Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

HR szoftver szolgáltatóvá válik a Kulcs-Soft

2022.10.20.

Az online tréningeket biztosító képzési platformját egészítette ki a Kulcs-Soft további HR megoldásokkal.

A bérszámfejtő szoftverrel együtt az önkiszolgáló HR modulok a leggyakrabban felmerülő papíralapú folyamatokat váltják ki.

A felhő alapú cafetéria rendszer mellett már eddig is elérhető volt az online jelenlét és beosztástervező, most újabb HR szolgáltatásokkal egészült ki a Kulcs-Soft felhő alapú portfóliója.
A legfontosabb funkciók:

  • szervezeti ábra felépítése a bérszoftverből kapott adatok alapján;
  • adóelőleg-nyilatkozatok munkavállalói beküldése;
  • fizetési jegyzék online elérhetősége;
  • munkavállalók részére elérhető elektronikus nyomtatványok megtekintése és letöltése;
  • munkavállalói nyilatkozatok online kezelése;
  • munkavállalói adatváltoztatási kérelmek kezelése.

Az elmúlt évek fejleményeinek hatására 180 fokos fordulatot vett a vállalati kultúra. A home office, a távmunka minden előnyével együtt a nehezen tervezhető adminisztrációt is magával hozta. A dolgozók nem érhetők el heti 40 órában az irodában, és sok esetben adott napokra sem lehet előre tervezni a változó munkarend miatt. Mindemellett a kialakult gazdasági helyzetben a költséghatékonyság is felértékelődött a cégek részéről.

Nem meglepő, hogy első és legegyszerűbb lépésként mindezen bizonytalanságok enyhítésére a vállalatok a digitalizáció, egyben a papírmentes munka felé fordulnak.

A Kulcs-Soft Nyrt. legújabb online megoldása lehetővé teszi ezt a telephelyeken, városokon átívelő kommunikációt a dolgozók és a HR között.

A digitalizáció összességében megkerülhetetlen lépés a cégek számára, ugyanakkor egy kiváló döntés is. Megspórolható többek közt a papír-, nyomtatási, valamint az esetleges postázási költség is, a cégen belüli hatékonyság növelése mellett.

Dátum: 2022.10.20.