Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Bisnode AAA Ezüst tanúsítványt érdemelt ki a Kulcs-Soft

2021.12.09.

Egy cég pénzügyi, üzleti stabilitása kiemelt szerepet tölt be a partnerekkel, ügyfelekkel kialakított üzleti kapcsolatok terén, hiszen a bizalom kialakítása nélkül nincsen sikeres és jövedelmező együttműködés. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Kulcs-Soft immár harmadik éve érdemelte ki a Bisnode AAA tanúsítványát, ezzel az ország azon kivételes vállalkozásai közé tartozva, amelyek „pénzügyi kockázata rendkívül alacsony”.

Cégünk a Dun&Bradstreet nemzetközi minősítési rendszere által támasztott legszigorúbb feltételeknek felelt meg, mely több hivatalos forrásból származó adaton alapul. Ezek többek közt az Igazságügyi Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai, valamint a vállalatra vonatkozó pénzügyi, demográfiai információk. A fizetési tapasztalat program pedig adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

A most már ezüst fokozatú AAA tanúsítvány mindezek fényében óriási jelentőséggel bír, egyben rendkívül megtisztelő számunkra. A Bisnode független szakértőként ismét elismerte cégünk stabilitását, szigorúan szakmai szempontok alapján, így a Kulcs-Soft továbbra is Magyarország pénzügyileg legstabilabb, elit cégei közt szerepel.

Dátum: 2021.12.09.