Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Forradalmi fejlesztés a Kulcs-Könyvelésben!

2020.06.12.

Örömmel jelentjük be, hogy könyvelés termékcsaládunk újabb modullal bővült, mellyel kétségtelenül óriási terhet hagyhatnak maguk mögött ügyfeleink. A NAV Online Számla Importer egyedülálló fejlesztés, amellyel elsőként a Kulcs-Soft programjaiban találkozhat.

Új modulunk óriási előnye, hogy a könyveléshez szükséges számlálat már nem kell ügyfeleitől kérnie – minden adat közvetlenül a NAV Online Számla rendszeréből érkezik. Önnek már nem kell azokat manuálisan rögzíteni és ügyfeleit sem kell folyton emlékeztetnie ezek esedékességére.

Automatizálja könyvelő feladatát, spóroljon időt és energiát - Legyen az elsők közt, akik élnek a lehetőséggel!

Amennyiben érdekli a NAV Online Számla Importer modul, ezen a linken további információt talál róla: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/kulcs-konyveles-modul

Tanulja meg modulunk használatát a Kulcs-Akadémián!

Tudjuk, hogy egy új funkció megismerése és a mindennapokba való beillesztése időt és természetesen tanulást igényel. Júniusi könyvelés oktatásunkon ezért a NAV Online Számla Importer működésének bemutatása is nagy szerepet kap. Szakértőnk lépésről lépésre mutatja be a modul működését és kérdéseire is választ ad online oktatásunk során.

Jelentkezni szeretne? Ezen a linken máris megteheti: https://akademia.kulcs-soft.hu/

Dátum: 2020.06.12.