Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Frissítés érkezett ügyvitel programjainkra!

2019.09.03.

Megérkezett 2019 egyik legnagyobb frissítése ügyvitel termékcsaládunkra! Programjainkat az elmúlt időszakban számos funkcióval bővítettük, lássuk őket!

Bejövő szállítólevél import funkció
Ez az új funkció abban az esetben lesz nagy segítség Önnek, amennyiben tömegesen érkeznek új termékek a raktárába. Ezeknek az adatait sokkal egyszerűbb lesz a CSV fájlból importálni, mint egyenként feltölteni. A bejövő szállítólevél nem egyenlő a számlával, tehát nem feltétlenül kell szerepelnie rajta árnak, utólagosan ebből tudja majd a számlát létrehozni. Import funkciónk tökéletes arra, hogy partnereinek gyorsan, pontos táblázatokat tudjon küldeni.

Kimenő szállítólevél import funkció
Csakúgy, ahogy a bejövő szállítólevélnél, a kimenő szállítólevél import használatával is havi szinten több munkaórát spórolhat meg. A kimenő szállítólevél szigorú számadású, például egy igazoltatás esetén a teherautó vezetőjétől a rendőr bármikor elkérheti a szállítólevelet, amin az árnak nem feltétlenül, de a darabszámnak kötelező rajta lennie. A funkció segítségével jogszabályoknak megfelelően és gördülékenyen végezheti a munkáját.

Szállítói rendelés import funkció
Használja a szállítói rendelést, mert elképesztően sokat segíthet a mindennapok során. Tömegesen importálhatja azoknak a termékeknek az adatait programunkba, amelyeket előzetesen megrendelt és még szállítás alatt állnak. (Programunkon belül egyébként elérhetők olyan lekérdezések, amelyek megmutatják, hogy milyen termékek hiányoznak aktuálisan a raktárból. Ezekből a lekérdezésekből majd szállítói rendelést generálhat.)

Fontos kiemelni, hogy a fenti funkciók nem csak Önnek, hanem a partnereinek is megkönnyítik a munkáját. Ha vannak szállítólevelei, ki tudja küldeni CSV fájlformátumban a partnereinek, akik egy gombnyomással be tudják olvasni bejövő megrendeléseikbe.

Rendszeres bizonylat készítése
Használja az új funkciót és nem kell saját kezűleg manuálisan számlákat készítenie, elég beállítania a fizetési módot és a program automatikusan elkészíti a bizonylatot. Éles példa: amennyiben van egy partnere, aki minden hónapban vásárol Öntől meghatározott X darabszámú és X árú terméket, a számla kiállításával nem kell foglalkoznia, a program elvégzi Ön helyett.

Keskeny bizonylat
A keskeny bizonylat lehetőséget biztosít a hordozható mobil eszközökről történő számla nyomtatására, elősegítve ezzel a mozgó értékesítést. Itt érdemes megemlíteni a blokknyomtató modulunkat, amivel részletező bizonylatot tud nyomtatni a pénztárgépes blokk mellé.

Kétoldalas bizonylat nyomtatás
Külön beállításként került programunkba a kétoldalú nyomtatás lehetősége. Sokat spórolhat a felesleges laphasználatot elkerülve, emellett a környezetre is jótékony hatással lesz.

A frissítésről további bővebb tájékoztatást a tudásbázisunkban talál.

 

Dátum: 2019.09.03.