mentésére van szükségünk, amit implementálunk a felhő szerverekre és így ugyanonnan tudja folytatni a munkát, ahol a saját számítógépén abbahagyta!

Az adatbázismentés is lényegesen egyszerűbb, mint aminek elsőre tűnik! Nettó 1 tucat kattintás az egész művelet, teszteltük! Sőt, még a kedvenc nyomtatóját is hozzá tudja csatolni a felhő rendszerhez, hogy még a nyomtatás is zökkenőmentes legyen!

 

AZ ELMÚLT HÉT ÖSSZEGZÉSE

Felhő szolgáltatásunk előnyei messze meghaladják a csekély hátrányait, amikről szintén hoztunk érdekes információkat.
Egy friss tanulmány szerint a vállalatok 85%-ának indokolt a felhő szolgáltatások használata, ami az elkövetkező 3 évben 98%-ra nő a várakozások szerint! Ez azt jelenti, hogy majdnem annyi embernek lesz szüksége felhőre, mint Kulcs-Soft termékre.

Sose volt még ennyire egyszerű igénybe venni a felhő szolgáltatásokat!
ÖN se várjon tovább! Takarítson meg időt, pénzt, erőforrásokat, és költöztesse a vállalkozását Kulcs-Felhőbe!

 

Érdekli a felhő szolgáltatás?

Itt még több információt talál: 
https://ajanlat.kulcs-soft.hu/felho-szolgaltatas

Dátum: 2020.02.10.