Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

ELINDULT: Könyvelői Partner Program!

2019.11.11.

Örömmel tapasztaljuk, hogy a programjainkkal dolgozó könyvelők szívesen ajánlják szoftvereinket régi és új ügyfeleiknek.  Mivel heti szinten érkeznek ilyen irányú visszajelzések hozzánk, ezért szeretnénk rendszerré alakítani ezt a folyamatot, ezáltal  meghálálni a jövőbeni ajánlásokat, nem csak ügyfeleinknek.

Miért éri meg Önnek a partneri kapcsolat?

VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNY
A programban szereplő könyvelőknek és ügyfeleinek azonnali 15% kedvezményt biztosítunk Kulcs-Soft termék vásárlási árából.

TERMÉKTÁMOGATÁSI KEDVEZMÉNY
Akár 20%-os mértékben terméktámogatási kedvezmény minden Kulcs-Soft programra. 

KÖNYVELŐ-STANDARD CSOMAG
A Kulcs-Soft legújabb könyvelő programcsomagja 30% kedvezménnyel, melyet 1000 könyvelő előtt mutattunk be a Könyvelők Országos Találkozóján!

INGYENES ONLINE SZÁMLÁZÓ
Cégünk egyik legkedveltebb termékét egyaránt ingyen használhatja Ön és az ügyfelei. BizXpert, online számlázó programunkra való regisztrációját ide kattintva teheti meg.

AUTOMATIZÁLT FŐKÖNYVI FELADÁS
Segítünk a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzésben. A főkönyvi feladást automatizáltan elvégezzük a Kulcs-Könyvelés és bármilyen számázó szoftver együttes használata esetén.

INGYENES AKADÉMIA 
Amennyiben partner programunk tagja, lehetőségében áll évente egyszer ingyenesen részt venni a Kulcs-Akadémia rendszeres havi képzéseinek valamelyikén.

További információ IDE KATTINTVA!

Dátum: 2019.11.11.