Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Elindult a Kulcs-Akadémia STREAM!

2020.05.15.

Nincs olyan váratlan helyzet, amely ne teremtene új lehetőségeket. Ennek szellemében Kulcs-Akadémia oktatásainkat az elmúlt hónapokban online rendeztük meg, ezzel biztosítva ügyfeleink számára a biztonságos és zökkenőmentes tanulást.

Örömmel jelentjük be, hogy mindezt a tegnapi naptól kezdve SAJÁT STREAMING rendszerünkön keresztül valósítjuk meg, külsős cég bevonása nélkül.

Annak ellenére, hogy rendkívül gyorsan kellett reagálnunk a hirtelen kialakult helyzetre, kollégáink óriási lelkesedéssel és tenni akarással vágtak neki az előttünk álló feladatnak és büszkén mondhatjuk, hogy ezúttal is megugrottuk az akadályt.

Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki a rendszer és a folyamat kialakításában segített és természetesen szakértő előadóinknak, akik ebben az időszakban is tudásuk legjavát adták át az érdeklődőknek.

Egyben köszönjük mindazon ügyfeleinknek is, akik nyitottak voltak az új lehetőségre és az első perctől kezdve támogattak ennek megvalósulását.

Bízunk és hiszünk benne, hogy az online oktatások sikere a továbbiakban is kitart. Ami viszont biztos, hogy a Kulcs-Akadémia STREAM a jövőben is elérhető marad, így a korlátozások teljes feloldása után is várjuk szeretettel azokat, akik ilyen formában szeretnének részt venni előadásainkon.

https://akademia.kulcs-soft.hu/

Dátum: 2020.05.15.