Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

A számlatömbök ideje lejárt

2018.02.12.

Bár hazánkban már sokan számláznak szoftverrel, mégis még mindig nagyon gyakran kapunk borítékban érkező kézi számlát. Sajnos a kisvállalkozók még mindig félnek az elektronikus számlázástól, pedig garantáltan sokkal egyszerűbb, igényesebb, mint egy kézzel írt számla. Mai cikkünkben összehasonlítjuk a két számlázási típust, valamint az is kiderül, hogy milyen elképesztően egyszerű a szoftverre váltás.

Miért jó online szoftverrel számlázni?

Mert sokkal gyorsabb.
Aki töltött már ki kézi számlát 20 tétellel az tudhatja, hogy mennyi idő mire az ember végigkörmöl egy ilyen sort. Egy online számlázó szoftverben ez nagyjából 1 perc nyomtatással együtt.

Mert ezerszer szebben mutat.
Manapság, a digitális világban olyan sok szép és látványos képi inger ér minket, hogy egyszerűen már bántja a szemünket egy kitépett, perforált fecni. Ha van egy jól menő vállalkozásunk, már nem engedhetjük meg magunknak, hogy az ügyfeleinknek kézzel írt, elmosódott pecsétes számlatömb lapokat nyomjunk a kezébe. Egy személyre szabott sablon, logó a sarokban – ez már mindjárt egy profi cég benyomását kelti.  

A számlatömb klasszikusan olyan dolog, ami szeret elkeveredni, beesni az íróasztal mellé, ráöntött kávét elnyelni. Egy szó mint száz: jó helyen kell tárolni, és nagyon vigyázni kell rá. A számlázó program ott pihen a gépünkön, jobb esetben a mobilunkon, nem tűnik el, mindig elérhető (különösen, ha online számlázót választunk), visszakereshető. A kényelmi funkciók és extrák pedig tovább emelik a felhasználói élményt.

Mert lényegesen olcsóbb.
Igen a szoftvert is meg kell venni, (kivéve, ha ingyenes BIZXPERT számlázót választunk) de ha valaki kiszámolja, hogy évente hány számlatömböt vásárol, még mindig jobban jár egy egyszerűbb tudásszintű programmal is, ami lehetőségekben már így is messze túlmutat a számlatömbön.

Zöldül a vállalkozásunk, a környezetünk védelme sem utolsó szempont, az online szoftverért egy fát sem kell kivágni.

Milyen számlázót használjak?

Mindenképpen tapasztalt megbízható cég termékét válassza, mégiscsak titkos információkat fog tárolni szoftverünk. Ezen kívül az is nagyon fontos, hogy mindig stabil legyen a rendszer, nem fagy le, nem válik használhatatlanná napokig. Ráadásul 2018-ban kötelező lesz bekötni a NAV-hoz, ami profi fejlesztést igényel. Ez ismeretlen kis cégeknél nem garantálható, hogy hiba nélkül működni fog. A Kulcs-Soft rendkívül kimagasló számlázó szoftvereket kínál kicsitől az egészen nagyig, ingyenestől a fizetősig, ráadásul hamarosan érkezik legújabb büszkeségünk, a BizXpert ami egy olyan online számlázó szoftver, ami mobilra optimalizált,  így bármilyen eszközről egyszerűen elérhetjük. Csak internet kell hozzá.

Itt néhány adat megadásával ingyenesen is hozzá juthat: http://dobdelaszamlatombot.bizxpert.hu/

Hogyan lehet megszabadulni a legegyszerűbben a tömböktől?

Egy rövid regisztráció, majd néhány gyors beállítás, egy online elvégezhető NAV regisztráció, és kész.  Ugye tényleg nem bonyolult? Persze ha elakadna, ne essen pánikba! Van egy szuper segítő csapatunk is akiket bármikor hívhatsz, ha kérdésed van.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, dobja el a szamárfüles tömbökett (persze ne olyan messzire és ne is a kukába, mert ugye tudjátok, hogy legalább 8 évig meg kell őrizni), és kezdjen bele a 21. századi online számlázásba! Kellemes számlázást kívánunk!

Dátum: 2018.02.12.