Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Egyedülálló partneri programot indít a Kulcs-Soft

2022.03.23.

2022 a könyvelők éve a Kulcs-Softnál. Ezt a szemléletet bizonyítva a cég megújította partner programját és egy egyedülálló, mindent átfogó lehetőséget alakított ki az ország összes könyvelője számára.

Az együttműködés keretében a Kulcs-Soft nem csak az ország egyik legjobb könyvelő programját biztosítja partnereinek. A tagsággal rendelkezők mérlegképes és egyéb szakmai képzésekhez, valamint kiemelt szakértői segítséghez jutnak, emellett jutalék- és ajánlói rendszerbe is bekerülnek.

„Megkerestük az ország jó pár könyvelőjét és azt láttuk, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, mekkora értéket jelent a szavuk. Ezért szerettünk volna egy olyan együttműködési ajánlatot kialakítani, ahol a szakmai kiteljesedés mellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy a megszerzett tudásukból profitálhassanak.” - nyilatkozta Szabó Ervin, a Kulcs-Soft vezérigazgatója.

A cég az igények mellett szem előtt tartotta azt is, hogy egy széleskörű és valóban minden könyvelő számára értéket jelentő partneri kört alakítson ki. Ennek érdekében az érdeklődők több tagsági csomagból választhatnak, így vállalkozás- és ügyfélmérettől függetlenül mindenki megtalálja benne azt, amelyre aktuálisan a legnagyobb szüksége van.

Az így létrejött Könyvelő Partner programban tükröződik minden elvárás, amelyet maguk a könyvelők fogalmaztak meg és minden támogatás, amelyet részük lehet - mindezt egy cégtől, hosszútávú elköteleződés nélkül.

További információ: https://ajanlat.kulcs-soft.hu/konyvelo-partner

Dátum: 2022.03.23.