Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Így dolgozhat otthonról a Kulcs-Soft programjaival

2020.03.11.

A Kulcs-Soft programjai nem szorítják az iroda falai közé. Amennyiben Ön és/vagy kollégái home office mellett döntenének, többféle opciót biztosítunk ennek megvalósítására – de bármelyiket is választja, a következő előnyöket már biztosan élvezheti:

  • Bárhonnan, bármilyen eszközről elérheti programját.
  • A frissítések, telepítések és mentések automatikusan történnek, nem szükséges hozzájuk külső beavatkozás.
  • Biztonságosan dolgozhat, nem kell tartania az adatvesztéstől.
  • Nincs szüksége szerverre vagy rendszergazdára a program üzemeltetéséhez.

 

Mit kínálunk Önnek?

Kulcs-Felhő IT üzemeltetés

Kulcs-Soft programmal rendelkező ügyfeleinknek felhő szolgáltatásunk tökéletes választás az otthoni munkavégzés lehetőségének megteremtéséhez. Megszokott, jól működő szoftverét továbbra is ugyanúgy használhatja – a fent leírt előnyökkel kiegészülve.

Megragadná a lehetőséget? Ezen a linken további információt talál róla: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/felho-szolgaltatas

Kulcs-Üzlet

A Kulcs-Üzlet cégünk negyedik generációs szoftvere, a modern kor elvárásait tükröző online ügyviteli rendszer. A folyamatosan fejlődő modulkínálatban jelenleg számlázó, készletkezelő feladatait láthatja el, illetve első webshopját is megnyithatja az ezzel járó bonyolult feladatok terhe nélkül!

Érdeklődik a Kulcs-Üzlet iránt? Regisztráljon és 30 napig díjmentesen kipróbálhatja: https://www.kulcs-uzlet.hu/

BizXpert

Abban az esetben, ha Ön a számlázással járó feladatait szeretné az iroda falain kívül elvégezni, van még egy ajánlatunk. A BizXpert akár mobilra letölthető alkalmazáson keresztül is használható, így utazás közben is kényelmesen dolgozhat rajta. Ráadásul teljesen ingyen!

Azonnal kipróbálná? Kattintás után azonnal megteheti: https://www.bizxpert.hu/

Dátum: 2020.03.11.