Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Most megéri leváltania elavult könyvelő szoftverét

2018.06.08.

Mi a Kulcs-Softnál törődünk a könyvelőkkel. Szoftvereink rengeteg újításon mentek keresztül az utóbbi időben. Nem csak a közeljövőben várható törvényi módosításokra figyelünk, gondolok itt a NAV Online Számlázó bekötésre, hanem az Önök kényelmére és szoftvereink még felhasználóbarátabbá tételére is. A Kulcs-Softnál mindenki azon dolgozik, hogy Ön szeresse használni szoftverét, ne kelljen órákon keresztül adminisztrálnia, hanem néhány kattintással importálhasson listákat, készíthessen elemzéseket és egyik szoftveréből könnyen átadhassa az adatokat egy másik programjába.

Eltökéltük, hogy jobban támogatjuk majd Önöket, mint bármikor eddig. A NAV-számlázó bekötésnél Ön is és ügyfelei is számíthatnak ránk, szoftvereink az elmúlt hónapokban rengeteg kényelmi megoldással fejlődtek, szakértői és ügyfélszolgálati csapatunkat jelentősen megerősítettük és remek oktatásokkal is várjuk majd Önöket. Ha ez nem volna elég, egy komoly akcióval is hozzájárulunk ahhoz, hogy régi elavult, gondot okozó könyvelő programját ezen a nyáron 50% kedvezménnyel profi Kulcs-Soft Könyvelő Csomagra cserélje.

Könyvelő csomagjaink tartalmazzák:

  • Egyszeres könyvelő,
  • Kettős könyvelő,
  • Bérszámfejtő,
  • Tárgyi eszköz nyilvántartó,
  • Házi pénztár kezelő program

Többet ne legyen ilyen nehéz éve, válassza a piacvezető minőséget, a 30 éves tapasztalatot és a nyugalmat. Amennyiben bármilyen kérdése felmerül használat közben, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, készséggel segítenek majd Önnek.

Felkeltettük az érdeklődését? Kattintson továbba az oldalunkra!

Dátum: 2018.06.08.