Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Ismerkedjen meg Kulcs-Akadémia oktatóinkkal!

2020.04.21.

 

Kulcs-Akadémiáinkon a következő szakértő oktatóinktól tanulhat, és sajátíthatja el Ön is a biztos tudást!

Eichardt Józsefné Edit:

2005 óta vállalatunk kiemelkedő bér-és munkaügyi szakértője. Közel 40 év szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi munkáját és segít az ügyfeleknek megismerni a Kulcs-Bér program kezelését, illetve megválaszolja a Prémium támogatást igénybe vevő ügyfelek kérdéseit. Ügyfélszolgálati tevékenysége mellett a szakmai napok és oktatások kiemelkedő szakértője is egyben, melyek minden nagyobb bérszámfejtést érintő törvényi változás esetén aktuálisak.

Csernus-Lukács Anikó:

Mérlegképes könyvelő, Bér és TB ügyintéző, emellett tanári diplomát szerzett. Évek óta a Kulcs-Soft alkalmazottja, több éve oktatja a programhasználatot Ügyfeleinknek. Nagyon szereti az oktatói munkát, mely nagyon változatos, hiszen minden cégnél más és más kérdések, megoldandó problémák merülnek fel.

Kubicza Cecília:

Cecília 2019-ben kezdte a pályafutását a Kulcs-Softnál, mint ügyfélmenedzser. 5 éve foglalkozik bérszámfejtéssel, a Kulcs-Soft előtt egy multinacionális cégnél dolgozott, mint bérszámfejtő. Több ezer ügyfélnek segített már és adta át azt a sok tudást és tapasztalatot, amit ő az évek során szerzett.

Balogh Alexandra:

Alexandra immár 10. évét tölti a bérszámfejtői szakmában, nála nincs olyan, hogy megoldhatatlan probléma. A Kulcs-Soft előtt az ügyfelek táborát növelte, szóval pontosan tudja milyen a másik oldalon lenni, ezért igyekszik úgy oktatni, ahogy azt ő is elvárná mástól.

Kakuk Róbert:

2017 óta vállalatunk munkatársa. Rengeteg időt tölt ügyfeleinkkel, személyes oktatásokat tart nekik Kulcs-Akadémia oktatásaink mellett. Megközelítőleg 6.000 ügyfelünknek segített már a heti 6-7 különböző bemutatón/oktatáson, amit tart. Szeret oktatni, célja, hogy a benne lévő kimerítő programtudást átruházza másoknak.

 

Jelentkezzen oktatásunkra, ha Ön is szeretne a legjobbjainktól tanulni!

Akadémiánk kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy a résztvevők gyorsan és egyszerűen elsajátítsák a szoftvereink használatához szükséges tudást. Mindemellett szakértő oktatóink is segítséget nyújtanak, bármilyen Önben felmerülő kérdésre azonnal választ kaphat tőlük!

 

Dátum: 2020.04.21.