Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

MEGJELENT: Átalányadó kalkulátor

2022.08.09.

A KATA törvény módosításának következtében sokan döntenek az átalányadózásra való áttérés mellett. Ez egy új kihívás számukra, hiszen ez az adózási forma több adminisztrációs teherrel és bevallási kötelezettséggel jár, nem is beszélve a hibázási lehetőségekről.

Segítség a Kulcs-Softtól: Átalányadó kalkulátor

Szeretnénk ebben a nehezített helyzetben is támogatást nyújtani, ezért új fejlesztésként már elérhető a Kulcs-Soft online átalányadó kalkulátora, amellyel gyorsan és egyszerűen kiszámíthatóvá válik a várható bevétel alapján az adó és egyéb kötelezettségek összege.

Ez nem csak a vállalkozásoknak könnyítheti meg a munkáját, azoknak a könyvelőknek is ajánljuk, akik ügyfeleiknek szeretnének tájékoztatást adni a várható kötelezettségeikről.

A kalkulátorban egyénileg jelölhető:

•             Jogviszony típusa

•             Minimum alapok

•             Év közben indított vállalkozás kezdő dátuma (amennyiben 2022. szeptember 1-jétől választja a vállalkozó az átalányadózó adózási módot)

•             Várható árbevétel/év

•             Költséghányad

•             IPA/%

A megadott adatok alapján a rendszer éves szinten és havi bontásban is kiszámolja a fizetendő adó és egyéb kötelezettségek összegét.

Az átalányadó kalkulátor IDE KATTINTVA érhető el!

A KATA módosítása vállalkozók, könyvelők és bérszámfejtők életébe is új kihívásokat hoz. Mi pedig jelenleg is teljes erővel azon dolgozunk, hogy programjainkkal, fejlesztéseinkkel is segítsünk a megváltozott körülmények között.

Dátum: 2022.08.09.