Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Megújult a Kulcs-Akadémia!

2023.09.21.

Oktatási rendszerünk az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment át. A kiscsoportos, személyes akadémiáktól mára az online, sőt a hibrid előadásokig jutottunk. Most eljött az idő, hogy oktatási platformunk még magasabb szintre lépjen.

2020-ban egyik napról a másikra kellett meghoznunk a döntést, felfüggesztjük-e akadémia oktatásainkat vagy alkalmazkodunk az új helyzethez és az online térbe költöztetjük ezeket. Akkor az utóbbi mellett döntöttünk és az eredmények azóta is minket igazolnak:

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Kulcs-Akadémián immár több ezer nézőt köszönthettünk a képernyők előtt, több száz előadás keretében.

A sikerek arra ösztönöztek bennünket, hogy további fejlesztések felé vegyük az irányt, melynek eredményeként egy megújult, gyorsabb, kényelmesebb felületet sikerült megteremtenünk ügyfeleink és az oktatásaink iránt érdeklődők számára.

Előadásaink mostantól kreditpontos képzéseinkkel egy platformon, átlátható rendszerben lesznek elérhetők, melyek a következő linken érhetők el: https://kepzesek.kulcs-soft.hu/

Dátum: 2023.09.21.