Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

NAV-változtatás: Ráfordulunk a célegyenesre

2019.03.05.

Röviden összefoglalva: A tavaly júniusban életbe lépett jogszabályi-változtatások nem zárultak le. A közeljövőben nagyobb átalakítások lesznek a online számlaküldés folyamataiban, az eddigi visszajelzések során a NAV optimalizálja, illetve új szabályok bevezetésével átalakítja a rendszert. 

Ennek miértjéről, pontos időpontjairól és a további teendőkről már két cikkünkben is foglalkoztunk. Amennyiben érdekli a pontosabb, bővített információ, érdemes elolvasni alábbi bejegyzéseinket.

Amit mindenképpen hozzá szeretnénk tenni.

Nagyon fontos kiemelni, hogy ezek a változtatások a motorháztető alatt értendőek. Fejlesztőinket terheli a munka, de Magyarország egyik piacvezető ügyviteli programokat forgalmazó cégeként komoly, hozzáértő csapattal és dedikált ügyfélszolgálattal, továbbá részletes felkészüléssel, tervezéssel, projekt mendzsmenttel valósítjuk meg a módosításokat és személyes kapcsolatban állunk a NAV-val, ezáltal első kézből tudjuk informálni az ügyfeleket a KOBAK kapcsán.

Amennyiben nem Kulcs-Soft számlázó programot használ, erősen javasoljuk, érdeklődje meg szoftverszolgáltatójától, hogy szoftverét időben felkészítik-e a változtatásokra. Biztosan lesznek olyan kisebb cégek, ahol munkaerő hiányában nem tudják majd olyan gyorsan lekövetni a fejlesztéseket, ahogy kellene. A NAV közlése szerint a számla adatokat beküldő cégek közül több, mint a fele nem is tudja programhiba miatt beküldeni a számláit, miközben erről nem is értesül.

Ez azért számít Önnek, mert a nem megfelelő működésért természetesen a szoftver használóját is büntethetik, és már biztosan hallotta, akár egy darab nem megfelelően felküldött számla is fél milliós büntetést vonhat maga után. 

A Kulcs-Soft esetében a megvalósítás részletes hibanaplózást is magába foglal az ügyfeleink részére, ezáltal egy esetleges Internet-kimaradás esetén is azonnal tudjuk értesíteni a program felhasználóját, ha és amennyiben az adatszolgáltatás nem történt volna meg, ezáltal is biztosítva a zökkenőmentes, nyugodt működést ügyfeleink részére.

Amennyiben nem Kulcs-Soft számlázó programot használ, de megismerkedne termékünkkel, erre a linkre kattintva több információhoz jut.

Dátum: 2019.03.05.