Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Frissült Kulcs-Bér programunk

2018.06.22.

Nem csak grafikailag szépült meg Kulcs-Bér programunk, hanem elérhetővé vált a felhasználói kézikönyv is, ahonnan számos a szoftverrel kapcsolatos kérdésére kaphat választ. 

A kézikönyv a Súgó/Felhasználói kézikönyv menüből nyitható meg. A leírás végigvezet a program menürendszerén, részletes információt adva az egyes menüpontok beállítási lehetőségeiről és ezen keresztül a program működéséről.

A későbbiekben kézikönyvünk kiegészítésre kerül majd tematikus összefoglalókkal, melyek átfogó útmutatást adnak a program használatba vételének lépéseiről, a munkaidőkeret beállításáról és működéséről, illetve a pénzellátások számfejtésének folyamatáról.

Elérhetővé vált a Kedvencek menüpont is, ahol gyorsparancsként be tudja állítani a gyakran használt funkciókat.

Emellett számos új lehetőséggel bővült szoftverünk, amellyel még kényelmesebben tudják majd használni a mindennapok során.

  1. Biztosítási kötelezettség automatikus elbírálása megbízási díj alapján: a program automatikusan elbírálja a biztosítási kötelezettséget a megbízási jogviszony esetén.
  2. Lehetőség a munkáltatói közterhek és aláírások fizetési jegyzékről történő levételéhez: új beállítási lehetőség érhető el, melyekkel le tudjuk venni a fizetési jegyzékről a munkáltatói közterheket, illetve az aláírások megjelenítését.
  3. Új nyomtatvány érhető el a Nyomtatványok/MÁK menüpontban, az egyszerűsített táppénz határozat.
  4. A jelenlét jogcímes lista kiegészítésre került a rendkívüli munkavégzés óraszámainak listázási lehetőségével.
  5. Bővítésre került a Bér-excelimporter által beolvasható adatok köre. Az új sablon már lehetőséget ad arra is, hogy az egyszerűsített foglalkoztatottakra vonatkozó középiskolai végzettség szükségességét is beolvassuk.
  6. Az új programverzió lehetőséget biztosít rá, hogy a MÁK felé küldendő negyedéves statisztikát nyomtatvány formájában is le tudjuk kérni.
  7. A webjelenlét admin jelszavának módosítási lehetősége a bérprogramon belül.
  8. Béren kívüli juttatásokat terhelő adók kerekítési különbözetének megjelenítése.

Amennyiben bővebb információkra van szüksége a legújabb frissítésekről, kérem kattintson át Tudásbázisunkba.

 

Dátum: 2018.06.22.