Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

CSR Hungary díjátadón a Kulcs-Soft

2021.10.21.

2020-ban nagy megtiszteltetés érte cégünket, ugyanis a rengeteg kiváló pályázó mellett két kategóriában is díjat nyertünk a Magyar Üzleti Felelősség pályázatain. A tavalyi évben elhalasztott ünnepélyes díjátadóra 2021. október 12-én a Mariott Hotelben került sor.

„A CSR Hungary Díj elismert felelős üzleti díj, elismert bizottsággal. 14. éve. Maga a CSR Hungary 16. éve - 2006 óta - vezető és úttörő szerepet játszik Magyarországon abban, hogy a felelősségteljesebb és fenntarthatóbb üzleti modellek elterjedjenek hazánkban. A mindennapi gyakorlatban is.

Versenyképesebbé váljanak az országunkban működő cégek/szervezetek, miközben az egyén számára is a magasabb életminőséget jelenthesse a vállalati felelősség és fenntarthatóság” - áll a CSR Hungary díj sajtóközleményében.

A 2020-as évben a Kulcs-Soft óriási büszkeségünkre mind a „Legjobb felelős és fenntartható vállalatért”, mind pedig a „Legjobb CSR Programért (Közös ügyek-közös felelősség)” járó elismerés, ezzel együtt a védjegyhasználat büszke birtokosa lett.

Dátum: 2021.10.21.