Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kulcs-Könyvelés verziófrissítés

2018.12.13.

Funkciófrissítéseink nem minden Kulcs-Könyvelés programunkra vonatkozik, ezért a címek mellett zárójelben jelöljük, hogy az adott funkció melyik Kulcs-Soft programban válik elérhetővé.

Új ügyfél felvitel esetén automatikus adatkitöltés (Könyvelés Plusz)
Új ügyfél rögzítésénél az ügyfél adatok (név, cím, adószám) automatikusan kitöltésre kerülhetnek az online cégadatbázisból. Ebből kifolyólag kizártuk a hibázási lehetőséget és meggyorsítottuk az új ügyfél felvételét.

Banki kivonatállományok beolvasásánál tételes import lehetősége (Könyvelés Plusz)
A banki kivonatállományok beolvasásánál a beérkezett összegek tételes felbontása is fejlesztésre került! Már beolvasható egy tételes import fájl, ami tartalmazza a bizonylatszámot és az összeget. Ezen adatok alapján az egy összegben beérkezett tétel felbontásra kerül a programba a bizonylatszám alapján.

Partnertörzs import (Könyvelés Plusz)
A meghatározott struktúrával rendelkező import fájl segítségével partnereit pillanatok alatt és kényelmesen be lehet importálni a könyvelő programba, nem szükséges egyenként, kézzel felvinni.

Számlatükör import (Könyvelés Plusz)
A könyvelés megkezdése előtt érdemes a számlatükör struktúráját meghatározni. Ha már rendelkezik ilyennel, az import fájl segítségével könnyedén be tudja importálni a számlatükröt.

Pénztár/bank nyitása (Könyvelés Light, Könyvelés Plusz)
A nyitás során a program lehetőséget biztosít, hogy a vevő-szállító analitika nyitása mellett külön a pénztár és bank nyitását is el tudja végezni. Nem szükséges a továbbiakban a manuális nyitó naplók rögzítésére.

Könyvelt cégek listájának nyomtatása (Kulcs-Egyszeres, Könyvelés Light, Könyvelés Plusz)
Lekérhető a cégek listája, így könnyebben átláthatja, hogy mely cégek vannak rögzítve, és az egyes cégeknek hány évét kezeli a programunk. A lista nyomtatható, Excelben lekérdezhető.

A60-as nyomtatvány (Kulcs-Egyszeres)
Új automatikusan elkészíthető bevallás a programban! A szoftverben elérhető a közösségen belüli ügyletek-összesítő jelentése, amivel alátámasztható a Kulcs-Egyszeresből készült bevallás.

Adatátadáskor adószámmal is lehet egyeztetni (Kulcs-Adatátadó)
Ügyfeleink kérésének megfelelően az Adatátadó a továbbiakban adószám szerint is egyeztetni tudja az ügyfeleket, elkerülve azt, hogy az ügyfelek duplikáltan jelenjenek meg a programban.

Programjainkkal kapcsolatos bővebb információt a Kulcs-Soft tudásbázisában talál.

Dátum: 2018.12.13.