Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Fenntarthatóság a Kulcs-Soft szemszögéből

2023.04.13.

A Kulcs-Soft több évtizedes működése során mindig kiemelt figyelmet fordított szűkebb és tágabb környezetére, felelős vállalatként fontosnak tartjuk az üzleti értékek képviseletét.

Ez irányú törekvésünket büszkeségünkre már szakmai elismerés is megillette. 2020-ban a „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” járó díjat érdemeltük ki.

Saját, valamint partnereinkkel közös tevékenységeinkről bővebben a témában:

CSR Hungary Díj 2023 – Az üzleti kiválóság szinonimája

A CSR Hungary idén is díjazza a legkiválóbb hazai vállalkozásokat üzleti felelősség vonatkozásában. Amennyiben úgy ítéli meg, Önnél is kiemelt szerepet tölt be a vállalati fenntarthatóság és felelősség, úgy érdemes leadnia pályázatát a Magyar Üzleti felelősség díjra az alábbiak szerint:

  • A szakmai hátteret a 2006-ban megalapított CSR Hungary, Magyarország vezető vállalati felelősség és fenntarthatóság vezető fóruma biztosítja.
  • A pályázati struktúra önkéntes védjegyhasználati rendszerrel támogatja a Magyarországon működő vállalkozások hiteles vállalati felelősség menedzsment rendszerét.
  • Regisztrációs határidő: 2023. május 05.
  • Pályázati anyagok leadási határideje: 2023. május 15.

TOVÁBBI RÉSZLETEKHEZ KATTINTSON IDE!

 

„Adj hozzá” Közösségi Adományozói Alap - A kisvállalkozások fejlesztéséért

A Kulcs-Soft alapító tagja lett az „Adj hozzá” Közösségi Adományozói Alapnak, melyet a SEED Vállalkozásfejlesztési Alapítvány hívott életre. Ennek keretében vállalkozóknak, vállalkozó nőknek, vállalkozást tervezőknek, illetve azzal ismerkedő fiataloknak, egyetemistáknak indul egész éves programsorozat.

Számunkra nem is volt kérdés, hogy a vállalkozások digitális fejlődésén dolgozó cégként ott a helyünk alapítóként. Bérszámfejtéssel, könyveléssel foglalkozó ügyfeleink többsége női vállalkozó, a több mint 200 oktatási intézményt magában foglaló iskolaprogramunkból kikerülő fiatalok többsége pedig kezdő vállalkozóként kerül be a gazdasági körforgásba

RÉSZLETEKRŐL AZ ALÁBBI LINKEKEN OLVASHAT

 

Kulcs-Esély Alapítvány – 10 éve csendben segítünk

Sokszor került megfogalmazásra, hogy a Kulcs-Soft szépen, csendben teszi a dolgát, amely a belső értékrendünkből fakad.

Ez a mondat talán legjellemzőbb a Kulcs-Esély Alapítványunkra, amely immár 10 éves lett, ma már közhasznú alapítványként segíti a hátrányos helyzetű gyermekeket és a tehetségek felkarolását.

A „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, illetve a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” járó elismerésünkhöz nagymértékben hozzájárult alapítványunk tevékenysége is.

ALAPÍTVÁNYUNKRÓL BŐVEBBEN IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT

 

Dátum: 2023.04.13.