Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Kreditpontot érő képzéssel segíti a könyvelőket a Kulcs-Soft - Már több ezren „tanulnak a cégnél”

2022.10.20.

2022 eddig kiemelkedően nehéz év volt a könyvelő szakma számára, ám a Kulcs-Soft Nyrt. mégis úgy véli, hogy ez az esztendő a könyvelők éve lehet. A cég által kialakított Partner Program, amelyben máris több ezer könyvelő vesz részt, ugyanis azt a célt szolgálja, hogy ez a szakmai kör naprakész tudást kapjon – az idén megdöbbentően alacsony áron.  Az együttműködésnek része egy kedvező jutalékrendszer, ami mindkét fél számára előnyökkel jár. A partnerség másik alappillére a szakemberek egyedülállóan kedvezményes képzése, amely most lett igazán fontos szempont a könyvelők körében.

A KATA szabályozás megváltozása több égető, a könyvelői szakmát érzékenyen érintő problémára is rávilágított.  A változások miatt egyrészt nagyon megemelkedett a könyvelők munkaterhelése, körükben munkaerőhiány alakult ki, másrészt, ez utóbbi következményeként, erős felhígulás érzékelhető a szakmában.

A folyamatos törvénymódosításokkal rendkívül nehéz lépést tartani, nem beszélve arról, hogy az alapvető feladatok ellátása is nagyfokú koncentrációt igényel. Azok számára pedig, akik nem hivatásként, hanem pusztán pénzkereseti lehetőségként tekintenek a munkájukra, vagy egyszerűen nem képezték kellőképpen magukat, ez teljesíthetetlen feladatnak tűnik.

A Kulcs-Soft, könyvelő ügyfélköréből is adódóan, tökéletesen tisztában van a piaci helyzettel. A szakma iránti elkötelezettségét tükrözve a vállalat 2021-ben elindította kreditpontos képzési platformját a mérlegképes könyvelők számára, melyet az idei évben még kedvezőbb feltételekkel nyújt számukra.

„Könyvelőnek lenni nem nehéz. Kimagasló szaktudású, a munkájára igényes és precíz könyvelő szakembernek annál inkább. És ez az a pont, ahol a legnagyobb támogatást tudjuk nyújtani.” – nyilatkozta Szabó Ervin, a Kulcs-Soft Nyrt vezérigazgatója.

A jelenleg már több, mint 5 000 tagot számláló Könyvelő Partner Program keretében a cég ügyfelei számára mindössze 10 000 forintért kínálja a kötelező 16 kredit megszerzését (választható oktatásokkal). A gyarapodó létszámra és a kiemelkedő érdeklődésre tekintettel a cég megnyitotta az együttműködés kapuit azok számára is, akik jelenleg nem tartoznak az ügyfelei közé.

Dátum: 2022.10.20.