Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Fejlesztői mérföldkő ügyvitel programjainkban

2020.02.26.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minden esetben korszerű, a modern technológia legfrissebb elvárásainak megfelelő programmal dolgozhassanak. Februárban Kulcs-Ügyvitel termékcsaládunk került megújult fejlesztői környezetbe, a sikeres átállással a NAV változtatásokra való teljes felkészültségünk is 100%-ossá vált.

A Kulcs-Soft fejlesztői gárdája kiemelkedő tudásáról tett tanúbizonyságot, hiszen nem csak, hogy saját és egyben programjaink tudását is folyamatosan fejlesztik, de ezúttal mindezt olyan törvényi változások szigorú elvárásai közt kellett megtenniük, mint a NAV 2.0.

Kijelenthetjük, hogy a technológiai megújulással az online számla adatszolgáltatás megbízható körülmények közt, gördülékenyen fog működni minden, a programjainkkal számlázó ügyfelünk számára.

  • Új funkció: Programjaink értesítést küldenek, ha érzékelik, hogy a NAV Online Számla Rendszere nem elérhető, vagy bármilyen probléma áll fenn az adatszolgáltatással kapcsolatban.

Az április 1-jei, illetve július 1-jei változás mellett ügyfeleink kéréseire is figyelmet fordítottunk. Ügyvitel és számlázó programjainkba így a megújult technológiai alapok mellett új funkciók, ezzel új lehetőségek is helyet kaptak.

Ezekről részletesen tudásbázisunkban olvashat.

Dátum: 2020.02.26.