Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Már 2030-ig tervez a Kulcs-Soft

2024.04.04.

2030-ra tekintő cégstratégiát dolgozott ki a Kulcs-Soft Nyrt. Egy ilyen turbulens világban nem túlzottan derűlátó dolog ez?

Mi magunk is sok változást értünk meg, 2016-2019 között sikeresen lezajlott egy vezetői generációváltás, utána a covid-időszak és háború terhelte évek következtek. Ugyanakkor mi már 35 éve, a cégalapítás óta foglalkozunk a kkv-k digitalizációjával, nem csak az utóbbi 5-10 évben ültünk fel erre a trendre, így jó okunk van rá, hogy magabiztosan tekintsünk a jövő kihívásaira. Ahogy a napokban közzétettük a tavalyi eredményeket, befektetőink is láthatják, várakozásokon felüli számokkal, rendkívül stabil alapokon, töretlen növekedés mellett ugrunk neki a következő időszaknak is.

Miben tervez változást, változtatást leginkább a Kulcs-Soft?

Valljuk, hogy egy sikeres cégben sokkal több a jövő idejű mondat, a folyamatos evolúcióban hiszünk, kapkodó váltások helyett a következetes fejlődésre tesszük a hangsúlyt. Ez néha szemléletmódváltással is jár, ma már nem akarunk mindent egyedül megoldani, sokkal nagyobb nyitottsággal keressük a legkiválóbb piaci partnereket, akiknek integrálni tudjuk megoldásait a saját szoftvereinkbe. Így indítjuk el partnerségi együttműködéssel a digitális faktoringot, vagy az automatizált, munkabér-előleg megoldást, de említhetem a sikeresen benyújtott első eÁFA-bevallást is, mint legfrissebb mérföldkövet. Az evolúció része az is, hogy az új megoldásokat már online alapokon biztosítjuk, 2030-ra szinte kizárólag felhő alapú szolgáltatások lesznek elérhetőek portfoliónkban.

Ez akár riasztóan is hangozhat azoknak a kkv-knak, amelyek sokszor csak lassan követik le a digitális változásokat…

Egyfajta misszióként dolgozunk azon, hogy a digitális nyitás irányába edukáljuk, támogassuk a ügyfeleinket. Akkreditált Akadémiánkon csak tavaly 3000 képzés futott le sikeresen, vagyis vállalkozások ezreit képezzük és készítjük fel a digitális megoldások nagyobb elfogadására. Másfelől a felhőbe költözést nem kell görcsösen erőltetni, én személyesen is leginkább a hibrid megoldásokban hiszek. A jól megszokott, magabiztosan használt programokat nem érdemes lecserélni, az új eljárásokat viszont praktikus rögtön online, felhőalapúként bevezetni. Vannak olyan területek, mint például az online számlázás, ami már minden szempontból megérett arra, hogy a felhőbe költözzön, míg például a könyvelés, vagy a bérszámfejtés más fejlődési pályán mozog. A vállalkozásokat támogató rendszerek területén mi rendelkezünk a legkomplexebb termék kínálattal. Nagy a felelősségünk és egyben a lehetőségünk is, hogy ne csak a piacon ma megfigyelhető részmegoldásokat, hanem ahogy eddig is a vállalkozás teljes egészét lefedő komplex megoldásokat kínáljunk a kor követelményeinek megfelelően. Ebben unikális a piaci pozíciónk.

Dátum: 2024.04.04.