Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Megújul az ügyfélszolgálatunk

2018.08.30.

Mint már említettük, ősszel költözik a Kulcs-Soft, és ez a lépés sok pozitív változást hoz majd az ügyfeleink kiszolgálásában.

A Kulcs-Soft rendkívül fontosnak tartja, hogy ne csak programjaink, de a hozzájuk fűződő szolgáltatások is magas színvonalon maradjanak, és folyamatosan javuljanak. Magyarország szoftvergyártói közt mi büszkélkedhetünk az egyik legnagyobb ügyfélszolgálattal, melynek fejlesztése mindig is szemünk előtt volt. Most a költözésnek köszönhetően minden technikai feltétel adott, hogy megújuljon ügyfélszolgálatunk. 

Nem titkolt szándékunk növelni szakértő munkatársaink számát az ügyfélszolgálaton, hogy még több kapacitásunk legyen ügyfeleink személyes- és telefonos fogadására, így érdemes nyomon követni karrier oldalunkat is, ahol újabb és újabb pozíciókra keresünk kiváló képességű szakembereket, egy még szebb, modernebb munkakörnyezetbe.

További jó hírünk, hogy a Mészáros utcában található új, könnyebben megközelíthető épületünkben, az EcoDome Irodaházban több bemutatóterem áll majd rendelkezésre mind a fővárosi, és vidéki ügyfeleink fogadására.

Dátum: 2018.08.30.