Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Leváltaná bérprogramját? Segítünk!

2020.02.21.

Elgondolkozott már azon, hogy leváltaná meglévő bérprogramját? Mi megkönnyítjük Önnek mindezt!

 

ÁNYK konvertálással a bérprogram váltás nagyon egyszerű, mert gyakorlatilag így nem számít, hogy korábban milyen bérprogrammal végezte a számfejtést, vagy hogy egyáltalán a meglévő bérprogramjából tud-e adatokat kinyerni.

Az ÁNYK konvertáló programmal dolgozói törzsadatokat és bér adatokat tudunk importálni a Kulcs-Bér programba a 08-as adatszolgáltatás ENYK kiterjesztésű állományaiból. Az adatátvétel során a tárgyév és a tárgyévet megelőző év 08-as állományai kerülnek feldolgozásra.

A konvertálás előtt az alábbiakat szükséges átgondolni

  • a konvertáláson kívül, szükséges-e a bér Excel importerrel a további törzs adatokat és előzményeket beolvasni? (Távolléti díj növelő)
  • átvételre kerüljenek-e a kilépett dolgozók?
  • Átvételre kerüljenek-s az Efo-s jogviszonyok?

Abban az esetben sincsen probléma, hogyha TB kifizetőhelyet kezelnek. Tudunk segítséget biztosítani a távolléti díjak importálásában is. Az importáláshoz minta excel táblázatot biztosítunk melyet feltöltve szükséges elküldeni részünkre.

Ezen kívül rendelkezésre áll, jelenlét import, jövedelem import és munkarend import is!

Amennyiben nem szeretne konvertálást, egy általános bér excel importer is rendelkezésre áll, melyet az ügyfelünk is kitölthet és importálhat.

Mobil applikáción a NAV felé bejelentett egyszerűsített foglalkoztatottak adatait, a NAV oldaláról letöltött excelből tudjuk beolvasni.

 

Bérprogramjainkról a következő oldalon olvashat bővebben:

https://www.kulcs-soft.hu/termekek/berprogram-munkaugyi-program

Dátum: 2020.02.21.