Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Miért ajánlott év elején a számlázó program váltás/beüzemelés?

2020.01.07.

Amennyiben év közben váltana számlázó programra, vagy ekkor szeretné új szoftverét beüzemelni, az sokkal több munkával és problémával járhat. Ügyfeleinknek minden esetben azt javasoljuk, hogy az év első heteiben végezzék el ezt a folyamatot, ezzel is időt és energiát spórolva maguknak.

2020-ban ráadásul komoly törvényi változások is várhatóak, melyek a számlatömbök végleges eltűnését eredményezhetik. Ez esetben pedig még fontosabbá válik, hogy egy megbízható számlázó programra bízhassa vállalkozását.

Szoftvereink több tízezer jelenlegi ügyfelünk mindennapi munkáját befolyásolják, ezért napról-napra azon dolgozunk, hogy ezek elégedettséggel is töltsék el őket – és természetesen leendő ügyfeleinket egyaránt.

  • Fejlesztő csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy programjaink a törvényi előírásoknak megfeleljenek, emellett gyors és egyszerű munkavégzést tegyenek lehetővé ügyfeleink számára.
  • Ügyfélszolgálatunk ingyenesen segíti a programok mindennapos használatában.
  • 30 éves tapasztalatunk ügyfeleink számára is biztonságot jelent.

Ha egy nyugodt, a várható akadályokra felkészült 2020-as évre vágyik, számlázó programjaink közt megtalálja a vállalkozásának tökéletesen megfelelőt.

Dátum: 2020.01.07.