Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Mutassa meg, milyen kreatív Kulcs-Softos!

2022.03.07.

A Kulcs-Soft februárban országos óriásplakát kampányt hirdetett, melynek keretében szuper lehetőségekkel és ajándékokkal is támogatta ügyfelei és leendő ügyfelei 2022-es évét. Amennyiben lemaradt volna erről, vagy az utolsó utáni pillanatban lőtte el a "plakát fotót", MÁRCIUS 21-IG most ismét lehetősége lesz nem csak pótolni a részvételt kampányunkban, de akár 300.000Ft értékű vásárlási utalványt is megszerezni.

Hogyan? Erre két utat is biztosítunk:

  • Készítsen egy ötletes képet, amelyen szerepel óriásplakátunk / erről szóló Facebook posztunk vagy bármilyen, Kulcs-Softhoz kötődő fotót – ezt a fantáziájára bízzuk.
  • Ha bátortalan fényképész, meg is oszthatja ezzel kapcsolatos Facebook posztunkat egy frappáns szöveg kíséretében. Pl. Én is Kulcs-Softos vagyok, mert… / Ezért ajánlom a Kulcs-Softot…

Mit kap ezért cserébe?

Két hét múlva az általunk legjobbnak ítélt 3 posztot díjazási sorrendben 300.000 Ft, 200.000 Ft és 100.000 Ft értékű, programvásárlásra felhasználható kuponnal jutalmazzuk (érdemes saját képet használni, mert ezeket kiemelten figyeljük). 

Valamint 

  • Továbbra is megilleti 30% kedvezményünk, amelyet egy dobozos termék vásárlása esetén válthat be 2022.12.31.-ig
  • Hozzáférést biztosítunk új generációs online ügyvitel programunkhoz, a Kulcs-Üzlethez 2022.06.01.-ig.

Ne felejtse el ezúttal sem a #ksplakát megjelölést, valamint elküldeni a megosztott vagy saját poszt képernyőfotóját a [email protected] e-mail címre.

Mindent bele, legyen mindenkinek jó éve!

Dátum: 2022.03.07.