Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Home officeban a Kulcs-Soft

2020.03.18.

Ma reggelre teljesen kiürültek a Kulcs-Soft irodái, kijelenthetjük, hogy minden munkatársunk otthoni munkavégzése biztosított.

Felelősségteljes cégként az elmúlt napokban törekedtünk arra, hogy részlegenként leteszteljük hogyan fog működni mindez majd a gyakorlatban.  Fontos számunkra, hogy a körülményekre való tekintettel figyeljünk kollégáink egészségére és a tőlünk telhető maximális módon elkerüljük a COVID-19 vírus fertőzésveszélyét.

A mai napon már home office-ból dolgoznak munkatársaink, minden folyamatuk, tevékenységük zökkenőmentesen működik, munkájuk gördülékenységét semmiben sem befolyásolja mindez. A Kulcs-Soft Nyrt. az elkövetkezendő kritikus időszakban is képes maximálisan ellátni ügyfelei kiszolgálását.

A Kulcs-Softnál minden lehetőség adott Önnek is, hogy otthonról is eltudja végezni a feladatait! Felhő IT szolgáltatásunkkal ugyanis bármelyik programunkat biztonságosan eltudja érni a világ bármelyik pontjáról. Ha zökkenőmentesen szeretne otthonról dolgozni, kiváló választás az Ön számára!

Dátum: 2020.03.18.