Kulcs-Soft
Ebben a kategóriában nincs talált
További találatok megtekintése

Bérszámfejtők figyelem!!!

2018.03.19.

Használja a Kulcs-Bér szoftverünket?

Akkor jó hírünk van: megújultunk! A frissítéseket ügyfeleink tanácsai alapján készítettük el és számos olyan funkciót tartalmaz, amivel megkönnyítjük az Ön, vagy könyvelője munkáját. 

És milyen fejlesztéseket tartalmaz a legújabb verzió?

Szoftverünk figyeli az alkalmi munkavállalók létszám korlátját, figyelmezteti Önt, ha túllépi a megadott napszámot. Rendszerünk automatikusan kalkulálja a családiadóalap kedvezmény maximálisan igénybe vehető összegét és már a Kompakt verzióban is megtalálja a magánszemélyekhez nem köthető juttatások analitikáját.

Programunk grafikailag is megújul, hogy minél esztétikusabb környezetben tudja végezni a munkáját, valamint megtalál egy személyre szabható Kedvencek menüt is, ahova beállíthatja az Ön által leggyakrabban használt funkciókat.

Az alábbi linken érheti el a képekkel illusztrált tájékoztatót a bérprogramunkhoz:

http://tudasbazis.kulcs-soft.hu/ber-program/11428/kulcs-ber-verziotajekoztato-2018-marcius-v2314

 

Extra funkció!

Új bérszámfejtő programot használna, de aggasztja a programváltással járó hatalmas mennyiségű adatrögzítés? Van megoldás! Adatait visszaolvassuk a 08-as bevallásokból! 

Ön már használja a szoftverünket, de új Ügyfeleknek bérszámfejtene? Új funkciónkkal nem lesz programváltással járó hatalmas mennyiségű extra adatrögzítés! Ügyfelei adatait ebben az esetben is beemeljük a 08-as bevallásokból!


 
 

Dátum: 2018.03.19.