Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Hibridlevél: postai levélfeladás számítógépről

2018.04.19.

Az első postagalambok óta rengeteget fejlődött a világ. Bár a papír levél még mindig népszerű lehetőség küldemények feladására, de mára már van egyszerűbb, gyorsabb, költséghatékonyabb megoldás.

Ismered a hibridlevél innovációdíjas megoldást?

Ezzel a funkcióval postai leveleket tudsz feladni számítógépedről, ezáltal gyorsan, kényelmesen és költséghatékonyan tudod postai ügyeid intézni.

A hibridlevél egy papír alapú küldemények kézbesítésére használható vegyes logisztikai rendszer. A levél az út első részét elektronikus dokumentumként teszi meg, amit egy központi helyen kinyomtatnak, majd borítékolnak és a kézbesítő vállalatnak átadnak. Az adatátvitel a feladótól a szolgáltatóhoz rendszerint fájlként, egy speciális szoftveren vagy interneten keresztül jut el. A leggyakoribb fájlformátumok PDF (Portable Document Format) és DOC (Microsoft Word). Magyarországon minden 12 óra előtt beérkező küldeményt még aznap, a délután érkezőket másnap reggel a Posta Logisztikai Központjába szállítják, ahonnan egyenesen a címzettekhez eljuttatnak. Akár 10.000 darab levelet is küldhet egy nap, melyeket a rendszer órákon belül legyárt és nem kell munkatársaidnak, vagy neked a borítékolással, vagy postára járással bajlódnod.

Ha érdekel a környézetvédelem a Hibridlevél szolgáltatói még erre is odafigyelnek, sokkal környezetbarátabb az anyagok és gyártás hatéktonyságának köszönhetően, mintha cégen belül nyomtatnád ki levelezésed.

 

Dátum: 2018.04.19.