Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Hibrid modell a Kulcs-Softnál

2022.09.30.

Hibrid modell a Kulcs-Softnál: A jövő sikeres vállalkozásirányításának és vállalkozójának kulcsa

Az elmúlt évek törvényi változásai és megnövekedett adminisztrációs terhei súlyos kérdés elé állították a hazai vállalkozókat: hogyan lehet kellő figyelmet és energiát fordítani ezek lekövetésére anélkül, hogy a vállalkozás fejlődése megsínylené a nem megfelelő helyre irányuló erőfeszítést?

Ennek a dilemmának a feloldásához csekély segítséget jelentenek a piacon elérhető, adminisztratív feladatokra részmegoldásokat nyújtó szoftverek, amelyek összehangolása, használata figyelmet és irányítást igényel – holott ezt a figyelmet profittermelésre is lehetne fordítani.

Ilyen lesz a jövő sikeres vállalkozásirányítása

A Kulcs-Soft Nyrt. az egyetlen olyan IT-szolgáltató cég ma a piacon, amely megvalósított egy olyan termék- és szolgáltatáscsomagot, ahol az online és telephelyi folyamatok jól elkülönültek, automatizáltak és koordináltak, a legcsekélyebb kézi beavatkozással és hibalehetőséggel.

Ez a Hibrid (online és telephelyi) modell, amely az adminisztrációs teherből kényelmes vállalatirányítást és egyúttal sikeres vállalkozókat teremt. Nem ragadunk le az online számlázásnál, a teljes vállalkozást egyben kezeljük. Folyamatokban gondolkodunk.

Konkrét példa arról, hogyan működik a hibrid modell a gyakorlatban:

  1. Adott egy nagykereskedés, amely autókon szállítja ki a termékeket a partnereinek. Ehhez Készletkezelő programra is szükség van.
  2. Érkezik egy új kolléga, akinek a betanítását már a Kulcs-Soft biztosítja online tréningen keresztül.
  3. A szoftver elsajátítása után reggelente egy kiegészítő szolgáltatás letölti a bejövő számlákat a programba, és elvégzi a termékek bevételezését.
  4. Ezután – egy beépített funkcióval - átteszi az aznapi árukészletet az autókra, majd elkészíti a szállítóleveleket is.
  5. A termék kiszállítása után a területi képviselő ott helyben az ügyfélnél kiállítja a számlát, ami rögtön megjelenik az irodában is.
  6. A számlák szinkronizálódnak a szoftverben, ami mozgatja a készletet is, így ezt a folyamatot nem kell manuálisan elvégezni.
  7. A cégvezető mindezt figyelemmel tudja kísérni a telefonján egy vezetői riport felületen.
  8. Sehol egy felesleges lépés, egyetlen szoftverszállító, a Kulcs-Soft biztosítja mindezt az adott vállalkozásnak.

Dátum: 2022.09.30.