Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Két új modul Kulcs-Bér programunkhoz!

2019.10.28.

Programjainkat folyamatosan fejlesztjük, új funkciókkal bővítjük, bérszámfejtő szoftvereinkhez most már két újabb modul csatolható. Hírünkben bemutatjuk az Európát és Idegen nyelvet!

Kulcs-Bér Modul: Európa

A modul egyaránt megoldást kínál azon cégek számára, akik külföldi kiküldetés keretében vagy külföldi telephelyen foglalkoztatnak munkavállalókat, illetve, ahol külföldiek foglakoztatása során szükséges, hogy angol vagy német nyelven tájékoztatást adjanak, legyen szó fizetési jegyzékről, nyilatkozatokról, vagy akár jelentések készítéséről. 

A program lehetőséget biztosít a jövedelmek forintban történő elszámolása mellett a devizában elszámolt és kifizetett jövedelmek nyilvántartására, ezzel is tovább egyszerűsítve a külföldi foglalkoztatással járó adminisztrációt. 
Amennyiben a magyar munkáltató külföldi telephelyén történik a munkavégzés fontos lehet a bérköltségek megoszlásának nyilvántartása is, amelyhez szintén segítséget nyújt a Kulcs-Bér Európa. 

A Kulcs-Bér Európa tartalmazza a bérjegyzéket, valamint valamennyi munkavállalói nyilatkozatot német és angol nyelven is. A Web-Jelenlét, Web-Szabadság tervező, és az Elektronikus bérjegyzék kiküldési lehetőségünk szintén elérhető az említett két idegen nyelven, igyekezve ezzel könnyíteni a cégen belüli kommunikációt, valamint a bérszámfejtés menetét. 

Természetesen gondoltunk arra is, hogy a cég menedzsmentje számára is szükséges lehet idegen nyelvű kimutatások készítése, így a bérösszesítőt, valamint az analitikus lekérdezéseket is elérhetővé tettük angol, valamint német nyelven.

Kulcs-Bér Modul: Idegen nyelv

A modul egyik célja, hogy a Magyarországon dolgozó idegen nyelvű munkavállalók számára biztosítsa a megfelelő tájékoztatást azáltal, hogy angol, illetve német nyelven is elérhetővé teszi a dolgozók számára kiadásra kerülő dokumentumokat, nyilatkozatokat, valamint a webes alkalmazásokat, mint például a Web-Jelenlét, Web-Szabadság tervező, és az Elektronikus bérjegyzéket.

Ennek érdekében lehetőséget biztosítunk rá, hogy a dolgozó adatlapján meg tudjuk adni azt az alapértelmezett nyelvet, amely nyelven a dolgozóval való kapcsolattartás történik. 

Két új modulunk mellett számos újítás is került programjainkba, ezeket a következő pontokba szedve gyűjtöttük össze:

  • Adatszolgáltatásokban megjelenítendő cégnév
  • Tételes szabadságlista bővítése
  • Jövedelmek, juttatások menüpontban tabulátor használata
  • Tételes analitika kiegészítése Cafeteria nettó/bruttó összeggel
  • Létszám számítások lekérdezésének bővítése
  • Levonási jogcím törvényi sorrend bővítése

Dátum: 2019.10.28.